Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

belirsizliklerden birisi netleşti kanal d hayırlı olsun, en tez zaman da diğer konularda somut olumlu gelişmler bekliyorum

12.sezonda yönetmen koltuğuna Serdar Akar, senaryo danışmanlığına da Soner Yalçın'ın tekrar döneceği söyleniyor. İnşallah doğrudur :D

maskeli fedai bende mi acaba dedim bir sormak lazım bunun kaynağı ne ? 😀

"batuhankaralar" adamı heycanlandırma ama serdar akar çok zor soner yalçın imkansız

ve flash bir haber yeni yönetmen 'serdar akar' hayırlı olsun.oh be çok mutlu oldum :Z :Z :Z

Fotoğrafları da var mı
var hacı bekle

sasmaz-kardeslerin-aci-gunu--717923.jpg

sasmaz-kardeslerin-aci-gunu--717941.jpg

sasmaz-kardeslerin-aci-gunu--717939.jpg

necati-sasmaz-1446233-465x309.jpg

Abdülhey eski Abdülhey değil zaten bu sezon karakteri iyice soğuttular ve sonunu hazırladılar ölmemesi çok saçma olur..

Yönetmenin değişecek olması ve Kanal D'ye geçmemiz beni iyice heyecanlandırdı ve tabiki Polatın sonunda sahalara dönecek olması hepsi bir arada müthiş bir sezon olur umarım. :)

Abdülhey eski Abdülhey değil zaten bu sezon karakteri iyice soğuttular ve sonunu hazırladılar ölmemesi çok saçma olur..

Yönetmenin değişecek olması ve Kanal D'ye geçmemiz beni iyice heyecanlandırdı ve tabiki Polatın sonunda sahalara dönecek olması hepsi bir arada müthiş bir sezon olur umarım. :)
bakalım artık herkesde vadi nin önümüzdeki sezonu için epeyce bir beklentisi var inşallah boşa çıkmıyacak ve seneye de vadi nin show unu izleyecez

bir sayfada gördüm hacı aslında birçok yerdede bu söylentiler var

yalnız şunuda söyliyim raci ile necati şaşmaz ın arası fena cenazede bile birbirlerinden epeyce uzaklarda durdular
aga özelden link atsana bu haberlerle ilgili işe başladım artık gelişmeleri bikaç ay takipte zorlanıcam

bu arada harbiden durum kötü gibi raciyle usta arasında :(