Harika bir bölüm izledik.. AMA, Kurtlar Vadisi Pusu bu bölümden sonra artik +7 yas siniridan kesinlikle cikmasi lazim. Zaten bu dizinin yas siniri nasil +7 olur anliyamiyorum gercekten... Cocuk dizisi sanki??! Rtukün uyguladigi sansür rezaleti zaten pes dedirtiyor ama Kurtlar Vadisi gibi bir diziye de +7 yas sinirini uygun görüyör.. RTÜK'e söylecek kelime bulamiyorum.. Sansür rekoru kiriyoruz, Türkiye'de vallah!!
185.Bölüme gelirsek, her bölüm oldugu gibi bu bölümdede sansür uygulandi.. Poyrazin bir cok sahnesine kesik var.. PanaTV'de izleye bilirsiniz.. Dün TV'de izlerken fark etmistim zaten..
Poyraz gibi bir karakter geldikten sonra artik yas sinirin yükselmesi SART oldu.. +7 yas siniri ile, yemin ederim senaristlerimiz gelebilecek en piskopat karakterinide yazsalar, RTÜK uyguladigi SANSÜR sacmaligi ile diziyi resmen öldürür...
Pana Film, 186.Bölümden itibaren yas siniri en az +13 yada +15 kadar yükseltmelidir... Ayrica dizinin yeni bölüm saati 22:00'e alinmasi lazim.
Bu uygulamayla hem Pana Film bölüm cekiminde daha rahat hareket edebilir, bizler icinde daha az sansür ve sahne kesilir..