Kurtlar Vadisi Pusu 185. Bölüm Yorumları

Çatışma sahnesi Onur Tan'ın yapmış oldukları arasında en iyisiydi ama bölüm sezonun en iyisi değildi bence.

bende zaten en iyisi demedim çatışma olarak en iyi bölüm bu bölümdü ama bakiye üzüldüm valla keşke ölmeseydi.

takas ın bu kadar çok beğenmesi bölümü garibime gitti. Ben niye heyecanlanmadım acaba. En iyisi yarın ben bölümü bi daha izleyim.

valla bence en iyisiydi herşeyiyle süperdi bakiye bu kadar üzüleceğim aklıma gelmezdi bir fırtına tuttu bizi çalınca gözüm doldu biraz harikaydı vadi aştı iyice
müzikler enfesti bu bölüm aşırı süperdi onun da etkisi var poyraz sahnelerinde çalan ateşle dans harika olmuş tekrar söylüyorum sezonun en süper en aksiyonlu bölümüydü

- - - Ekleme - - -

takas ın bu kadar çok beğenmesi bölümü garibime gitti. Ben niye heyecanlanmadım acaba. En iyisi yarın ben bölümü bi daha izleyim.

aga harbiden çok şaşırıyorum sana sen ya bölümü doğru düzgün izlemedin ya da başka dizi izlemişsin bu bölüm enfesti ya ilk 15 dk sı full aksiyon bi kere bombalar falan filan süper ötesi poyrazlı sahneler inanılmaz deniz kenarına gitmeler falan süperdi bence tekrar izlemek lazım

aga onun beğenmesindeki en büyük faktör vadiyi karşılıksız sevmesidir gerçek bir vadi hayranı olmasıdır dizide ne olursa olsun her daim arkasında duran adamdır kim o agaların agası @takas agamız :D

En süper aksiyonlu bölüm olduğuna katılıyorum :%100.

Ama en heyecanlı bölüm değildi. Bir 175 176 177 değildi heyecan konusunda.

- - - Ekleme - - -

aga onun beğenmesindeki en büyük faktör vadiyi karşılıksız sevmesidir gerçek bir vadi hayranı olmasıdır dizide ne olursa olsun her daim arkasında duran adamdır kim o agaların agası @takas agamız :D

Şimdi beni yerin dibine soktun aga :D :F

Ben de en az onun kadar sayılırım :mmm: Ama ondan daha fanatik olamam. İmkansız bi şey o çünkü :F

recep yapma aga ya bölüm süper ötesiydi ben beğenmediğim de söylüyorum geçen bölüm fazla güzel değildi ama bu bölüm sezonun en süper bölümüydü

En süper aksiyonlu bölüm olduğuna katılıyorum :%100.

Ama en heyecanlı bölüm değildi. Bir 175 176 177 değildi heyecan konusunda.

- - - Ekleme - - -

Şimdi beni yerin dibine soktun aga :D :F

Ben de en az onun kadar sayılırım :mmm: Ama ondan daha fanatik olamam. İmkansız bi şey o çünkü :F

hiç birimiz olamayız zaten aga yoksa tabiki bizde takas agamız kadar fanatiğiz ama o herzaman bizden 1 milim önde :D

tekrar izleyin siz belli ki izlememişsiniz ben şimdi ilk kısmı bi daha izliyom full aksiyon tavan süper :D offfffff

- - - Ekleme - - -

hiç birimiz olamayız zaten aga yoksa tabiki bizde takas agamız kadar fanatiğiz ama o herzaman bizden 1 milim önde :D

yok aga öyle bişey siz de en az benim kadar seviyosunuz ama niye böylesiniz bilmiyom :D

tekrar izleyin siz belli ki izlememişsiniz ben şimdi ilk kısmı bi daha izliyom full aksiyon tavan süper :D offfffff[/SIZE]

Yahu diyorum ki En iyi aksiyonlu bölümdü sezonun. Ama Poyrazlı sahneler dışında heyecan yoktu.

175. Bölümü hatırlamıyon mu aga???? 10 dakikada bir olay oluyodu. Bi bakıyon bişi olmuş Baktın Faruk kaçırılmış bi bakıon hain Sencer. Hepsi bir bölümde. O bölümün heyecanına yetişemez asla aga.

- - - Ekleme - - -

tekrar izleyin siz belli ki izlememişsiniz ben şimdi ilk kısmı bi daha izliyom full aksiyon tavan süper :D offfffff

- - - Ekleme - - -

yok aga öyle bişey siz de en az benim kadar seviyosunuz ama niye böylesiniz bilmiyom :D
Aslında biz daha normaliz bence :F Alınma aga ha :D[/B][/COLOR][/FONT]

recep yapma aga ya bölüm süper ötesiydi ben beğenmediğim de söylüyorum geçen bölüm fazla güzel değildi ama bu bölüm sezonun en süper bölümüydü

yok aga şakasına takılıyorum ama gerçekten bencede en iyi bölümü değildi ama bu bölümde onnumaraydı ama bundan daha iyi bölümleride izledik sende bilirsin ama çatışma sahnelerinde onur tan sesimizi duydu heralde on numara çekti ona bişey diyemem

şu bölüme bak ya söylediklerim az bile kelime bulamıyorum yazmaya anlayın ne kadar süper olduğunu müziklerine kurban be harika

- - - Ekleme - - -

onur tan coşanze :kiki:
baki keşke ölmeseydi ya harbiden üzüldüm

şu bölüme bak ya söylediklerim az bile kelime bulamıyorum yazmaya anlayın ne kadar süper olduğunu müziklerine kurban be harika

aga haklısın müziklerde süperdi ama ATV adamı hasta ediyo artık poyrazın oynadığı her sahneye sansür uygulicak gibime geliyo

Aksiyonu süper. :ok:

Müzikler harikuladeninde üstünde :ok:

Bunlar bölüm için çok büyük birer artı. Ama Heyecanlı değildi aga ya. :bağır:

- - - Ekleme - - -

aga haklısın müziklerde süperdi ama ATV adamı hasta ediyo artık poyrazın oynadığı her sahneye sansür uygulicak gibime geliyo

Ceza yememek için yapıyor. 2004 yılında olsaydık kafa kesseler ceza gelmezdi. Vay be :D

- - - Ekleme - - -

Baki'nin ölümü güzel oldu bence. Sıradan bir ölüm değil yani. :U

aga baki ölmeseydi keşke üzüldüm nedense

söylemeyi unutuyodum az kalsın akifin kaslar neydi öyle ya :D