Kurtlar Vadisi Pusu 227. Bölüm Yorumları

Aga seni beni o evin sokağından geçirmezler,hem benim hiçbir zaman zengin olayım malkım mülküm olsun diye bir hayalim olmadı şükretmeyi bilirim.:)
aynen aga bende zengin olmayı istemem kendime yetece kkadar durumum olsun yeter fazlasında gözümüz yok ev olması lazım ama kira olursa zor geçiniriz :D

hacım bilmiyom ya, gördüm hoşuma gitti bende paylaştım 😀
aga böyle şeyler görürsen hemen paylaş süper bişey :D

agalar konuyu öyle bir coşturalım ki en azından bir 25 sayfa olsun yorumları eksik etmeyelim

500 milyon dolar sermayeden falan bahsedilmişti adamlar çok fena köşeyi döndü :D
ev alırsam pana yapıdan alacam belki Necati Şaşmaz'ı görürüm bi şekilde :D
hacı bu raci şaşmaz ın projesi şu aralar küüsler diye bir durum var yani o iş imdilik zor gibi duruyor

aynen aga bende zengin olmayı istemem kendime yetece kkadar durumum olsun yeter fazlasında gözümüz yok ev olması lazım ama kira olursa zor geçiniriz :D

aga böyle şeyler görürsen hemen paylaş süper bişey :D
Dizide sezon finaline kimler ölür bir öngörün varmı? Çıkmazsa hatırlatırım.:)

Bayern-Real Madrid iddasına benzemesin.:A

hacı bu raci şaşmaz ın projesi şu aralar küüsler diye bir durum var yani o iş imdilik zor gibi duruyor
raciyi görürüz bizde o da büyük usta ama o haberler inşallah doğru değildir kardeşler arasında olmasın

neyse agalar ben sınava çalışayım vadi başlayana kadar hepinize iyi seyirler. yorumları eksik etmeyin :D

raciyi görürüz bizde o da büyük usta ama o haberler inşallah doğru değildir kardeşler arasında olmasın

neyse agalar ben sınava çalışayım vadi başlayana kadar hepinize iyi seyirler. yorumları eksik etmeyin :D
tamam aga şimdi git vadi başladığında gel ha ona göre :X

Dizide sezon finaline kimler ölür bir öngörün varmı? Çıkmazsa hatırlatırım.:)

Bayern-Real Madrid iddasına benzemesin.:A
atletico-barcelona iddaasına benzeyebilir ama :D

kgt ye kesin bi saldırı olacak yani bundan eminim kendimce akif hariç hepsi bile ölebilir akifin öleceğini sanmam ama gelecek sezon pasif olur ustalar geri dönünce
diğerleri büyük süpriz olacak tahmin yapmakta zorlanıyorum şuanlık :D

tamam aga şimdi git vadi başladığında gel ha ona göre :X
aga vadi başlayınca tv karşısında olurum ben bitince yada reklam arasında gelirim :D

aga gelirler daha erken :D

gerçi sen zaten dayanamazsın ya neyse :A
aga zaten vadiyi sınav yüzünden izlememek gibi bir durum söz konusu dahi olamaz ama yorum fazla yapmam belki çok konu var bitince gelir 15-20 yorum yapıp çıkarım hemen :D

aga vadi başlayınca tv karşısında olurum ben bitince yada reklam arasında gelirim :D

aga zaten vadiyi sınav yüzünden izlememek gibi bir durum söz konusu dahi olamaz ama yorum fazla yapmam belki çok konu var bitince gelir 15-20 yorum yapıp çıkarım hemen :D
ders neydi ?

tamam zaten sen normaldede reklam arasında geliyon bölüm başında ve bitttikten sonra biraz daha az gözükürsün halledersin işte :X bir vadici bu duruma alışkındır yani

konu daha şimdiden 4 sayfa olmuş @sürgünüm fena coşacak konu :D

tamam zaten sen normaldede reklam arasında geliyon bölüm başında ve bitttikten sonra biraz daha az gözükürsün halledersin işte :X bir vadici bu duruma alışkındır yani
aynen aga alışkınım lisede 3 sınavım oluyodu cuma günü vadi bitince 3 ü 1 arada çalışıyodum :D

Tek başına konuşulmuyor gelsinler iki muhabbetin belini kıralım.

Boş adamlar ölsün yeni sezona flaş isimler bulunmalı bomba gibi giriş yapıp zirveyi almalıyız.

Oynayacak oyuncu kalmadı piyasada orasıda ayrı problem zamanında Polat bir gecede 6 babayı götürüyordu.