Çatışma sahnesi Onur Tan'ın yapmış oldukları arasında en iyisiydi ama bölüm sezonun en iyisi değildi bence.
bende zaten en iyisi demedim çatışma olarak en iyi bölüm bu bölümdü ama bakiye üzüldüm valla keşke ölmeseydi.
Çatışma sahnesi Onur Tan'ın yapmış oldukları arasında en iyisiydi ama bölüm sezonun en iyisi değildi bence.
takas ın bu kadar çok beğenmesi bölümü garibime gitti. Ben niye heyecanlanmadım acaba. En iyisi yarın ben bölümü bi daha izleyim.
takas ın bu kadar çok beğenmesi bölümü garibime gitti. Ben niye heyecanlanmadım acaba. En iyisi yarın ben bölümü bi daha izleyim.
aga onun beğenmesindeki en büyük faktör vadiyi karşılıksız sevmesidir gerçek bir vadi hayranı olmasıdır dizide ne olursa olsun her daim arkasında duran adamdır kim o agaların agası @takas agamız![]()
En süper aksiyonlu bölüm olduğuna katılıyorum :%100.
Ama en heyecanlı bölüm değildi. Bir 175 176 177 değildi heyecan konusunda.
- - - Ekleme - - -
Şimdi beni yerin dibine soktun aga![]()
Ben de en az onun kadar sayılırım :mmm: Ama ondan daha fanatik olamam. İmkansız bi şey o çünkü![]()
hiç birimiz olamayız zaten aga yoksa tabiki bizde takas agamız kadar fanatiğiz ama o herzaman bizden 1 milim önde![]()
tekrar izleyin siz belli ki izlememişsiniz ben şimdi ilk kısmı bi daha izliyom full aksiyon tavan süperofffffff[/SIZE]
Aslında biz daha normaliz bencetekrar izleyin siz belli ki izlememişsiniz ben şimdi ilk kısmı bi daha izliyom full aksiyon tavan süperofffffff
- - - Ekleme - - -
yok aga öyle bişey siz de en az benim kadar seviyosunuz ama niye böylesiniz bilmiyom![]()
recep yapma aga ya bölüm süper ötesiydi ben beğenmediğim de söylüyorum geçen bölüm fazla güzel değildi ama bu bölüm sezonun en süper bölümüydü
şu bölüme bak ya söylediklerim az bile kelime bulamıyorum yazmaya anlayın ne kadar süper olduğunu müziklerine kurban be harika
aga haklısın müziklerde süperdi ama ATV adamı hasta ediyo artık poyrazın oynadığı her sahneye sansür uygulicak gibime geliyo
aga baki ölmeseydi keşke üzüldüm nedense
söylemeyi unutuyodum az kalsın akifin kaslar neydi öyle ya![]()
söylemeyi unutuyodum az kalsın akifin kaslar neydi öyle ya![]()
ya varya ama akif te çok şanslı çocuk kaptı on numara kızı![]()
On değil 100 100