ön yargıyı bırakacaksın aga bölüm kusursuzdu bunu yapan da onur tan dır gerisi faso fiso
ön yargıyı bırakacaksın aga bölüm kusursuzdu bunu yapan da onur tan dır gerisi faso fiso
valla senaristler çok süper yemin ediyorum gökhan kırdar zaten sözün bittiği yerde o adam farklı bi yerdedir
adam durdu durdu 10.yılda coştu kral adamsın gökhan kırdar
Bu kadar süper isimlerin aynı yerde toplanması ve b toplanılan yerin Kurtlar Vadisi olması mükemmel bir şey.
Yav ağlıcam nasıl bi bölümdü lan bu
gökhan kırdar hiç durmadı agalar gerçekten herkes durmuşsa da o hiç durmadı hep yaptı yaptı en iyisin i yaptı
- - - Ekleme - - -
hahahaaga niye ağlıyon sevin işte süper
arkadaşlar bişey dicem hazır siz burdayken bu malum xli şahıs kendini avutuyor açtığı konuarka sizden ricam ona söyleyin sizide etiketlemesin konularına vede her ne olursa olsun konuda yorum yapmayın
2 yıl durdu sadece yavGladio'yu unuttun galiba
arkadaşlar bişey dicem hazır siz burdayken bu malum xli şahıs kendini avutuyor açtığı konuarka sizden ricam ona söyleyin sizide etiketlemesin konularına vede her ne olursa olsun konuda yorum yapmayın
Bu sezonu saymazsak ATV ve TNT'de sadece Kara'nın müziği güzeldi. Ondan önce Gladio büyük bi bombaydı zaten. Ondan önce de bayağı çalıştı adam.
- - - Ekleme - - -
O konuyu uplatıyo ben de hemen başka konulara yorum yapıp çıkarıyom Top 15'ten
buda iyiymişzaten biz yorum yapmassak o konular uçup gidicek onun için iyi veya kötü hiç bi yorumda bulunmayak
aga ben herkese mesaj atacam o konuyla ilgili mesajlarda yazmayalım öyle şeyler
Bütün konularını uplattı ya az önceHepsinde son mesajlar ona ait. Bi daha uplatmaktan çekinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?