Kurtlar Vadisi Pusu 204. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Felon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sezonun en iyi bölümüydü bence. Bölümün başında uçağı görünce falan bir tuhaf oldum. Sonra havada çatışmalar falan iyiydi. Amerikan filmlerine benzemiş. (Hikaye olarak.)

Kara ve Abdül sahneleri de iyiydi. Poyraz'a böyle bir ölüm müstahak. Bir yolunu bulup kaçacak diye korkuyorum. :D İnşallah ölür.

Sonra çatışma müzikleride çok iyiydi. Gökhan Kırdar son bölümlerde yaptığı eski müzik seçimleriyle filme apayrı bir hava kattı. Temennimiz eski müzikleri sık kullanması yönünde.

Son olarak, beklenen bir finish oldu. Orda ilk Abdül naptı anlamadım ama işin rengi belli olunca Polat'a da acıdım bir anda. :D Sonuçta adamın bir suçu yok. Suç Akif'te ve bu planı yapanlarda.

Neyse inşallah bu küslüğü çok uzatmazlar. Ekip toplansın artık! :D

9/10

Poyrazın o bağırmalarında yüreğim gitti ya İnşallah ölmez çok seviyorum bu karakteri :D

Sahi mi :D Sağolasın abi :D 1 reyting daha alsaymışız daha iyi olurdu

Aga o Poyraz dedigin herife nasil aciyorsun anlam veremiyorum valla billa nasil basariyorsun :D
Adam gecen bölüm Kara'nin bebegini pisi pisine, hic acimadan patlatti. Sen hala aciyorsun nasil is :D

kesinlikle ve kesinlikle ölmesi lazım poyrazın konular illuminati ye kaymışken poyrazın bu formatta asla yeri yok

kurtlar vadisinde kim kimdir;
(KARA) Mahmut Yıldırım; 1996'da Mesut Yılmaz tarafından öldüğü açılanan, eski MİT ve JİTEM'ci..

Aga o Poyraz dedigin herife nasil aciyorsun anlam veremiyorum valla billa nasil basariyorsun :D
Adam gecen bölüm Kara'nin bebegini pisi pisine, hic acimadan patlatti. Sen hala aciyorsun nasil is :D
Aga biz kötü karakterleri de severiz :D Mesela İskender onun ölmesini hiç istemezdim ama Polat darağacında sallandırdı :D Poyrazı da aynı şekilde severim yani unutulmayacak karakterler arasına girdi :D
Yalnız Ersoy da Mematinin oğlunu öldürmüştü izlemediysen izle Karanın Poyrazı yakaladığı sahne o sahneden esinlenmiş :D Orada Ersoy pencereden kaçacaktı kaçamadı Memati aldı yakaladı Polat elinde baktayla ayaklarını kırdı Memati yaklaşık olarak 300 kemiğini mi ne kırdı Doğal gaza yapıştırttılar sonra balkondan aşağı saallandırdılar :D Ne sahney be ezberledim :D

16 ya kadar yolu var
Aynen. Ocak ayında bomba bir bölüm çekerlerse 18'i bile bulur

Aga biz kötü karakterleri de severiz :D Mesela İskender onun ölmesini hiç istemezdim ama Polat darağacında sallandırdı :D Poyrazı da aynı şekilde severim yani unutulmayacak karakterler arasına girdi :D
Yalnız Ersoy da Mematinin oğlunu öldürmüştü izlemediysen izle Karanın Poyrazı yakaladığı sahne o sahneden esinlenmiş :D Orada Ersoy pencereden kaçacaktı kaçamadı Memati aldı yakaladı Polat elinde baktayla ayaklarını kırdı Memati yaklaşık olarak 300 kemiğini mi ne kırdı Doğal gaza yapıştırttılar sonra balkondan aşağı saallandırdılar :D Ne sahney be ezberledim :D

Aynen. Ocak ayında bomba bir bölüm çekerlerse 18'i bile bulur
yavaş gel diyecem ama bu bölüm 15 alır derken herkes çüşşşşş dedi sana onun için budan sonra vadi reytingleri konusunda saygınlık bekle herkesten ilk saygınlıkta benden sana yüce efendi:)

Yorumları üşenmeden okudum bölüm gerçekten müthişti ilk sahnedeki operasyon eski müziklerin artık neredeyse sürekli kullanılması flasbacklerin çokluğu ve Polatın geri döneceğini söylemesi vs. :D

Ancak final sahnesine değinmek istiyorum bence Polat bu sahneyi hayal etti Abdülhey tepki gösterir diye büyük ihtimalle haftaya geriden alıp tekrar gösterebilirler. Abdülhey her ne kadar kızsa da Polatı ilk gördüğünde bu şekil davranmaz çünkü bölüm içinde sürekli Polatı hatırladı ama hayal değilse de hakkı var tabi orası ayrı. :D

Ancak final sahnesine değinmek istiyorum bence Polat bu sahneyi hayal etti Abdülhey tepki gösterir diye büyük ihtimalle haftaya geriden alıp tekrar gösterebilirler. Abdülhey her ne kadar kızsa da Polatı ilk gördüğünde bu şekil davranmaz çünkü bölüm içinde sürekli Polatı hatırladı ama hayal değilse de hakkı var tabi orası ayrı. :D

Güzel Bir Düşünce Aklıma Gelmedi değil çünkü gitti geldi bir anda kapıda buldu kendini hızlandırdılar bende şüphelendim dilerim öyledir sonuçta ilk defa görüyorsun 4-5 ay sonra ve öldü sanıyorsun ilk sarılır sonra itersin :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,294
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato