Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

konu daha şimdiden 4 sayfa olmuş @sürgünüm fena coşacak konu :D

aynen aga alışkınım lisede 3 sınavım oluyodu cuma günü vadi bitince 3 ü 1 arada çalışıyodum :D
aynen lisede idare ediliyoda , üniverste farklı mesela ben cuma günü olan finallere çalışmadan girmiştim ve sonuç derslerin ikisinden kalmıştım

Tek başına konuşulmuyor gelsinler iki muhabbetin belini kıralım.

Boş adamlar ölsün yeni sezona flaş isimler bulunmalı bomba gibi giriş yapıp zirveyi almalıyız.

Oynayacak oyuncu kalmadı piyasada orasıda ayrı problem zamanında Polat bir gecede 6 babayı götürüyordu.
ah aga ah sınav olmasaydı varya konuyu öyle bir coştururduk ki ıssık gölünün kuzeyindeki yarımadada yaşayan sibirya kökenli göçebe kavimler bile coşardı :D

Bir an önce akşam olsa da azıcık gözümüz dizi,heyecan,adrenalin görse :)

gider ayak 3-5 yorum daha yapayım ne yazarsak kardır :D reytingleri sallayın artık sezon bitti zaten bölümler müthiş olacak artık

aga sende işini sağlama almak için çalışıyon ha :A daha şimdiden 5 sayfayı bulduk sen rahat ol uçurucaz konunu
Tabi insan imreniyor geçen hafta 20 sayfayı görünce bizim başımız kel mi?:)

Haftaya da sen aç seninkinide yapalım sadece benim ki olsun demiyorum.:)

yav iyice dağıttım :F ama bugün çok çalıştım ya vadi olmasa çoktan uyumuştum neyse kendimize de güleleim bari :F

Tabi insan imreniyor geçen hafta 20 sayfayı görünce bizim başımız kel mi?:)

Haftaya da sen aç seninkinide yapalım sadece benim ki olsun demiyorum.:)
aga benim hakkım yok , ama olsun vadi konusu sen açsanda bizim konumuzdur önemli değil çalışırız elimizden geldiğince :X

forumda açılmış her vadi konusunu kendi konum sayıp yorumlarım fark yapmaz konuyu açanın kim olduğu :D
@-KADİR- aga biz bi ara 1000 mesaj mı ne yazmıştık müthiş bi rekor kırmıştık geçen sezondu sanırım