- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
http://www.gazetevatan.com/iste-erdal-besikcioglu-nun-yeni-dizisi--651216-magazin/ @takas okumanı tavsiye ederim
okudum abi fena bi iş yapacaklar gibi gözüküyor tüm isimleri toplamışlar
müzikler enteresan fahir atakoğluokudum abi fena bi iş yapacaklar gibi gözüküyor tüm isimleri toplamışlar
o kim abi tanımıyorummüzikler enteresan fahir atakoğlu
çok iyi bir müzisyendir gerçekten tam bir sanatçıo kim abi tanımıyorum
aga dizi müziği yapmak ayrı bişeydirçok iyi bir müzisyendir gerçekten tam bir sanatçı
şöyle söyleyim sarı zeybek 12 mart gibi müziklerin sahibidr
orası öyle aga ama tabi dizi tecrübeside varaga dizi müziği yapmak ayrı bişeydirGökahn Kırdar dan iyi olmadığı kesin gerisi önemli değil benim için
![]()
aga vadi şuan pusuda bekliyor bombaları ardı ardına patlatacak dur heleorası öyle aga ama tabi dizi tecrübeside var
ya biz bu reaksiyon u fazla konuşmaya başladık biz vadiyi konuşalım tartışalım olma mı
![]()
aga ben korkmaya başladım çok sessiz kaldı panaaga vadi şuan pusuda bekliyor bombaları ardı ardına patlatacak dur hele![]()
Vadi düşmez sen rahat olReytingleri gittikçe düşerek , Kanal D memnun etmeyecek![]()
şaka yaptık sendeVadi düşmez sen rahat ol![]()
kanal çok önemli birde sezona nasıl bir giriş yapacağıVadi düşmez sen rahat ol![]()
Kanal açıklansaydı iyi olurdukanal çok önemli birde sezona nasıl bir giriş yapacağı
Geçen senede herkes Show demiştikanal d de olacak arkadaşlar kesin bu
takas tamam kesin ama pana veya kanal d açıklamadan kesin diye birşey yokkanal d de olacak arkadaşlar kesin bu
aga ama o zaman pana hemen açıklama yapmıştı yalan diye o kadar haber çıktı hiçbir yalanlama gelmedi bu iş kesin merak etmeyinGeçen senede herkes Show demişti![]()
uzamasıda acaba mı dedirtiyor yani imza atılmadığı sürece herşey olabiliraga ama o zaman pana hemen açıklama yapmıştı yalan diye o kadar haber çıktı hiçbir yalanlama gelmedi bu iş kesin merak etmeyin
sezon yeni bitti be aga daha çok var bombalar peş peşe patlayacakuzamasıda acaba mı dedirtiyor yani imza atılmadığı sürece herşey olabilir
aga yukarıda da yazdım şu anki görüntü bana pek ümit vermiyor inş dediğin gibi olursezon yeni bitti be aga daha çok var bombalar peş peşe patlayacak