abi tam o anda reklama girdi ondan anlayamadık ama ben anladım polatı ittiO kadar kişi seyrettik abdul vurdu mu vurmadı mı anlayamadık
abi tam o anda reklama girdi ondan anlayamadık ama ben anladım polatı ittiO kadar kişi seyrettik abdul vurdu mu vurmadı mı anlayamadık
Harbiden he. Eski bölümler gibi olsun.Polat ve Abdülhey aynı Polat ile Çakırın dövüştüğü gibi dalarlar birbirlerine İnşallah
birazdan perşembe sayfasını geçeriz bizzzz...vadi bitince perşembenin aktivitesi kalmıyacak..Polat ve Abdülhey aynı Polat ile Çakırın dövüştüğü gibi dalarlar birbirlerine İnşallah
bu hızla gidersek rahat sollarız...bide vadi ahalisi bura yaparsa vadi yorumlarını iyi olcak..Az kaldı hadş geçelim o konuyu
8 çok axBölüm Yorumum:
Gecen haftaki Bölüm zatn süperdi ama bu hafta biraz daha üstüne koymus ekip. Bölüme notum 10 üzerinden 8... Aslinda Bölüm beklentilerimi tam anlamiyla karsiladi diyebilirim. Poyraz'in yakalanmasi, Polat'in sahalara dönmesi, yeterli derecede aksiyon... Bundan sonraki Bölümler daha ilgi cekici olacaktir. Polat'in cevresindeki herkes dogal olarak bu duruma tepki gösterecektir. Bu durumu toparlamasi ise kolay olmayacak gibi...
bencede az ama bugün bişeyler eksik gibi geldi bana dizide...umarım reytingleri düşmez dizinin...8 çok ax
şok oldu polat hiç beklemiyodu ama...Polatın o bakışları tam avatarlık haa