Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

Bence Mr.Key o izlediği filmden etkilenip filmden esinlenerek bir planlar yapacak boşuna göstermezler öyle sahneleri

Ben bilmiyorum bu işleri ayrıntılı anlatabilir misin ? Harici hard disk falan hiç duymadım :D Bir de sülalem elektronik uzmanı der android telefonlar tabletler çıktı bizim de ustaığımız söndü :D
p_139673_02_03.jpg

mesela böyle taşınabilir

bir terabaytı 200 lira falan yani , markasına göre değişir

Bence Mr.Key o izlediği filmden etkilenip filmden esinlenerek bir planlar yapacak boşuna göstermezler öyle sahneleri
ben onu çok sevdim aga daha öncede göstermişlerdi ordan bişey çıkmaz

Heyecanla bekliyoruz :)

@takas bittikten sonra gecelere kadar yorumlayalım Vadimizi :D
zaten yorumluyoruz aga her konu 15-20 sayfa oluyor @Polat Şaşmaz :D
benim sınavım var yine yorumumu yapacam tabi ama coşturamam bu haftalık sezon finalinde konuyu 100 sayfa yapacaz görürsünüz :D

Ben bilmiyorum bu işleri ayrıntılı anlatabilir misin ? Harici hard disk falan hiç duymadım :D Bir de sülalem elektronik uzmanı der android telefonlar tabletler çıktı bizim de ustaığımız söndü :D
eğer fazla dosyan varsa at buna , işin olduğu zaman tak bilg sonra çıkart kılıfına koy bilg hafiflemiş olur fazla kasmaz böylece, ha 50 -60 lirayada var yani istediğine göre 50-gb-100 gb değişiyor

agalar konuyu öyle bir coşturalım ki en azından bir 25 sayfa olsun yorumları eksik etmeyelim

Bir diziden bu kadar para kazanma örneği dünyada yoktur herhalde :)
500 milyon dolar sermayeden falan bahsedilmişti adamlar çok fena köşeyi döndü :D
ev alırsam pana yapıdan alacam belki Necati Şaşmaz'ı görürüm bi şekilde :D