Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Yorumları

Her zamanki gibi 21.00 reklam

yine reklam yine reklam bari biraz kısa olsun

- - - Ekleme - - -

ve nihayet başladı yeni bölüm

Bölüm nasıl? Bence Poyrazlı sahneler ve Polatlı sahneler dışında pek iş yoktu :T:

bu bölüm diğer bölüme nazaran güzeldi yalnız poyrazın psikopatlığını ATV ve RTÜK yüzünden fazla izleyemicez çünkü ATV bazı sahneleri kırptı

Poyraz bölümün sonunda geldi Türkiye'ye. Anlaşılan haftaya esecek :(

Ömer Baba'ya bi şey yapmasın da kime ne yapıyosa yapsın. Ömer Baba bize lazım her türlü.

valla benim tahminim senaristlerin diziden en son çıkaracakları isim Ömer Babadır Aynı Deliyürekteki Kuşcu gibi Ömer Babada dizi final yapsa bile ölmicektir.Tabiki gerçekte ecel gelmesse.

valla benim tahminim senaristlerin diziden en son çıkaracakları isim Ömer Babadır Aynı Deliyürekteki Kuşcu gibi Ömer Babada dizi final yapsa bile ölmicektir.Tabiki gerçekte ecel gelmesse.

İnşallah çıkarmazlar. Allah uzun ömür versin Emin Olcay'a da.

sezonun en süper bölümüydü tek kelimeyle harikaydı helal olsun yapanlara ve emeği geçenlere resmen döktürmüşler helal olsun

sezonun en süper bölümüydü tek kelimeyle harikaydı helal olsun yapanlara ve emeği geçenlere resmen döktürmüşler helal olsun[/SIZE]

Aga ne diyon sen ya? Nereye en süper bölümü. Sen O bölümleri unuttun herhalde. Süperdi ama en iyisi değildi.[/B][/COLOR][/FONT]

açık ara en iyisiydi sen iyice abarttın bu bölüme laf söyleyen adama cevap bile vermem açık ara sezonun en süper en harika bölümüydü müthişti ya hala etkisindeyim

valla bence bu sezonun en iyi çatışma sahnesini izledik bu bölümde onun dışında bide poyrazın rüzgarı vardı

poyraz sahneleri inanılmaz ötesiydi dua sahnesi süperdi bir fırtına tuttu bizi söylemeye gerek yok beni benden aldı resmen full aksiyondu
yav bu bölüm 4 4 lükte herşeyiyle ayakta alkışlıyorum helal olsun

valla bence bu sezonun en iyi çatışma sahnesini izledik bu bölümde onun dışında bide poyrazın rüzgarı vardı

Çatışma sahnesi Onur Tan'ın yapmış oldukları arasında en iyisiydi ama bölüm sezonun en iyisi değildi bence.