kesin bişey vardır abi Aron Feller gibi heykelden kamera falan çıkar kesinProfesörûn elife verdigi oyuncakta bir numara var kamera gibi demedi demeyin
kesin bişey vardır abi Aron Feller gibi heykelden kamera falan çıkar kesinProfesörûn elife verdigi oyuncakta bir numara var kamera gibi demedi demeyin
atv bitmiştir artık yeni sezonda İnşallah Show Tv'ye geçeriz yuvamız en iyisiaynen, atv nin yaptığı ayıp en çok izlenen dizisine hiçbir değer vermiyor
oyuncu süper karakter güzel ama vadesi doldu ölür sezon finalinde benceFırıldak Mete kimden bir çıkarı var hemen onun yanına yaklaşıyor keşke ölsen.![]()
evet onda bir numara var bana da öyle geldiProfesörûn elife verdigi oyuncakta bir numara var kamera gibi demedi demeyin
PolatIn yaSadIgini ögrenecekkesin bişey vardır abi Aron Feller gibi heykelden kamera falan çıkar kesin![]()
aynen yuvaya dönüş zamanıdr, zaten show unda vadiye ihitiyacı var eski günlerine sadece vadiyle dönebiliratv bitmiştir artık yeni sezonda İnşallah Show Tv'ye geçeriz yuvamız en iyisi
oyuncu süper karakter güzel ama vadesi doldu ölür sezon finalinde bence![]()
ahali dedinde nerde bu millet? 5-6 kişi yorum yapıyoruz ya sınavları falan mı var milletin?Reklam bitti ahali.
Ben 1 yıldır yorum yapıyorum bu kadar kişiyiz öncesini @takas bilir en kıdemlimiz oaynen yuvaya dönüş zamanıdr, zaten show unda vadiye ihitiyacı var eski günlerine sadece vadiyle dönebilir
ahali dedinde nerde bu millet? 5-6 kişi yorum yapıyoruz ya sınavları falan mı var milletin?
yok ya geçen haftadan bile 4-5 kişi eksik tabi yinede takas a sormak lazım 🙂Ben 1 yıldır yorum yapıyorum bu kadar kişiyiz öncesini @takas bilir en kıdemlimiz o![]()
bi ara 2-3 kisi tek yorum yapiyorduk bunada süküraynen yuvaya dönüş zamanıdr, zaten show unda vadiye ihitiyacı var eski günlerine sadece vadiyle dönebilir
ahali dedinde nerde bu millet? 5-6 kişi yorum yapıyoruz ya sınavları falan mı var milletin?