aga bak kendin bir tane daha buldun burdan taahütte bulunuyorum bende o listeye en kısa zamanda ekleme yapıcam😀efsane cendere
cendere bir markadır ve onlarca farklı versiyonu vardır
bunu yazarken aklıma geldi rekorlar konumuza eklim
-Bir dizi müziğinin adeta markalaşıp fenomenleşmesi milli maçlar dahil her yerde çalması ve onlarca farklı versiyonu olması![]()
ustamızın sahaya çıkışı yeni sezonda olacak onun da elinde değil o da biliyor milletin onun dışarı çıkmasını istediğini ama adam senaryoyu yazıyor seneye takviyelerle tekrar dönecek emin olunGüzel bölümdü bence.
Ne denirse densin, Cendere+Polat her şeye bedel![]()
bu arada haklı çıktın aga oyunmuş karanın kiYetenekleriyle hayatta kalanlar zor ölür. Manyak düşünür Polpo![]()
Abartmaya gerek yok 11 yıllık tecrübeustamızın sahaya çıkışı yeni sezonda olacak onun da elinde değil o da biliyor milletin onun dışarı çıkmasını istediğini ama adam senaryoyu yazıyor seneye takviyelerle tekrar dönecek emin olun
yalnız klasik cendere bir marka zaten ama şu versiyonuyla yürüse bi başka olur ben aylardır bu müziği bekliyorum
bu arada haklı çıktın aga oyunmuş karanın kibenim analitik çözümleme yeteneğim zayıflamış
![]()
bizde 11 yıllık tecrübeyiz ama senin yaş tecrüben var agaAbartmaya gerek yok 11 yıllık tecrübe![]()
Komandoydum askerde yaşanmışlık eğitim olduğunu tahmin ettik .bizde 11 yıllık tecrübeyiz ama senin yaş tecrüben var aga![]()