oda olabilir ama busefer başlık çok uzun olur en iyisi onu katmayak
"KVP 182. Bölüm Fragmanı, Resimleri, Özeti, Tahminleri ve Yorumları"
KVP diye kısaltırız
oda olabilir ama busefer başlık çok uzun olur en iyisi onu katmayak
"KVP 182. Bölüm Fragmanı, Resimleri, Özeti, Tahminleri ve Yorumları"
KVP diye kısaltırız
aga video yapmak istiyom sadece vadiciler özel ama digerlerine ayip olmaz mi yani mod lara felan ?
modlarada yap diğerlerini katma editörleri de katmasan olur en azından forumdash ve revanıaga video yapmak istiyom sadece vadiciler özel ama digerlerine ayip olmaz mi yani mod lara felan ?
aga bu konuda benden yardım iste isimleri ben sana yollasam olur mu hiçbi kardeşimiz arada kaynamaz kimseye ayıp olmaz bende tam listeli
zaten birinden liste isteyecektim aga ama moplara ayip olur mu ?
aga o başlık ne öyle yabaşlık yine böyle olsun biz yorumlarız yorumlar konusu ayrı açılsın
şimdi vadi bölümünde konu da lazım konu da çok olsun mesaj dafark atalım herşeye
aga o başlık ne öyle yabaşlık yine böyle olsun biz yorumlarız yorumlar konusu ayrı açılsın
şimdi vadi bölümünde konu da lazım konu da çok olsun mesaj dafark atalım herşeye
- - - Ekleme - - -
aga ayıp olacakları alacaz zaten darksaal arslan bey falan olacak ama besalet mesela olmayacak gibi.
aga isim işini bana bıraksan olmaz mı ben sana yollarım tam liste eksiksiz
ya agalar savaşmı şıkartcanız...vadiyi sevmeyenlerin vadi videosunda işi ne....modlarada yap diğerlerini katma editörleri de katmasan olur en azından forumdash ve revanı
OHA OHA mynette daha dünkü bölüm 1 milyon 150 bini geçmiş çüşşşvadi harbiden coştu amabi rekor konusu daha açayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?