Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

sarp akif in elinde

Akif adamım ne vurdu Sarp'a birde beğenmezsiniz umarım elinden kaçırmaz.:)

Geçen hafta demiştim sana Kurtlar Vadisi, Atv'nin diğer dizileri gibi değil 22:45'ten önce reklama giriyor diye ama bana atar yapmıştın.:) @Polat Şaşmaz

Biran önce sezon finali gelsin senaryo iyice tıkandı seneye Kanal D'ye geçersek bölümler hareketlenecektir bu arada Profesör Martin tapınakçılardan çünkü "Sütlü Kahve" istedi Mr Key gibi. :D

Birşeye dikkat çekiyorum Atv'de Karadayı ve Kara Para Aşk'ı izlediğim için söylüyorum diğer dizilerin ben 22:45'ten önce reklama girdiğine şahit olmadım.:)
vadinin etinden stünden faydalanıyor vadi nin prestijini falan hiç dşnmyrlar vadi resmen sırtında taşıyor

vadinin etinden stünden faydalanıyor vadi nin prestijini falan hiç dşnmyrlar vadi resmen sırtında taşıyor
Bende buna üzülüyorum işte kaç haftadır feryat ediyorum.Yaza yaza dilimde tüy bitti Arkadaşım Hoşgeldin başladığında Vadi reklam giriyor diye sanki ortak çalışıyorlar.:)

Biran önce sezon finali gelsin senaryo iyice tıkandı seneye Kanal D'ye geçersek bölümler hareketlenecektir bu arada Profesör Martin tapınakçılardan çünkü "Sütlü Kahve" istedi Mr Key gibi. :D
yav aga artık her bölüm polat polat demeyin vallaha bana gına geldi yen isezonda dönecek adam senaryoyu yazıyor herşeyi o yapıyor dö-ne-mez
sezon finalinde bombalar patlayacak ve yeni sezonda dönecek işte her bölüm polat niye dönmedi denmesini saçma buluyorum bende çok isterim ama durum bu bütün yük ustada :D

safiye karakteri o kadar gereksiz o kadar gereksiz ki nefret ettirdi cahitle beraber gebersinler bu ne la :D
profösör herkesin tahmin ettiği gibi tapınakçı sütlü kahveden anladık :D yüce majeste de olma ihtimali yüksek :D
Mr.Key on numara ya favori karakterim oldu müthiş :D saha adamlarını çok severim
ve asıl bomba BEYEFENDİ oldu :D tak diye 2 yıl sonra geri döndü adamın sesi tipi herşeyi karizma kesinlikle vadide böyle oyunculara ihtiyaç var konuşması bile yeter çok süper oyuncu vadiye yakışıyor
mete aymar dönek resmen bi orda bi burda :D
@Polat Şaşmaz aga bu kadar ezbere konuşma ya hala meryem hanım metenin annesi diyosun Allah ım ya :D
Leyla gereksiz karakter ama güzel ölsün yine de :D

Profesörûn elife verdigi oyuncakta bir numara var kamera gibi demedi demeyin

Bende buna üzülüyorum işte kaç haftadır feryat ediyorum.Yaza yaza dilimde tüy bitti Arkadaşım Hoşgeldin başladığında Vadi reklam giriyor diye sanki ortak çalışıyorlar.:)
aynen, atv nin yaptığı ayıp en çok izlenen dizisine hiçbir değer vermiyor