vallla bilen yok , ama manyak birşey yaniHarbi harbi çıkmış mı bu soru da ya
Bizde de geçen gün hoca Acem Kızı türküsünü sormuştu![]()
vallla bilen yok , ama manyak birşey yaniHarbi harbi çıkmış mı bu soru da ya
vadi bu aga ismi yeterHarbi harbi çıkmış mı bu soru da ya
hacım bilmiyom ya, gördüm hoşuma gitti bende paylaştım 😀aga bu soru nerde çıktı
aga bu soru nerde çıktı![]()
aynen aga bende zengin olmayı istemem kendime yetece kkadar durumum olsun yeter fazlasında gözümüz yok ev olması lazım ama kira olursa zor geçinirizAga seni beni o evin sokağından geçirmezler,hem benim hiçbir zaman zengin olayım malkım mülküm olsun diye bir hayalim olmadı şükretmeyi bilirim.![]()
aga böyle şeyler görürsen hemen paylaş süper bişeyhacım bilmiyom ya, gördüm hoşuma gitti bende paylaştım 😀
hacı bu raci şaşmaz ın projesi şu aralar küüsler diye bir durum var yani o iş imdilik zor gibi duruyoragalar konuyu öyle bir coşturalım ki en azından bir 25 sayfa olsun yorumları eksik etmeyelim
500 milyon dolar sermayeden falan bahsedilmişti adamlar çok fena köşeyi döndü
ev alırsam pana yapıdan alacam belki Necati Şaşmaz'ı görürüm bi şekilde![]()
Dizide sezon finaline kimler ölür bir öngörün varmı? Çıkmazsa hatırlatırım.aynen aga bende zengin olmayı istemem kendime yetece kkadar durumum olsun yeter fazlasında gözümüz yok ev olması lazım ama kira olursa zor geçiniriz
aga böyle şeyler görürsen hemen paylaş süper bişey![]()
raciyi görürüz bizde o da büyük usta ama o haberler inşallah doğru değildir kardeşler arasında olmasınhacı bu raci şaşmaz ın projesi şu aralar küüsler diye bir durum var yani o iş imdilik zor gibi duruyor
tamam aga şimdi git vadi başladığında gel ha ona göreraciyi görürüz bizde o da büyük usta ama o haberler inşallah doğru değildir kardeşler arasında olmasın
neyse agalar ben sınava çalışayım vadi başlayana kadar hepinize iyi seyirler. yorumları eksik etmeyin![]()
atletico-barcelona iddaasına benzeyebilir amaDizide sezon finaline kimler ölür bir öngörün varmı? Çıkmazsa hatırlatırım.
Bayern-Real Madrid iddasına benzemesin.![]()
aga vadi başlayınca tv karşısında olurum ben bitince yada reklam arasında gelirimtamam aga şimdi git vadi başladığında gel ha ona göre![]()
aga gelirler daha erken@legolas9900 ve @kvp-medya nerdesiniz gençler?
aga zaten vadiyi sınav yüzünden izlememek gibi bir durum söz konusu dahi olamaz ama yorum fazla yapmam belki çok konu var bitince gelir 15-20 yorum yapıp çıkarım hemengerçi sen zaten dayanamazsın ya neyse![]()
ders neydi ?aga vadi başlayınca tv karşısında olurum ben bitince yada reklam arasında gelirim
aga gelirler daha erken
aga zaten vadiyi sınav yüzünden izlememek gibi bir durum söz konusu dahi olamaz ama yorum fazla yapmam belki çok konu var bitince gelir 15-20 yorum yapıp çıkarım hemen![]()
aynen aga alışkınım lisede 3 sınavım oluyodu cuma günü vadi bitince 3 ü 1 arada çalışıyodumtamam zaten sen normaldede reklam arasında geliyon bölüm başında ve bitttikten sonra biraz daha az gözükürsün halledersin iştebir vadici bu duruma alışkındır yani
oo o zaman çok konu vardır dediğin gibi Allah (cc.) kolaylık versin , zihin açıklığı versinTürk kültür tarihi![]()
Özlettin kendini abi, inşallah eskisi gibi sık sık girersin foruma.Allah senden razi olsun iyi dileklerin icin cok saol kisa zamanda daha daha aktif olacam
Tek başına konuşulmuyor gelsinler iki muhabbetin belini kıralım.aga vadi başlayınca tv karşısında olurum ben bitince yada reklam arasında gelirim
aga gelirler daha erken![]()
amin aga vadi var diye gündüz biraz çalıştım ama eksikler çokoo o zaman çok konu vardır dediğin gibi Allah (cc.) kolaylık versin , zihin açıklığı versin