en çok üzülen de hep abdül oluyo adam üzüntüden ölüyodu resmen hemen sarılsaydı saçma olurdu zatenKoysun artık bi zahmet kaç kere sakladı ölmediğini Polat.![]()
aga dua etsin yumruk falan atmadı bi itmeyle yırttı polatabdülheyin yaptığı çok doğruydu adamla dalga geçer gibi oyna sonra da benim abdül de itilirsin öyle işte![]()
aga süper ya adam vadiye o kadar yakıştı ki aranan kan budur işteBu arada Müfettiş Kane müthiş bir karakter olacak çok yakıştı diziye.![]()
aga dua etsin yumruk falan atmadı bi itmeyle yırttı polat
aga süper ya adam vadiye o kadar yakıştı ki aranan kan budur işte![]()
berbat olmuş fragman yakışmamış valla
demekki üçüncülüğe gerilemesi boşuna değil![]()
Aynen panpa Beren ilk 100'e girdi mi bu arada merak ettim.![]()
liderliğine bir liderlik daha kattı intikam, her hafta yükseliyor. tns nin şaftı kaydı reytinge ulaşmaktan![]()
Şu hayal dünyasından bir çıkamadın gitti dest bak emre bile gerçekleri görmeyi başardı sende çıkar artık şu 7d gözlüğünü.
Vadi bu hafta bu reytingleri aldıysa haftaya 15 görürüz tebrikler tüm ekibe.![]()
tek ger.çek var o da KURTLAR VADİSİ gerçeğidir seninde bunu kabul ettiğini biliyorum 11 yıllık çok büyük bi fenomeni tebrik etmekten başka bişey diyemezsiniz desen de sana yakışmaz üstad@xxemrexx nin gerçekleri görüp görmediğini bilemem,
dünyada tek gerçek var kişiye göre değişen gerçekler yok o da benim gerçekler west![]()
tek ger.çek var o da KURTLAR VADİSİ gerçeğidir seninde bunu kabul ettiğini biliyorum 11 yıllık çok büyük bi fenomeni tebrik etmekten başka bişey diyemezsiniz desen de sana yakışmaz üstad![]()
sevmek ayrı başarıyı tebrik etmek yarı hemşerimvallahi vadiyi takdir etsem yalan söylemiş olurum yalan söylemekte bize yakışmaz değil mi? sevgili hemşerim![]()
sevmek ayrı başarıyı tebrik etmek yarı hemşerimsevmeyebilirsin kimse de bişey diyemez ama başarısını tebrik etmelisin
anlatabiliyomuyum