Polat Şaşmaz
Favori Üye
Bence Mr.Key o izlediği filmden etkilenip filmden esinlenerek bir planlar yapacak boşuna göstermezler öyle sahneleri
Ben bilmiyorum bu işleri ayrıntılı anlatabilir misin ? Harici hard disk falan hiç duymadımBir de sülalem elektronik uzmanı der android telefonlar tabletler çıktı bizim de ustaığımız söndü
![]()
Allah senden razı olsun abi şu forumda en saygı duyduğum insansın gerçekten hayranım sanaAllah senden razi olsun iyi dileklerin icin cok saol kisa zamanda daha daha aktif olacam
ben onu çok sevdim aga daha öncede göstermişlerdi ordan bişey çıkmazBence Mr.Key o izlediği filmden etkilenip filmden esinlenerek bir planlar yapacak boşuna göstermezler öyle sahneleri
zaten yorumluyoruz aga her konu 15-20 sayfa oluyor @Polat Şaşmaz
Bu aralar cok yogunum haftaya normale dönerim in§aallah sizlerle muhabbet etmeyi özledimAbi önceleri yorum yapıyordun ama son haftalarda yapmıyorsun.![]()
Ben istesem bile babam almaz![]()
mesela böyle taşınabilir
abdülhey e bişey yapamaz aga bencebelki mr. key de ialeye katıldı o zaman karışır işler işte
eğer fazla dosyan varsa at buna , işin olduğu zaman tak bilg sonra çıkart kılıfına koy bilg hafiflemiş olur fazla kasmaz böylece, ha 50 -60 lirayada var yani istediğine göre 50-gb-100 gb değişiyorBen bilmiyorum bu işleri ayrıntılı anlatabilir misin ? Harici hard disk falan hiç duymadımBir de sülalem elektronik uzmanı der android telefonlar tabletler çıktı bizim de ustaığımız söndü
![]()
abdüle birşey yapamaz , ama kalleşlik yapabilir ki kesin öyle yapar direk karşısına çıkp birşey zaten yapamazabdülhey e bişey yapamaz aga bence![]()
Seninle muhabbet etmek şerefi bize ait bekliyoruz abi.Bu aralar cok yogunum haftaya normale dönerim in§aallah sizlerle muhabbet etmeyi özledim
yakışır panayaPana, müteahhitlik
![]()
aga büyük ihtimalle ihaleyi elinden alacaktır çünkü mr.key yeni girdiği için her operasyonda başarılı oluyorabdüle birşey yapamaz , ama kalleşlik yapabilir ki kesin öyle yapar direk karşısına çıkp birşey zaten yapamaz
Bir diziden bu kadar para kazanma örneği dünyada yoktur herhaldeyakışır panayahelal pana
aga büyük ihtimalle ihaleyi elinden alacaktır çünkü mr.key yeni girdiği için her operasyonda başarılı oluyor![]()
Bizde mi bir Pana Yapıdan ev alsak acabaPana, müteahhitlik
![]()
500 milyon dolar sermayeden falan bahsedilmişti adamlar çok fena köşeyi döndüBir diziden bu kadar para kazanma örneği dünyada yoktur herhalde![]()
Harbi harbi çıkmış mı bu soru da ya
Aga seni beni o evin sokağından geçirmezler,hem benim hiçbir zaman zengin olayım malkım mülküm olsun diye bir hayalim olmadı şükretmeyi bilirim.Bizde mi bir Pana Yapıdan ev alsak acaba![]()
aga bu soru nerde çıktı
aga bu soru nerde çıktı