GreatOttoman
Favori Üye
Yumruğu yiyince kendine gelir o da haklı kendince.daha ne olsun abdül trip atıyo abisine![]()
Yumruğu yiyince kendine gelir o da haklı kendince.daha ne olsun abdül trip atıyo abisine![]()
bence de haklı ben olsam bende aynısını yapardımYumruğu yiyince kendine gelir o da haklı kendince.![]()
tebrikler 15 reyting alır dedin 14,22 aldı seni kutlarımBölüm çok güzeldi ilk 1 saatinden pek bir şey anlamadım izleyince görücem
Sahi mitebrikler 15 reyting alır dedin 14,22 aldı seni kutlarım
reytinglere baksana vadi rekor kırdı aştı kendiniPoyrazın o bağırmalarında yüreğim gitti ya İnşallah ölmez çok seviyorum bu karakteri
Sahi miSağolasın abi
1 reyting daha alsaymışız daha iyi olurdu
Poyrazın o bağırmalarında yüreğim gitti ya İnşallah ölmez çok seviyorum bu karakteri
Sahi miSağolasın abi
1 reyting daha alsaymışız daha iyi olurdu
Abi daha dur daha da yükseklerini alacağız İnşallah ocak yını bekliyoruzreytinglere baksana vadi rekor kırdı aştı kendini
16 ya kadar yolu varAbi daha dur daha da yükseklerini alacağız İnşallah ocak yını bekliyoruz![]()
Aga biz kötü karakterleri de severizAga o Poyraz dedigin herife nasil aciyorsun anlam veremiyorum valla billa nasil basariyorsun
Adam gecen bölüm Kara'nin bebegini pisi pisine, hic acimadan patlatti. Sen hala aciyorsun nasil is![]()
Aynen. Ocak ayında bomba bir bölüm çekerlerse 18'i bile bulur16 ya kadar yolu var
yavaş gel diyecem ama bu bölüm 15 alır derken herkes çüşşşşş dedi sana onun için budan sonra vadi reytingleri konusunda saygınlık bekle herkesten ilk saygınlıkta benden sana yüce efendiAga biz kötü karakterleri de severizMesela İskender onun ölmesini hiç istemezdim ama Polat darağacında sallandırdı
Poyrazı da aynı şekilde severim yani unutulmayacak karakterler arasına girdi
Yalnız Ersoy da Mematinin oğlunu öldürmüştü izlemediysen izle Karanın Poyrazı yakaladığı sahne o sahneden esinlenmişOrada Ersoy pencereden kaçacaktı kaçamadı Memati aldı yakaladı Polat elinde baktayla ayaklarını kırdı Memati yaklaşık olarak 300 kemiğini mi ne kırdı Doğal gaza yapıştırttılar sonra balkondan aşağı saallandırdılar
Ne sahney be ezberledim
Aynen. Ocak ayında bomba bir bölüm çekerlerse 18'i bile bulur
Yok be abi ya salkadık tuttuyavaş gel diyecem ama bu bölüm 15 alır derken herkes çüşşşşş dedi sana onun için budan sonra vadi reytingleri konusunda saygınlık bekle herkesten ilk saygınlıkta benden sana yüce efendi![]()
mütevazi olma bu konuda herkes hakkını verecektir öncelikle de @takas kardeşim bu arada bi gelemedi foruma gelse reytingleri gördüğü zaman yıkar geçer buraları bekliyoruz kardeşimiYok be abi ya salkadık tuttu![]()
Aynen abi takas gelince forum çökecekmütevazi olma bu konuda herkes hakkını verecektir öncelikle de @takas kardeşim bu arada bi gelemedi foruma gelse reytingleri gördüğü zaman yıkar geçer buraları bekliyoruz kardeşimi
Ancak final sahnesine değinmek istiyorum bence Polat bu sahneyi hayal etti Abdülhey tepki gösterir diye büyük ihtimalle haftaya geriden alıp tekrar gösterebilirler. Abdülhey her ne kadar kızsa da Polatı ilk gördüğünde bu şekil davranmaz çünkü bölüm içinde sürekli Polatı hatırladı ama hayal değilse de hakkı var tabi orası ayrı.![]()