Kurtlar Vadisi Pusu 224. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu akşam ki senaryoya çok kafa yorulduğu belli çok anlamlı sözler vardı.
Mesela Kara'nın 'Benim hayatım siyah sancaktan daha mı önemli?' sözü.Vatan sevgidi budur işte!

Benden bile teknolojinin gerisinde olanlar varmış işte kanıtı. Bi de bana laf atarsın. :D @XanTier Efekt tost makinasından yapılmış. :)

zR4VrY.jpg

Bu akşam ki senaryoya çok kafa yorulduğu belli çok anlamlı sözler vardı.
Mesela Kara'nın 'Benim hayatım siyah sancaktan daha mı önemli?' sözü.Vatan sevgidi budur işte!
bugünkü replikleri çok beğendim hee yazacaktım unuttum bak
margaret ı oynayan funda süper ötesi oyuncu gerçekten vadinin en iyi kadın oyuncusu diyebilirim
sıkıcı sahnelerde ölsün desemde yakışıyor içerdeki sahnelerini beğendim :d margaret teodora :d

@mrt-06 anladık aga onur tanın saçmalığı işte geçen haftada kaldı önümüze bakalım :D

Dişçi, Baltazar, Pusat, Raskoln'den güzel film çıkar.Pana bu adamları kolay kolay elinden çıkarmamalı böyle ekip bir daha zor bulunur.:D

Sahte efekt olayını dimi? :D
olm bişey söylicem şimdi kızacaksın :D anlatim mi diyosun anlat diyorum neyi anlatacağını bilmiyosun Allah Allah :D
evet onu anlat hadi bekliyorum :d

Dişçi, Baltazar, Pusat, Raskoln'den güzel film çıkar.Pana bu adamları kolay kolay elinden çıkarmamalı böyle ekip bir daha zor bulunur.:D
aynen süper uyum sağladılar :D polpo yu da unutma
polpoyu ilk gördüğümde dedim zaten müthiş oyuncu diye tek türkiye den biliyorum on numara yeteneklidir
italyanı güzel oynuyor

bugünkü replikleri çok beğendim hee yazacaktım unuttum bak
margaret ı oynayan funda süper ötesi oyuncu gerçekten vadinin en iyi kadın oyuncusu diyebilirim
sıkıcı sahnelerde ölsün desemde yakışıyor içerdeki sahnelerini beğendim :d margaret teodora :d

@mrt-06 anladık aga onur tanın saçmalığı işte geçen haftada kaldı önümüze bakalım :D
Ben zaten epey geriden geliyorum. :D

Ama içimde kalmasın dedim. :D

Ya o değilde Usta şu mezarlığa dönmesin artık yeter ya !bu bölümde Baltazar'ın ahtapotu parçalaması ve Dişçi'nin polponun teklifini sinsi şekilde kabul etmesi,en kral sahnelerdi.Dişçi-Baltazar-Raskoln çok iyiler der susarım.

Saat 20:00'de beri mesaj yazıyorum yoruldum. @Arslan Bey konuna kendi konummuş gibi sahip çıktık.:)

olm bişey söylicem şimdi kızacaksın :D anlatim mi diyosun anlat diyorum neyi anlatacağını bilmiyosun Allah Allah :D
evet onu anlat hadi bekliyorum :D

aynen süper uyum sağladılar :D polpo yu da unutma
polpoyu ilk gördüğümde dedim zaten müthiş oyuncu diye tek türkiye den biliyorum on numara yeteneklidir
italyanı güzel oynuyor
Şimdi bi de sahte kurlunla gerçek delinme, parçalanma olayı falan da var ya, onu mu diyo acaba diye şüpheye düştüm :D

Çok basit bi olay aslında. Efekti uygulayacağın noktaya koyuyosun (efekt zaten hareketli, gif tarzında yani), eğer kamera fln hareket ediyosa ona göre efekti de hareketlendiriyosun, efektin süresi ne kadarsa, örn 0,2 saniye, videonun saniyesini, hatta salisesini ayarlıyosun. Bu kadar.

Not: Bu söylediklerim tamamen sallamasyondur. Hiçbir gerçek kanıta dayanmaz. Tamammen mantıken :D

Şu Abdulheye silah dogrultan adama bir de benim için siksinlar pataklasinlar dovmekten beter etsinler hayatimda en gicik kaptigim çocuğa benziyor İnşallah vurnayla yetinmezler 3-5 tekme de sallarlar benim icin

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..

Şu Abdulheye silah dogrultan adama bir de benim için siksinlar pataklasinlar dovmekten beter etsinler hayatimda en gicik kaptigim çocuğa benziyor İnşallah vurnayla yetinmezler 3-5 tekme de sallarlar benim icin

--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
olayı kişiselleştirmeyelim lütfen :kiki:

@Arslan Bey sen zahmette bulunup yazma sakın :D

Şimdi bi de sahte kurlunla gerçek delinme, parçalanma olayı falan da var ya, onu mu diyo acaba diye şüpheye düştüm :D

Çok basit bi olay aslında. Efekti uygulayacağın noktaya koyuyosun (efekt zaten hareketli, gif tarzında yani), eğer kamera fln hareket ediyosa ona göre efekti de hareketlendiriyosun, efektin süresi ne kadarsa, örn 0,2 saniye, videonun saniyesini, hatta salisesini ayarlıyosun. Bu kadar.

Not: Bu söylediklerim tamamen sallamasyondur. Hiçbir gerçek kanıta dayanmaz. Tamammen mantıken :D
tatmin edici bi açıklama olmadı :D

Yok artık. Hayalinde kuramadığın için tatmin etmemiştir seni. Gerçi 5 gündür Soundcloud'dan bi müziği indiremediği için oradan buraya sürüklenen adama bunu anlatırsan tabii saçma der :D

Yok artık. Hayalinde kuramadığın için tatmin etmemiştir seni. Gerçi 5 gündür Soundcloud'dan bi müziği indiremediği için oradan buraya sürüklenen adama bunu anlatırsan tabii saçma der :D
aga şu indirme linkini at hadi ya yatarken dinleyecem :D sallamasyon olduğunu kendin söyledin benim nasıl tatmin edici bulmamı bekliyosun :d

Bu bölüm nasıldı peki? Yine böyle sahneler yoktur inşallah.
mükemmel bi bölümdü aga :)