4 sayfa mı yok artık 😱 şimdiden söylim eğer mesajlar silinirse her konu dışı mesajı şikayet ederim diğer konularda yazılan boş mesajların haddi hesabı yokKonu dışını çıkma aga dün Kara Para Aşk'ta 4 sayfam gitti.![]()
4 sayfa mı yok artık 😱 şimdiden söylim eğer mesajlar silinirse her konu dışı mesajı şikayet ederim diğer konularda yazılan boş mesajların haddi hesabı yokKonu dışını çıkma aga dün Kara Para Aşk'ta 4 sayfam gitti.![]()
bakjalım artık onuda yine bir perşembe akşamı geçerizforumda açılmış her vadi konusunu kendi konum sayıp yorumlarım fark yapmaz konuyu açanın kim olduğu
@-KADİR- aga biz bi ara 1000 mesaj mı ne yazmıştık müthiş bi rekor kırmıştık geçen sezondu sanırım
Ömer haklıydı.Emre her hafta olduğu gibi gelip konuyu sulandırıyor öyle mesajla konu sayfası artmasın zaten cıvık cıvık mesajlara ihtiyacımız yok.4 sayfa mı yok artık 😱 şimdiden söylim eğer mesajlar silinirse her konu dışı mesajı şikayet ederim diğer konularda yazılan boş mesajların haddi hesabı yok
aman dur şimdi gelir falan neme lazım filme konsantre olamayız yani 😀Ömer halıydı.Emre her hafta olduğu gibi gelip konuyu sulandırıyor öyle mesajla konu sayfası artmasın zaten cıvık cıvık mesajlara ihtiyacımız yok.![]()
hee o yazdıysa normaldir aga her konuda öyle zatenÖmer halıydı.Emre her hafta olduğu gibi gelip konuyu sulandırıyor öyle mesajla konu sayfası artmasın zaten cıvık cıvık mesajlara ihtiyacımız yok.![]()
sence ne işi var aga vadi konularında ne işi varsa yine aynıdırhee o yazdıysa normaldir aga her konuda öyle zatenonun o konuda ne işi vardı ki
https://fav10.net/forum/threads/kur...fragmanı-Özeti-ve-fotoğrafları.187270/page-32bakjalım artık onuda yine bir perşembe akşamı geçeriz
kurtlar vadisi özet başladı bu arada
Hiç sorma onun yüzünden banlanmam sabah akşam yakındır.hee o yazdıysa normaldir aga her konuda öyle zatenonun o konuda ne işi vardı ki
Poyraz'ın Nazife anneyi tren rayına yatırdığı ve Ömer babayı gömdüğü bölüm efsane bölümdü.https://fav10.net/forum/threads/kurtlar-vadisi-pusu-189-bölüm-fragmanı-Özeti-ve-fotoğrafları.187270/page-32
aga 600 ün üzerinde yazmışız bundan fazlası var mı bakıyorum
aga sen hiç üslubunu bozma forumun büyüğüsün bişey söylemek istiyosan bana söyle ben zaten ban yemeye alışığım yine yeriz sorun değilHiç sorma onun yüzünden banlanmam sabah akşam yakındır.![]()
işte aga sen diyorsun ya mantık hatası 😀Ağalar şöyle bir mantik hatasi var Elif 2010 da doğdu simdi 2014 feyiz Elif 8 yasinda nazil oluyor bu ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
vadi forumundan falan duydun kesinAğalar şöyle bir mantik hatasi var Elif 2010 da doğdu simdi 2014 feyiz Elif 8 yasinda nazil oluyor bu ?
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Bence Vadide ki en büyük mantik hatalarindan biriişte aga sen diyorsun ya mantık hatası 😀
sende gidemadin agaaga sen hiç üslubunu bozma forumun büyüğüsün bişey söylemek istiyosan bana söyle ben zaten ban yemeye alışığım yine yeriz sorun değilbandan yada cezadan korktuğumu sanmasınlar sen cevap vermiyosan büyüklüğündendir
Evet Vadi forumunda gördüm ama sende benim gibi oradan duyduklarini buraya yaziyon agavadi forumundan falan duydun kesin
8 yaşında olduğunu kim söylemiş daha okula bile gitmiyor
çocuklar okula 6 yaşını bitirmeden başlıyor nerdeyseelif çabuk büyüdü biraz ona lafım yok tabi
demekki genetik bişey bu
![]()