Kurtlar Vadisi Pusu 204. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Felon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence hayal değil agalar resmen itti ve haklı da yani biraz tavır koyar sonra sarılır abisine :D

abdülheyin yaptığı çok doğruydu adamla dalga geçer gibi oyna sonra da benim abdül de itilirsin öyle işte :D

berbat olmuş fragman yakışmamış valla
demekki üçüncülüğe gerilemesi boşuna değil:)

liderliğine bir liderlik daha kattı intikam, her hafta yükseliyor. tns nin şaftı kaydı reytinge ulaşmaktan:)

Şu hayal dünyasından bir çıkamadın gitti dest bak emre bile gerçekleri görmeyi başardı sende çıkar artık şu 7d gözlüğünü. :F

Vadi bu hafta bu reytingleri aldıysa haftaya 15 görürüz tebrikler tüm ekibe. :D

Beyler hani şu kara poyraza yumruk attığı sahneye bayıldım. Izle izle bakmadım belki de 100 defa izledim vede o jenerik müzik çalınca :)

Şu hayal dünyasından bir çıkamadın gitti dest bak emre bile gerçekleri görmeyi başardı sende çıkar artık şu 7d gözlüğünü. :F

Vadi bu hafta bu reytingleri aldıysa haftaya 15 görürüz tebrikler tüm ekibe. :D

@xxemrexx nin gerçekleri görüp görmediğini bilemem,
dünyada tek gerçek var kişiye göre değişen gerçekler yok o da benim gerçekler west:)

@xxemrexx nin gerçekleri görüp görmediğini bilemem,
dünyada tek gerçek var kişiye göre değişen gerçekler yok o da benim gerçekler west:)
tek ger.çek var o da KURTLAR VADİSİ gerçeğidir seninde bunu kabul ettiğini biliyorum 11 yıllık çok büyük bi fenomeni tebrik etmekten başka bişey diyemezsiniz desen de sana yakışmaz üstad :D

tek ger.çek var o da KURTLAR VADİSİ gerçeğidir seninde bunu kabul ettiğini biliyorum 11 yıllık çok büyük bi fenomeni tebrik etmekten başka bişey diyemezsiniz desen de sana yakışmaz üstad :D

vallahi vadiyi takdir etsem yalan söylemiş olurum yalan söylemekte bize yakışmaz değil mi? sevgili hemşerim :)

vallahi vadiyi takdir etsem yalan söylemiş olurum yalan söylemekte bize yakışmaz değil mi? sevgili hemşerim :)
sevmek ayrı başarıyı tebrik etmek yarı hemşerim :D sevmeyebilirsin kimse de bişey diyemez ama başarısını tebrik etmelisin :) anlatabiliyomuyum

sevmek ayrı başarıyı tebrik etmek yarı hemşerim :D sevmeyebilirsin kimse de bişey diyemez ama başarısını tebrik etmelisin :) anlatabiliyomuyum

tebrik ederiz tabiki ama başka konuda,
necatinin kafası çalışıyormuş tebriği hakediyor
vadideki artışla şaşmazın tayyiple yakınlaşması arasındaki doğru orantıyı gördükten sonra adama hak verdim:)

Bölüm süperdi ya özellikle baştaki o aksiyon sahnesi uçak felan gerçekten çok güzeldi.Poyraz yakalandı ama ben kaçacağını düşünüyorum.Son sahnede ise Abdülhey ne güzel itti öyle ama İnşallah hayal değildir.Yeni gelen müfettişte ise tilki andrei gibi bir hava vardı :)

Bölümü bugün 3 saat indirmeye çalıştım inmedi.:( Yarın denicem İnşallah indirebilirim ya okulda hocalar arkadaşlar abim falan bekliyo sonra indiremem dersem o zaman naparım ben yav