Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla adam çok kaliteli yapıyo ayrıca yardımcı bi yönetmende var kadro çok iyi yani teknik ekip

Çekim kalitesine laf yok aga. Adam Suyun yansımasından çekmişti bi kere. O konuda çok yaratıcı fikirleri var.

Ama mantık hatası çok. Önemli olan da bu malesef :(

- - - Ekleme - - -

Polat'ın yüzü bence 4-5 hafta sonra açılmalı. Yanıksız olarak açılırsa hemen, mantık hatası olur. :)

10 bölümdür sargılı zaten. Daha ne kadar erken olur haftaya açılsa :D

Çekim kalitesine laf yok aga. Adam Suyun yansımasından çekmişti bi kere. O konuda çok yaratıcı fikirleri var.

Ama mantık hatası çok. Önemli olan da bu malesef :(

- - - Ekleme - - -

10 bölümdür sargılı zaten. Daha ne kadar erken olur haftaya açılsa :D

10 hafta oldu mu cidden ? :D

polat aylardır tam yüzünü açmadı ama 3-4 rüya sahnesinde oynadı :D adamın sadece yüzü sargılı necati şaşmaz oynuyo işte :D

İmza isteyen var mı? :D

- - - Ekleme - - -

ya da Avatar :D

bana yap aga polatın en güzel resminin altına takas yaz :D

İmza mı avatar mı?

Yeni bölümden mi fotopraf olsun yoksa eskilerden bi foto mu??

yeni bölümden nasıl yapçan aga polatın yüzü açık değil :D
avatar istiyorum dur resmi ben sana yollim sen altına takas yaz

- - - Ekleme - - -

xsmm0_polat-alemdar.jpg
resim bu olsun aga altına takas yaz sadece yapabilirmisin :D

daha yapmadın mı aga hadi bekliyom altına takas yazcan sadece başka bişey yapma :D

şok......şok...şok...uzun süre 16 reyting ortalamasıyla kurtlar vadisi pusu 2013 yılının en yüksekreyting oranlarına ulaşarak 2013 e damgasını vurdu....bu normal oranların çok üstünde....:up::168:

@34rcp44 aga o silah minigun,isabet oranı çok düşük bir silah dönerek vurduğu için,o silah asıl amacı yaylım ateşi zaten.Tam tersi çok adam vursaydı saçma olurdu.

Hala 177. Bölümden daha iyi bölüm izleyemedik malesef. :(

bence dünkü bölüm vasattı artık şu polatın yüzünü göstersinler artık yeter daha heyecanlı ters köşeli bölümler beklıyoruz