Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

kurtlar vadisisinin erkan'ı ismail demirci de reaksiyon da rol alacakmış

iAkifin daha çok ön plana çıkmasını istedikleri için
işte hep bu torpilli adamlara yer açmak uğruna bu dizi bu sezonunu resmen heba etti

yani akif fena değil ama tutmadı tutmuyor ısrar etmemek lazım bende dahil çoğu vadici sevmiyor akif en fazla yan rollerde değerlendirmeli

yani akif fena değil ama tutmadı tutmuyor ısrar etmemek lazım bende dahil çoğu vadici sevmiyor akif en fazla yan rollerde değerlendirmeli
bu sezon akifi polat yapmaya çalışmaları seyirci gözünde bitmesine sebeb oldu o koltuk gerçekten hiç yakışmadı akife

o zor işte şuan öyle bir ihtimal yok
aslında sezon finalinde veda da etmişti ama torpil büyük yerden

kurtlar vadisisinin erkan'ı ismail demirci de reaksiyon da rol alacakmış
çok akıllı bir tercih zaten mirsadla erkanın dizden çıkmalarını anlamamıştım o kadar çok gereksiz karakterler dururken
ben dünn emreyede söylemiştim kenan çoban reyaksiyonda oynar ve diğer vadi oyuncularınıda reyoksyona toplarlar diye
önce deliyürekte yaptılar bunu oktay kaynarca selçuk yöntem gürkan uygun,zafer engin ömer baba ve birçok deli yürek oyuncusunu kurtlar vadisine geçirmişlerdi sonra kurtlar vadisinden ayrılan osman sınav bu seferde kuzey rüzgarına toplamıstı bunları yine oktay kaynarca selçuk yöntem şahin ağa ve birkaç vadi oyuncusunu
şimdide bahadırlar reyoksiyona kurtlar vadisi oyuncularını topluyorlar kenan çoban ismail demirci ve bu devam edicek özellikle yine oktay kaynarca terciğini kesinlikle bekliyorum ve bugünün saraylısısından boşta kalırsa selçuk yöntemide 🙂🙂

aynen bir noktadan sonra zaten normal şeyler bile seyirciye tabiri caizse batıyor yani

ağzından bal damlıyor hepimizin umudu isteği bu ama bakalım artık

ben dünn emreyede söylemiştim kenan çoban reyaksiyonda oynar ve diğer vadi oyuncularınıda reyoksyona toplarlar diye
önce deliyürekte yaptılar bunu oktay kaynarca selçuk yöntem gürkan uygun,zafer engin ömer baba ve birçok deli yürek oyuncusunu kurtlar vadisine geçirmişlerdi sonra kurtlar vadisinden ayrılan osman sınav bu seferde kuzey rüzgarına toplamıstı bunları yine oktay kaynarca selçuk yöntem şahin ağa ve birkaç vadi oyuncusunu
şimdide bahadırlar reyoksiyona kurtlar vadisi oyuncularını topluyorlar kenan çoban ismail demirci ve bu devam edicek özellikle yine oktay kaynarca terciğini kesinlikle bekliyorum ve bugünün saraylısısından boşta kalırsa selçuk yöntemide 🙂🙂
yalnız çok iddialı geliyorlar oyuncu kadrosu çok çok iyi bakalım senaryosu nasıl olacak eğer senaryoyu da kotarırlarsa yeni bir efsane doğabilir yalnızca ismine itirazım var daha iyi bir isim bulabilirlerdi

yalnız çok iddialı geliyorlar oyuncu kadrosu çok çok iyi bakalım senaryosu nasıl olacak eğer senaryoyu da kotarırlarsa yeni bir efsane doğabilir yalnızca ismine itirazım var daha iyi bir isim bulabilirlerdi
ismini değiştiriceklermiş bu gerçek ismi değilmiş galiba dizinin yeni bir isim koyucaklarmış diye biliyorum 🙂

sen nismini değiştiriceklermiş bu gerçek ismi değilmiş galiba dizinin yeni bir isim koyucaklarmış diye biliyorum 🙂
sen ne düşünüyorsun bu dizi hakkında nasıl olacak sence

sen nismini değiştiriceklermiş bu gerçek ismi değilmiş galiba dizinin yeni bir isim koyucaklarmış diye biliyorum 🙂
sen ne düşünüyorsun bu dizi hakkında nasıl olacak sence
benim hala şüphelerim var çünkü kuzey rüzgarında denediler vadi gibi bir dizi çıkarmayı hatta vadinin en önemli iki oyuncusu selçuk yöntemle oktay kaynarcayı bile aldılar ondan öcnesi kadir inanır bile vardı ama kısa sürdü tutmadı yanı oyüzden kesin tutar diyemiyorum ben özellikle bahadırlar kurtlar vadisine rakip olucaz diye perşembe yayın yaparsalar çok yanlış yaparlar
kurtlar vadisinin arkasıdna kalmak başarısız olucak çünkü onlar için 🙂🙂

benim hala şüphelerim var çünkü kuzey rüzgarında denediler vadi gibi bir dizi çıkarmayı hatta vadinin en önemli iki oyuncusu selçuk yöntemle oktay kaynarcayı bile aldılar ondan öcnesi kadir inanır bile vardı ama kısa sürdü tutmadı yanı oyüzden kesin tutar diyemiyorum ben özellikle bahadırlar kurtlar vadisine rakip olucaz diye perşembe yayın yaparsalar çok yanlış yaparlar
kurtlar vadisinin arkasıdna kalmak başarısız olucak çünkü onlar için 🙂🙂
bence o tür bir hata yapmazlar yaparlarsa da sonucuna katlanırlar gün değiştirilen dizlerin akıbeti pek hayırlı olmuyor zaten perşembe olmadı salıya koyalım derlerse dizi otomatikman izleyicinin gözünden düşüyor bana kalırsa çarşamba akşamına koyarlar

son anda dizide bir değişiklik yapılmazsa dizinin adı reaksiyon olacak

ben dizinin içeriğine baktım biraz güç savaşlarını anlatıcakmış ülkeler arasındaki konusu aslında beni heycanlandırdı ama bakalım bu ekrana nasıl yansıyacak

agalar adamlar bu ülkenin en iyi senaristleri aksi bi iş çıkması zaten imkansız tabi ki çok iyi olacaktır
ama vadinin karşısına koymak gibi bi hata yapmazlar heralde çünkü vadinin ismi bile onları geçmeye yetecektir

vadiden ayrılan herkesi diziye doldururlar artık :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy