Kurtlar Vadisi Pusu 224. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu Bölüm bu sezon izledigim en iyi Bölümöer arasinda ilk üce girer. Lakin Dizi kandil den dolayi düsüs yasayacaktir...

Abi bu adam bu müzikle bu modda yürüyorsa hiçbir operasyon başarısız olmadı... :)

ulan bitti aynı yerde ya :D

bu bölüme laf söyleyengitsin pepee izlesin başka bişey demiyorum :d özellikle ilk reklamdan sonraki kısım dehşetti

helal olsun gerçekten mükemmel bir bölümdü kandil nedeniyle düşüşte yaşasa bu haftanın etkisi olumlu anlamda haftayada etkisi olur

efsane cendere

cendere bir markadır ve onlarca farklı versiyonu vardır :)

bunu yazarken aklıma geldi rekorlar konumuza eklim :D

-Bir dizi müziğinin adeta markalaşıp fenomenleşmesi milli maçlar dahil her yerde çalması ve onlarca farklı versiyonu olması :D

şans yok ki bizde arkadaş kandilde müthiş bölüm oldu ama reytingler kim bilir kaç gelecek :D ama agamında dediği gibi etkisini haftaya görürüz kesin artış olacak

Güzel bölümdü bence.

Ne denirse densin, Cendere+Polat her şeye bedel :Z

efsane cendere

cendere bir markadır ve onlarca farklı versiyonu vardır :)

bunu yazarken aklıma geldi rekorlar konumuza eklim :D

-Bir dizi müziğinin adeta markalaşıp fenomenleşmesi milli maçlar dahil her yerde çalması ve onlarca farklı versiyonu olması :D
aga bak kendin bir tane daha buldun burdan taahütte bulunuyorum bende o listeye en kısa zamanda ekleme yapıcam😀

Bakışla yürüyüşün ahengi Polat'da birleşiyor.:D

Dişçi ahtapot polpo'nun teklifini kabul etti, pislik bi bakış attı. kabul edişin altında bir planı vardır dişçi reisin :)

Beklenen karakterler;

Armageddon komutanı Mr.Key ve Armageddon timi; net haraket getirecek

Vahap'ın oğlu; bahsi geçtiğine göre kesin bişeyler yapacaktır o da

Polpo-Dişçi-Raskoln-Baltazar-Pusat kapışmaları

müthiş şeyler ortaya çıkabilir

ama ilk 30-40 dakka sıkıcıydı bu boş sahneleri çıkarmaları lazım

Yemin ediyom şu profösör Martin süper adam ya adam full gizemden oluşuyor bunun gibi 3 tane daha olsa on numara olur :D

Güzel bölümdü bence.

Ne denirse densin, Cendere+Polat her şeye bedel :Z
ustamızın sahaya çıkışı yeni sezonda olacak onun da elinde değil o da biliyor milletin onun dışarı çıkmasını istediğini ama adam senaryoyu yazıyor seneye takviyelerle tekrar dönecek emin olun

yalnız klasik cendere bir marka zaten ama şu versiyonuyla yürüse bi başka olur ben aylardır bu müziği bekliyorum :d

Yetenekleriyle hayatta kalanlar zor ölür. Manyak düşünür Polpo :)
bu arada haklı çıktın aga oyunmuş karanın ki :d benim analitik çözümleme yeteneğim zayıflamış :d

ustamızın sahaya çıkışı yeni sezonda olacak onun da elinde değil o da biliyor milletin onun dışarı çıkmasını istediğini ama adam senaryoyu yazıyor seneye takviyelerle tekrar dönecek emin olun

yalnız klasik cendere bir marka zaten ama şu versiyonuyla yürüse bi başka olur ben aylardır bu müziği bekliyorum :D

bu arada haklı çıktın aga oyunmuş karanın ki :D benim analitik çözümleme yeteneğim zayıflamış :D
Abartmaya gerek yok 11 yıllık tecrübe :Z

gerçekten acayip karakterler, olaylar, dostluklar ve düşmanlar ortaya çıktı va daha da konu ve karekter genişlemesi olacak acayip bölümler gelebilir

araba mezarlığındaki çatışmayı baya beğendim silah sesleri süperdi :d
yalnız benim anlamadığım şey herşey efekt peki bunu nasıl kurşun sıkıyomuş gibi yapıyolar arabaya çarpıyo mesela duman çıkıyo bunlar efekt değil nasıl yapıyolar @XanTier @legolas9900 @sürgünüm @-KADİR-

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato