yok ...dünkü bölümde harikaydı...dizide bir final havası var şuan....bi taraftan iyi bi taraftan kötü....(e)
bence dünkü bölüm vasattı artık şu polatın yüzünü göstersinler artık yeter daha heyecanlı ters köşeli bölümler beklıyoruz
dünkü bölüm güzel değildi helikopter sahnesi vasattıbence dünkü bölüm vasattı artık şu polatın yüzünü göstersinler artık yeter daha heyecanlı ters köşeli bölümler beklıyoruz
yok ...dünkü bölümde harikaydı...dizide bir final havası var şuan....bi taraftan iyi bi taraftan kötü....(e)
Aga 2 çatışma sahnesi dışında ne vardı bölümde helikopter sahnesi iyi değildiVasat ağır kaçar biraz
Çok da güzel değildi yani![]()
Aga 2 çatışma sahnesi dışında ne vardı bölümde helikopter sahnesi iyi değildi
Ben vasat kelimesini 2 yıl önceki ATV'deki bölümlere ve TNT'deki ilk bölümlere kullanırım ancak. Bu yılki hiç bir bölüme "vasat" kelimesi yakışmaz.![]()
Ben vasat kelimesini 2 yıl önceki ATV'deki bölümlere ve TNT'deki ilk bölümlere kullanırım ancak. Bu yılki hiç bir bölüme "vasat" kelimesi yakışmaz.![]()
bu maskeli muhabbeti benimde canımı sıkmaya başladı....beni bile sıkıyosa artık...normal adamları ne yapmaz yani...Benİm İÇİn ÇatiŞma sahneleri Çok olmuŞ Önemlİ deİl Önemli olan seyrederken sikmamasi heyecan yaratmasi İlerleyen dakikalarda gelİŞecek olaylarda bİzİ ŞaŞirtmasi tabİ en Önemlisi polatin yÜzÜ saÇmaliĞindan bİran Önce kurtulmasi
tamam İyİleŞtİ derken Şİmdİde morfİn baĞimlisi yapma peŞİndeler yeter artik İzleyİcİlerİn sabrini taŞiriyorlar
- - - Ekleme - - -
KARDEŞ DURMADAN 177. BÖLÜMDEN ALINTI YAPIYORSUN ALLAH AŞKINA O BÖLÜMLERİ SEYRETTIKTEN SONRA BU BÖLÜMLERE NASIL VASAT DEMEZSIN
Hala 177. Bölümden daha iyi bölüm izleyemedik malesef.![]()
Benİm İÇİn ÇatiŞma sahneleri Çok olmuŞ Önemlİ deİl Önemli olan seyrederken sikmamasi heyecan yaratmasi İlerleyen dakikalarda gelİŞecek olaylarda bİzİ ŞaŞirtmasi tabİ en Önemlisi polatin yÜzÜ saÇmaliĞindan bİran Önce kurtulmasi
tamam İyİleŞtİ derken Şİmdİde morfİn baĞimlisi yapma peŞİndeler yeter artik İzleyİcİlerİn sabrini taŞiriyorlar
- - - Ekleme - - -
KARDEŞ DURMADAN 177. BÖLÜMDEN ALINTI YAPIYORSUN ALLAH AŞKINA O BÖLÜMLERİ SEYRETTIKTEN SONRA BU BÖLÜMLERE NASIL VASAT DEMEZSIN
Konuşmalardan anladığın bi repliği söyle banaya ne çatışma sahnesi kvp aga ihtiyarların konuşması bile süper sizlere katılıyorum her dediğinize ama vasat kelimesi aşırı derecede abartıdır süperdi bence hee en iyi bölüm değildi ama süperdi
vadi haricindekilerle dalaşma...fatura kesmişler...iadeli tahütlü...:stupid:[8|]Çünkü daha kötülerini de gördük![]()