Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
agalar vadinin senaryosu şuanda muazzam tabi sadece polatın maske olayı artık bıktırdı ama en önemli etken sıkılmamızda belki bazılarınız yine kızıcak @takas :D)onur tanın yönetmenlikten alınması ya anlamıyorum neden bunlar zübeyri geçirmiyolar yada bir başkasını

Bi ben de anlasam onu :cower: @takas kızacak gene :F

ihtiyarlar sahneside artık sıktı ama görünen köy uzakda değil ihtiyarlar konsepti bence finale kadar gidicek gibi duruyo farkındaysanız son 14 15 bölümdür dizide ihtiyarlardan başka bir şey yok artık eskisi gibi diğer konularada el atmaları lazım.

Konuşmalardan anladığın bi repliği söyle bana

ordudaki tasviyeyi anlattılar sencerin devletin sinir merkezlerine nüfus etmesini anlattılar
ülkeyi ilerletecek adamların sencer tarafından tasvife edilmesini gözler önüne serdi
ülkenin en yetenekli adamlarının uçağının düşmesi ve perde arkasındaki olaylar yani sencerin oyunları
kısacası ordunun tasvifesi aga

Çünkü daha kötülerini de gördük :(

kardeş eskı atv ıle tnt yı karıştırma zaten o bölümlerın çoğu vasatı bile aşamadı bir ivme yalamışsın herkesı yeniden ekrana bağlamışsın devam et yüklen son iki senedir yakalayamadığın bu tabloyu ıyı kullan artık değişik bişeyler ver izleyıcıne yenı karakterler sok diziye .benim vasat tabirim bu sene atv dekı muhteşem bölümlerden sonra son 4 5 bölümdür vasat gidiyor senaryo.ona lafım öncesine deıl

Sizce akif öldümü arkadaşlar

Ölecek bence.

ihtiyarlar sahneside artık sıktı ama görünen köy uzakda değil ihtiyarlar konsepti bence finale kadar gidicek gibi duruyo farkındaysanız son 14 15 bölümdür dizide ihtiyarlardan başka bir şey yok artık eskisi gibi diğer konularada el atmaları lazım.

Ben ihtiyarlardan hala zevk alıyorum. Toplantıları süper oluyo. Hele o heyet müziğiyle birlikte offf :oley:

Senaryo durdu ilerlemiyor artık ihtiyarlar artık sıktı tek çare masonlar

vadi haricindekilerle dalaşma...fatura kesmişler...iadeli tahütlü...:stupid:[8|]

- - - Ekleme - - -

agalar yönetmene sarmayın olayı....yönetmenlik bi durum yok...reyting sıkıntılı diyosanız...atv yayın politikasıyla ilgili....bölümleri beğenmiyosanızda senaryo ile ilgili durum.....yönetmenin eline bu gidiyosa adam ne yapsın...oturup kendinimi çeksin....:mge::U:gitar:

aga iyi güzel diyosunda yönetmende dizide önemli bi etken vede şu acı bi gerçekki onur tan geldiğinden belli mantık hataları çok bariz bi şekilde göze çarptı tabi son 1 2 bölümdür önemli bi mantık hatası yok ama yinede 10 yıllık efsane olmuş bi diziye daha iyi bir yönetmen getirmeleri lazım

kardeş eskı atv ıle tnt yı karıştırma zaten o bölümlerın çoğu vasatı bile aşamadı bir ivme yalamışsın herkesı yeniden ekrana bağlamışsın devam et yüklen son iki senedir yakalayamadığın bu tabloyu ıyı kullan artık değişik bişeyler ver izleyıcıne yenı karakterler sok diziye .benim vasat tabirim bu sene atv dekı muhteşem bölümlerden sonra son 4 5 bölümdür vasat gidiyor senaryo.ona lafım öncesine deıl

Bu sezonun en kötü bölümleri olduğu doğru. Bi de şu var. Pana film çabuk yoruluyor :( Arada bi yükleniyo. Mesela 173. bölümdem 177'. bölüme kadar aralıksız abandılar. Ama çok fazla abandılar. O bölümler saysinde zaten şu anda 14'üs üzerinde kalabiliyoruz. O bölüler sayesinde çok fazla geri dönüş oldu Vadi'ye. Ama hemen yorulup kenara çekiliyolar. 2 yıl dinlendiler zaten bu sene tamamen abanmaları lazım ama abanmıyolar.

Abi aynen 178,179,180,181,182,183 bu bölümler iyimiydi tabikide hayır

bence de masonlar geri gelecek az kaldı polat yüzünü açıp şu senceri nizamettin gibi asınca arkadan masonlar çıkacak inşallah agalar :D

Ölecek bence.

Ben ihtiyarlardan hala zevk alıyorum. Toplantıları süper oluyo. Hele o heyet müziğiyle birlikte offf :oley:

işte asıl gerçeği göremiyosun burda heyet farkı değil Gökhan Kırdar farkı ortaya çıkıyo hatta çoğu sahnede öyle gökhan abimiz o müzikleri yapmasa ihtiyarlar sahneleri okadar güzel olurmu hayır :D

Dizi dun yayinlanan bolumuyle Twitter'da yine çok konusuldu