Kurtlar Vadisi Pusu 183. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bölüm tam anlamıyla harikaydı ama helikopter sahnesi bence beklentileri karşılayamadı yine efektler yerdeydi adam okadar tarıyo ama kimse vurulmuyodu milleti bırak binaya 1 kurşun bile gelmedi ama onun haricinde herşey güzeldi

Nası vurulmuyo. İlk andan beri yere düşen admalar vardı hep. Görmedin mi? :D

Nası vurulmuyo. İlk andan beri yere düşen admalar vardı hep. Görmedin mi? :D

ya vardıda Allah aşkına adam vuruldu vurulmasına ama amatörce çekilmiş bi sahneydii bi şunlara bak bide bu bölümünkine

Moderatörün son düzenlenenleri:
bölüm tam anlamıyla harikaydı ama helikopter sahnesi bence beklentileri karşılayamadı yine efektler yerdeydi adam okadar tarıyo ama kimse vurulmuyodu milleti bırak binaya 1 kurşun bile gelmedi ama onun haricinde herşey güzeldi
yok artık hiçbişey beğenmiyom sende nasıl izliyosan o kadar adam vuruldu kurşun attı yere görmedin mi binaya neden atsın mete adili kurtarmak için binaya girdi eleştirilerin bazen harbiden çok saçma oluyo efektler bence süper ötesiydi daha iyisi varsa görelim oyuncak helikopteri düşüren şefkat tepeyi beğeniyon vadiyi beğenmiyon anlamış değilim seni aga

Evet Harbiden bu bölümdeki pek bi amatörmüş @34rcp44 :D

yok artık hiçbişey beğenmiyom sende nasıl izliyosan o kadar adam vuruldu kurşun attı yere görmedin mi binaya neden atsın mete adili kurtarmak için binaya girdi eleştirilerin bazen harbiden çok saçma oluyo efektler bence süper ötesiydi daha iyisi varsa görelim oyuncak helikopteri düşüren şefkat tepeyi beğeniyon vadiyi beğenmiyon anlamış değilim seni aga

aga ben diziyi seviyorum ve 10 seneden belli hiç kaçırmadan izliyorum ama seninde kabul etmen gerekki benim demek istediğim olay önceki sezonlarda izlediğimiz gibi bi efekt yok ortada.

aga diyosun binaya neden kurşun gitmedi adam niye binaya atsın adamlar binada

- - - Ekleme - - -

aga ben diziyi seviyorum ve 10 seneden belli hiç kaçırmadan izliyorum ama seninde kabul etmen gerekki benim demek istediğim olay önceki sezonlarda izlediğimiz gibi bi efekt yok ortada.

aga benim kızdığım nokta en ufak kılın tüyün bile eleştirilmesi bu kadar abartmaya gerek yok bence çok iyiydi ama müzik istanbul mix olabilirdi ve helikopter sahnesi daha uzun olmalıydı görüntü yönetmenimiz çok iyi ezelin de görüntü yönetmenliğini yapmış adam

Evet Harbiden bu bölümdeki pek bi amatörmüş @34rcp44 :D

aga diyorum inanmıyosunuz bende bu diziyi severek izliyorum hatasıyla matasıyla benim demek istediğimi takas kardeşim anlamıyo ben eskiye nazaran artık çatışma sahneleri olsun ve helikopter sahnesi olsun dikkatli çekilmiyo en basitinden önceden silahlardan mermi çıkıyodu ateş edildikten sonra bu sezon onur geldiğinden belli görebildikmi hayır

Son 15-20 dakikasını izledim. Polat, Memati'yi hatırladı, ilerleyen zamanlarda belki aklını kaybedebilir. Durumu kötü.

Akif vuruldu, kötü oldu.

Haaaa. Polat'ın kafa gitti iyice. Memati nerde dedi ya.

nestroyers aga banlandı :(

aga diyosun binaya neden kurşun gitmedi adam niye binaya atsın adamlar binada

- - - Ekleme - - -

aga benim kızdığım nokta en ufak kılın tüyün bile eleştirilmesi bu kadar abartmaya gerek yok bence çok iyiydi ama müzik istanbul mix olabilirdi ve helikopter sahnesi daha uzun olmalıydı görüntü yönetmenimiz çok iyi ezelin de görüntü yönetmenliğini yapmış adam

aga diğer 2 videoyu izledinmi izle ve bak ben onlara nazaran böyle söylüyorum sen beni yanlış anladın ama bölüm tam anlamıyla enfesti ben sadece helikopter sahnesinin daha iyi bir şekilde çekilebilceğini söyledim hepsi bu :D

hala onur tan diyo ya neyse daha cevap vermicem sen adama takmışsın herşeyde onur tan onur tan
bende şunu söylüyorum inşallah onur tan gitmez sonuna kadar kalır

- - - Ekleme - - -

aga diğer 2 videoyu izledinmi izle ve bak ben onlara nazaran böyle söylüyorum sen beni yanlış anladın ama bölüm tam anlamıyla enfesti ben sadece helikopter sahnesinin daha iyi bir şekilde çekilebilceğini söyledim hepsi bu :D

aga yönetmene takmışsın sen adam en süperini yapsa bile beğenmezsin bırak şu adamın yakasını :D

Arabanın içinde. :) En sonunda buluşma yerine gitmeden önce. :)

Polat tam iyileşiyo diye seviniyoduk. Şimdi de adamın kafası gidip geliyo. İyice de morfin bağımlısı oldu. Yakındır Memati'nin geçirdiği krizler gibi o da geçirecek tedavi sürecinde ::(

- - - Ekleme - - -

Sen o kısmı kaçırmıştın sanırım. :)

Yok. Bioxin reklamından sonraki kısmı kaçırdım. :livid: Ama 15 dk sonra internete yüklendi bile :D

recep aga onur tanla aranızda kan davası mı var yoksa :kiki:

hala onur tan diyo ya neyse daha cevap vermicem sen adama takmışsın herşeyde onur tan onur tan
bende şunu söylüyorum inşallah onur tan gitmez sonuna kadar kalır

- - - Ekleme - - -

aga yönetmene takmışsın sen adam en süperini yapsa bile beğenmezsin bırak şu adamın yakasını :D

valla benim içimde hala umut var polat yüzünü açtığı zaman yada şu özel sahnelerin çekileceği bölümler geldiği zaman 191.bölümden sonrası Onur Baba gidici olur inşallah :D

polatın kafa gitti memati nerde diyo adam :D ama yüzü iyileşmiş yarısı temiz diğer yarısını da açar yakında :D

Onur Tan'ın mantık hatası çok da kamera açıları çok süper :D

- - - Ekleme - - -

Polat'ın yüzü iyileşti. Sencer öldükten sonra Polat aynı Memati gibi uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için tedavi görecek. Onun gibi krizler geçirecek.

valla adam çok kaliteli yapıyo ayrıca yardımcı bi yönetmende var kadro çok iyi yani teknik ekip

Polat'ın yüzü bence 4-5 hafta sonra açılmalı. Yanıksız olarak açılırsa hemen, mantık hatası olur. :)