Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Yorumları

100 de yetmez paha biçilmez Aynuraya ya

Aynen
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif

Agalar bende fanatiğiyim yav:D okula ilk gittiğimde sınıftakı arkadaşlar ve bazı öğretmenler vadiciydi:D ben gittim her teneffüs vadi vadi vadi adamları vadiden soğuttum sınıfta bana diyolar ihtiyarlar başkanı:D Vadici hocalar geliyo soruyo fragmanı çıktı mı?Ne oluyo?Müzik atsana az.Kuzenlerim geldi mi vadi müzikleri patlatıyom isimlerini ezberlediler o kadar müziğin:Darada açıyom bölümlerden birini vadiyi sevmeyen kuzenlerimi vadici yaptım:D
Ama tabii takas agam kadar fanatik değilim:Dben baya bağımlı oldum:D

ama çok yakışıyolar aga ya sevindim onlar adına :D maşallah adamın kaslar neydi öyle :kiki:

Agalar bende fanatiğiyim yav:D okula ilk gittiğimde sınıftakı arkadaşlar ve bazı öğretmenler vadiciydi:D ben gittim her teneffüs vadi vadi vadi adamları vadiden soğuttum sınıfta bana diyolar ihtiyarlar başkanı:D Vadici hocalar geliyo soruyo fragmanı çıktı mı?Ne oluyo?Müzik atsana az.Kuzenlerim geldi mi vadi müzikleri patlatıyom isimlerini ezberlediler o kadar müziğin:Darada açıyom bölümlerden birini vadiyi sevmeyen kuzenlerimi vadici yaptım:D
Ama tabii takas agam kadar fanatik değilim:Dben baya bağımlı oldum:D

Vaay. İhtiyarlar Başkanı ha :D :D
ama çok yakışıyolar aga ya sevindim onlar adına :D maşallah adamın kaslar neydi öyle :kiki:

Bence yakışmadılar. Aynura'ya hiç bir erkek yakışmaz
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif

çd vadiyi öyle olur olmaz yerde konuşmayacaksın kimseyi soğutma vadiden bunu unutma :D

- - - Ekleme - - -

Vaay. İhtiyarlar Başkanı ha :D :D

Bence yakışmadılar. Aynura'ya hiç bir erkek yakışmaz
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif
smiley_womaninlove.gif

bana yakışır belki aga bana tam layık olmasa da idare eder işte :kiki:

aga ciddi söylüyom bak öyle olur olmaz her yerde konuşma insanları soğutma

aynura xantieri akifle aldattı önceki gece....platonik falan ama aşkın doruğa çıktığı anlarda gelecek.:utan2:.üzülme xantier unutursun ve alışırsın...:hihi:

Poyraz anlasılacağı gbi 2nci ersoy vakası olacak gibi gözüküyor sencer yetmiyor gibi poyraz çıktı şimdi polatın işi zor seneye devam eder dizi :)

Harika bir bölüm izledik.. AMA, Kurtlar Vadisi Pusu bu bölümden sonra artik +7 yas siniridan kesinlikle cikmasi lazim. Zaten bu dizinin yas siniri nasil +7 olur anliyamiyorum gercekten... Cocuk dizisi sanki??! Rtukün uyguladigi sansür rezaleti zaten pes dedirtiyor ama Kurtlar Vadisi gibi bir diziye de +7 yas sinirini uygun görüyör.. RTÜK'e söylecek kelime bulamiyorum.. Sansür rekoru kiriyoruz, Türkiye'de vallah!!
185.Bölüme gelirsek, her bölüm oldugu gibi bu bölümdede sansür uygulandi.. Poyrazin bir cok sahnesine kesik var.. PanaTV'de izleye bilirsiniz.. Dün TV'de izlerken fark etmistim zaten..

Poyraz gibi bir karakter geldikten sonra artik yas sinirin yükselmesi SART oldu.. +7 yas siniri ile, yemin ederim senaristlerimiz gelebilecek en piskopat karakterinide yazsalar, RTÜK uyguladigi SANSÜR sacmaligi ile diziyi resmen öldürür...

Pana Film, 186.Bölümden itibaren yas siniri en az +13 yada +15 kadar yükseltmelidir... Ayrica dizinin yeni bölüm saati 22:00'e alinmasi lazim.

Bu uygulamayla hem Pana Film bölüm cekiminde daha rahat hareket edebilir, bizler icinde daha az sansür ve sahne kesilir..

Aynen ya 7+ nedir ya? Bebevelik izlemesin. Biz de dam akıllı şey izleyelim. Poyraz'a göre değil 7+ sınırı.

Diziye genel olarak zaten +7 yas siniri uygun görülmesi zaten komiklikten baska birsey degildir... Yani RTÜK'ün uyguladigi genel sansürler ile Kurtlar Vadisi'ne verdigi yas siniri, cok mantiksiz..

master kardeşime katılıyorum bugün yazeteden tekrar izledim çok kesik var

Eski Vadi, eski vadi.. deniliyor ya.. RTÜK olmasa, inan Kurtlar Vadisi Pusu'da izleyecegimiz bölümler bizi mest ederdi.. Sansür rezaleti yüzünden diziyi ne hale getirdirler..

- - - Ekleme - - -

sezonun en süper bölümüydü tek kelimeyle harikaydı helal olsun yapanlara ve emeği geçenlere resmen döktürmüşler helal olsun

Sezonun en iyi bölümüydü gercekten..

aga bence sansür olayını fazla abartmaya gerek yok bikaç yerde ufak tefek kesikler var normaldir ben acayip zevk aldım ve 2 kez izledim bazı sahneler 3-4 kez izledim çok süperdi dün poyraza resmen hayran kaldım bu kadarını beklemiyopdum çok süper yapmışlar

Polat Alemdar'in sahnleri cok etkiliyiciydi.. Polat Alemdar baya üzdü bizi.. Tüm ekibe helal olsun vallah. Tam 113 dakkikalik bir bölüm izledik. Varmi bunun benzeri dünyada. Herkez 120 dakkikalik bir filmi kac ayda cekiyor... Pana Film ekibini yürekten tebrik ediyorum, her hafta Sinema film izlermis gibi bölüm izliyoruz gercekten..