pusat ilk o ismi duyduğunda;Polpo mesela futbolcu ismi gibi.Hepsi birbirinden güzel Raskoln,Dişçi,Baltazar saymakla bitmez.![]()
-polpo mu polpo ne lan
anlat tabiAnlatıyım mı takas?![]()
pusat ilk o ismi duyduğunda;Polpo mesela futbolcu ismi gibi.Hepsi birbirinden güzel Raskoln,Dişçi,Baltazar saymakla bitmez.![]()
anlat tabiAnlatıyım mı takas?![]()
Ne Tost makinesi?? Kanalizasyon borusuBenden bile teknolojinin gerisinde olanlar varmış işte kanıtı. Bi de bana laf atarsın.@XanTier Efekt tost makinasından yapılmış.
![]()
bugünkü replikleri çok beğendim hee yazacaktım unuttum bakBu akşam ki senaryoya çok kafa yorulduğu belli çok anlamlı sözler vardı.
Mesela Kara'nın 'Benim hayatım siyah sancaktan daha mı önemli?' sözü.Vatan sevgidi budur işte!
olm bişey söylicem şimdi kızacaksınSahte efekt olayını dimi?![]()
aynen süper uyum sağladılarDişçi, Baltazar, Pusat, Raskoln'den güzel film çıkar.Pana bu adamları kolay kolay elinden çıkarmamalı böyle ekip bir daha zor bulunur.![]()
Ben zaten epey geriden geliyorum.bugünkü replikleri çok beğendim hee yazacaktım unuttum bak
margaret ı oynayan funda süper ötesi oyuncu gerçekten vadinin en iyi kadın oyuncusu diyebilirim
sıkıcı sahnelerde ölsün desemde yakışıyor içerdeki sahnelerini beğendimmargaret teodora
@mrt-06 anladık aga onur tanın saçmalığı işte geçen haftada kaldı önümüze bakalım![]()
saçma şeyleri görmek istemem o bakımdan suç sende değil onu çeken onur tandaBen zaten epey geriden geliyorum.
Ama içimde kalmasın dedim.![]()
Şimdi bi de sahte kurlunla gerçek delinme, parçalanma olayı falan da var ya, onu mu diyo acaba diye şüpheye düştümolm bişey söylicem şimdi kızacaksınanlatim mi diyosun anlat diyorum neyi anlatacağını bilmiyosun Allah Allah
evet onu anlat hadi bekliyorum
aynen süper uyum sağladılarpolpo yu da unutma
polpoyu ilk gördüğümde dedim zaten müthiş oyuncu diye tek türkiye den biliyorum on numara yeteneklidir
italyanı güzel oynuyor
olayı kişiselleştirmeyelim lütfenŞu Abdulheye silah dogrultan adama bir de benim için siksinlar pataklasinlar dovmekten beter etsinler hayatimda en gicik kaptigim çocuğa benziyor İnşallah vurnayla yetinmezler 3-5 tekme de sallarlar benim icin
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
tatmin edici bi açıklama olmadıŞimdi bi de sahte kurlunla gerçek delinme, parçalanma olayı falan da var ya, onu mu diyo acaba diye şüpheye düştüm
Çok basit bi olay aslında. Efekti uygulayacağın noktaya koyuyosun (efekt zaten hareketli, gif tarzında yani), eğer kamera fln hareket ediyosa ona göre efekti de hareketlendiriyosun, efektin süresi ne kadarsa, örn 0,2 saniye, videonun saniyesini, hatta salisesini ayarlıyosun. Bu kadar.
Not: Bu söylediklerim tamamen sallamasyondur. Hiçbir gerçek kanıta dayanmaz. Tamammen mantıken![]()
Bu bölüm nasıldı peki? Yine böyle sahneler yoktur inşallah.saçma şeyleri görmek istemem o bakımdan suç sende değil onu çeken onur tanda![]()
aga şu indirme linkini at hadi ya yatarken dinleyecemYok artık. Hayalinde kuramadığın için tatmin etmemiştir seni. Gerçi 5 gündür Soundcloud'dan bi müziği indiremediği için oradan buraya sürüklenen adama bunu anlatırsan tabii saçma der![]()
mükemmel bi bölümdü agaBu bölüm nasıldı peki? Yine böyle sahneler yoktur inşallah.
Yok aga kisilllestirmekte fayda varolayı kişiselleştirmeyelim lütfen![]()
merak etme usta halledecek onuYok aga kisilllestirmekte fayda varBenzettigim adam gerçek hayatta tai antrenörü gidip dovemiyorum
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..