Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yok ...dünkü bölümde harikaydı...dizide bir final havası var şuan....bi taraftan iyi bi taraftan kötü....(e)

vadiciler uçmuş iyice beğenmiyolar bi de :kiki: ben şu an tekrarını izliyom süper ötesi

Aga 2 çatışma sahnesi dışında ne vardı bölümde helikopter sahnesi iyi değildi

Ben vasat kelimesini 2 yıl önceki ATV'deki bölümlere ve TNT'deki ilk bölümlere kullanırım ancak. Bu yılki hiç bir bölüme "vasat" kelimesi yakışmaz. :T:

Benİm İÇİn ÇatiŞma sahneleri Çok olmuŞ Önemlİ deİl Önemli olan seyrederken sikmamasi heyecan yaratmasi İlerleyen dakikalarda gelİŞecek olaylarda bİzİ ŞaŞirtmasi tabİ en Önemlisi polatin yÜzÜ saÇmaliĞindan bİran Önce kurtulmasi
tamam İyİleŞtİ derken Şİmdİde morfİn baĞimlisi yapma peŞİndeler yeter artik İzleyİcİlerİn sabrini taŞiriyorlar

- - - Ekleme - - -

Ben vasat kelimesini 2 yıl önceki ATV'deki bölümlere ve TNT'deki ilk bölümlere kullanırım ancak. Bu yılki hiç bir bölüme "vasat" kelimesi yakışmaz. :T:

KARDEŞ DURMADAN 177. BÖLÜMDEN ALINTI YAPIYORSUN ALLAH AŞKINA O BÖLÜMLERİ SEYRETTIKTEN SONRA BU BÖLÜMLERE NASIL VASAT DEMEZSIN

Benİm İÇİn ÇatiŞma sahneleri Çok olmuŞ Önemlİ deİl Önemli olan seyrederken sikmamasi heyecan yaratmasi İlerleyen dakikalarda gelİŞecek olaylarda bİzİ ŞaŞirtmasi tabİ en Önemlisi polatin yÜzÜ saÇmaliĞindan bİran Önce kurtulmasi
tamam İyİleŞtİ derken Şİmdİde morfİn baĞimlisi yapma peŞİndeler yeter artik İzleyİcİlerİn sabrini taŞiriyorlar

- - - Ekleme - - -

KARDEŞ DURMADAN 177. BÖLÜMDEN ALINTI YAPIYORSUN ALLAH AŞKINA O BÖLÜMLERİ SEYRETTIKTEN SONRA BU BÖLÜMLERE NASIL VASAT DEMEZSIN
bu maskeli muhabbeti benimde canımı sıkmaya başladı....beni bile sıkıyosa artık...normal adamları ne yapmaz yani...:d

ya ne çatışma sahnesi kvp aga ihtiyarların konuşması bile süper sizlere katılıyorum her dediğinize ama vasat kelimesi aşırı derecede abartıdır süperdi bence hee en iyi bölüm değildi ama süperdi

china abimizin dediğine imzamı atarım senaristlerin amacı ne ya bi de morfin işi çıktı açın artık şu adamın yüzünü yeter !!!

ya arkadaşlar polatın yerıne akıfın yakalandığını biliyorduk işkence göreceğini biliyorduk sonundada vurulacağını biliyorduk zaten gerıyede bişey kalmadı vasay derken bunları kastettım .

- - - Ekleme - - -

Çünkü daha kötülerini de gördük :(

agalar vadinin senaryosu şuanda muazzam tabi sadece polatın maske olayı artık bıktırdı ama en önemli etken sıkılmamızda belki bazılarınız yine kızıcak (@takas :D)onur tanın yönetmenlikten alınması ya anlamıyorum neden bunlar zübeyri geçirmiyolar yada bir başkasını

Çünkü daha kötülerini de gördük :(
vadi haricindekilerle dalaşma...fatura kesmişler...iadeli tahütlü...:stupid:[8|]

- - - Ekleme - - -

agalar yönetmene sarmayın olayı....yönetmenlik bi durum yok...reyting sıkıntılı diyosanız...atv yayın politikasıyla ilgili....bölümleri beğenmiyosanızda senaryo ile ilgili durum.....yönetmenin eline bu gidiyosa adam ne yapsın...oturup kendinimi çeksin....:mge::U:gitar:

Forum İstatistikleri

Konular
176,500
Üyeler
8,563
Son Üye
arda_1980mavi