hayat tecrübesi işteKomandoydum askerde yaşanmışlık eğitim olduğunu tahmin ettik .![]()
bu teknik bir konu az çok bir bilgi lazımaraba mezarlığındaki çatışmayı baya beğendim silah sesleri süperdi
yalnız benim anlamadığım şey herşey efekt peki bunu nasıl kurşun sıkıyomuş gibi yapıyolar arabaya çarpıyo mesela duman çıkıyo bunlar efekt değil nasıl yapıyolar @XanTier @legolas9900 @sürgünüm @-KADİR-
harbiden he o kadar çok karakter var ki isim bulmakta mesele bi de yabancılarKurtlar Vadisi'nde isim bulmak için çalışan bi ekip var galiba bu isimleri nerden buluyorlar?![]()
gerçekten çok orjinal isimler 🙂Kurtlar Vadisi'nde isim bulmak için çalışan bi ekip var galiba bu isimleri nerden buluyorlar?![]()
bunu çok merak ediyorum aga hadi kuru sıkı olsa anlayacamda efekt hepsi ama nasıl yapılıyobu teknik bir konu az çok bir bilgi lazım
doğrusu bende merak ediyorum ama teknik bir konıu her işin bir sırrı var onunda vardır bir şeyibunu çok merak ediyorum aga hadi kuru sıkı olsa anlayacamda efekt hepsi ama nasıl yapılıyo
bu sırrı bilen vardır mutlakadoğrusu bende merak ediyorum ama teknik bir konıu her işin bir sırrı var onunda vardır bir şeyi
Polpo mesela futbolcu ismi gibi.Hepsi birbirinden güzel Raskoln,Dişçi,Baltazar saymakla bitmez.harbiden he o kadar çok karakter var ki isim bulmakta mesele bi de yabancılarşimdi mr.key gelecek onunda tonla adamı ve ismi olacak
![]()
O çıkan dumanlar da gerçek değilki. O silah efektinden daha basitaraba mezarlığındaki çatışmayı baya beğendim silah sesleri süperdi
yalnız benim anlamadığım şey herşey efekt peki bunu nasıl kurşun sıkıyomuş gibi yapıyolar arabaya çarpıyo mesela duman çıkıyo bunlar efekt değil nasıl yapıyolar @XanTier @legolas9900 @sürgünüm @-KADİR-
Bu konuda asla eleştirilmez işte. Kesinlikle ustalarKurtlar Vadisi'nde isim bulmak için çalışan bi ekip var galiba bu isimleri nerden buluyorlar?![]()
vadideki karakter isimlerini sıralasan ciltler halinde kitap olur be aga efsaneyiz burda daPolpo mesela futbolcu ismi gibi.Hepsi birbirinden güzel Raskoln,Dişçi,Baltazar saymakla bitmez.![]()
Hacılar onları sonradan ekliyorlar ama bunu Türkiye'de hakkıyla yapan tek ekipte Kurtlar Vadisi'dir.araba mezarlığındaki çatışmayı baya beğendim silah sesleri süperdi
İyi geceler agaherkese iyi geceler size iyi muhabbetler 😀
iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar agaherkese iyi geceler size iyi muhabbetler 😀
Şurda aga ben senaryo yazarken bile isim bulmakta zorlanıyorum,sen düşün yanivadideki karakter isimlerini sıralasan ciltler halinde kitap olur be aga efsaneyiz burda da
bakın başrollerin bile isimleri süper ötesi en iyi karakter isimleri vadide
yav he aga ya yeminle kaçak ı beğenerek izliyorum ama aksiyon sahneleri çok kötü ben aksiyon sahnelerinde coşan adamım kaçaktaki aksiyon o akdar kötü ki zevk in z sini alamıyorumHacılar onları sonradan ekliyorlar ama bunu Türkiye'de hakkıyla yapan tek ekipte Kurtlar Vadisi'dir.
Kaçak'ta görmüyormusun kepazeliği başka yapım şirketleri aksiyon yapmadıkları için hiç bilmiyorlar.