Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

Konu dışını çıkma aga dün Kara Para Aşk'ta 4 sayfam gitti.:(
4 sayfa mı yok artık 😱 şimdiden söylim eğer mesajlar silinirse her konu dışı mesajı şikayet ederim diğer konularda yazılan boş mesajların haddi hesabı yok

forumda açılmış her vadi konusunu kendi konum sayıp yorumlarım fark yapmaz konuyu açanın kim olduğu :D
@-KADİR- aga biz bi ara 1000 mesaj mı ne yazmıştık müthiş bi rekor kırmıştık geçen sezondu sanırım
bakjalım artık onuda yine bir perşembe akşamı geçeriz

kurtlar vadisi özet başladı bu arada

4 sayfa mı yok artık 😱 şimdiden söylim eğer mesajlar silinirse her konu dışı mesajı şikayet ederim diğer konularda yazılan boş mesajların haddi hesabı yok
Ömer haklıydı.Emre her hafta olduğu gibi gelip konuyu sulandırıyor öyle mesajla konu sayfası artmasın zaten cıvık cıvık mesajlara ihtiyacımız yok.:)

bu bölümün hikayesi bol gerçekten de bakalım neler olacak?

Ağalar şöyle bir mantik hatasi var Elif 2010 da doğdu simdi 2014 feyiz Elif 8 yasinda nazil oluyor bu ?:A

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Hiç sorma onun yüzünden banlanmam sabah akşam yakındır.:)
aga sen hiç üslubunu bozma forumun büyüğüsün bişey söylemek istiyosan bana söyle ben zaten ban yemeye alışığım yine yeriz sorun değil :D bandan yada cezadan korktuğumu sanmasınlar sen cevap vermiyosan büyüklüğündendir

Ağalar şöyle bir mantik hatasi var Elif 2010 da doğdu simdi 2014 feyiz Elif 8 yasinda nazil oluyor bu ?:A

vadi forumundan falan duydun kesin :D
8 yaşında olduğunu kim söylemiş daha okula bile gitmiyor
çocuklar okula 6 yaşını bitirmeden başlıyor nerdeyse :D elif çabuk büyüdü biraz ona lafım yok tabi :d demekki genetik bişey bu :kiki:

aga sen hiç üslubunu bozma forumun büyüğüsün bişey söylemek istiyosan bana söyle ben zaten ban yemeye alışığım yine yeriz sorun değil :D bandan yada cezadan korktuğumu sanmasınlar sen cevap vermiyosan büyüklüğündendir
sende gidemadin aga :F bu gidişle sen sabahlayacan ha (gitme derdim de sonunda sen zarar görebilirsin ondan diyorum ha yanlış anlama )

vadi forumundan falan duydun kesin :D
8 yaşında olduğunu kim söylemiş daha okula bile gitmiyor
çocuklar okula 6 yaşını bitirmeden başlıyor nerdeyse :D elif çabuk büyüdü biraz ona lafım yok tabi :d demekki genetik bişey bu :kiki:
Evet Vadi forumunda gördüm ama sende benim gibi oradan duyduklarini buraya yaziyon aga :D