Kurtlar Vadisi Pusu 224. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Öl sır söz verme!
Öl sözünden dönme!
#ahtapotunkolları

Kurtlar Vadisi'nde isim bulmak için çalışan bi ekip var galiba bu isimleri nerden buluyorlar?:)

araba mezarlığındaki çatışmayı baya beğendim silah sesleri süperdi :D
yalnız benim anlamadığım şey herşey efekt peki bunu nasıl kurşun sıkıyomuş gibi yapıyolar arabaya çarpıyo mesela duman çıkıyo bunlar efekt değil nasıl yapıyolar @XanTier @legolas9900 @sürgünüm @-KADİR-
O çıkan dumanlar da gerçek değilki. O silah efektinden daha basit :D

Kurtlar Vadisi'nde isim bulmak için çalışan bi ekip var galiba bu isimleri nerden buluyorlar?:)
Bu konuda asla eleştirilmez işte. Kesinlikle ustalar :D

bunu çok merak ediyorum aga hadi kuru sıkı olsa anlayacamda efekt hepsi ama nasıl yapılıyo​
Profesyönel video prpgrammlari ile yapilabilir seyler bunlar aga :)

Polpo mesela futbolcu ismi gibi.Hepsi birbirinden güzel Raskoln,Dişçi,Baltazar saymakla bitmez.:)
vadideki karakter isimlerini sıralasan ciltler halinde kitap olur be aga efsaneyiz burda da :D
bakın başrollerin bile isimleri süper ötesi en iyi karakter isimleri vadide

araba mezarlığındaki çatışmayı baya beğendim silah sesleri süperdi :D
yalnız benim anlamadığım şey herşey efekt peki bunu nasıl kurşun sıkıyomuş gibi yapıyolar arabaya çarpıyo mesela duman çıkıyo bunlar efekt değil nasıl yapıyolar @XanTier @legolas9900 @sürgünüm @-KADİR-
Hacılar onları sonradan ekliyorlar ama bunu Türkiye'de hakkıyla yapan tek ekipte Kurtlar Vadisi'dir.

Kaçak'ta görmüyormusun kepazeliği başka yapım şirketleri aksiyon yapmadıkları için hiç bilmiyorlar.

vadideki karakter isimlerini sıralasan ciltler halinde kitap olur be aga efsaneyiz burda da :D
bakın başrollerin bile isimleri süper ötesi en iyi karakter isimleri vadide
Şurda aga ben senaryo yazarken bile isim bulmakta zorlanıyorum,sen düşün yani :D

Hacılar onları sonradan ekliyorlar ama bunu Türkiye'de hakkıyla yapan tek ekipte Kurtlar Vadisi'dir.

Kaçak'ta görmüyormusun kepazeliği başka yapım şirketleri aksiyon yapmadıkları için hiç bilmiyorlar.
yav he aga ya yeminle kaçak ı beğenerek izliyorum ama aksiyon sahneleri çok kötü ben aksiyon sahnelerinde coşan adamım kaçaktaki aksiyon o akdar kötü ki zevk in z sini alamıyorum
biz efekt mefekt diyoruzda kaçakta kuru sıkı da ne oluyor
dediğin gibi ay yapıma o kadar kaliteli falan diyoruz onlar bile aksiyonun a sından çakmıyolar
hep dedim yine diyorum aksiyon her babayiğidin harcı değildir Türkiye'de aksiyon dizisi ve filminin tek kralı Kurtlar Vadisi'dir