bazılarının da ZORUnA GİDİYOR DAHA ŞİMDİDEN KORKmaya başladılarReytinglerde + 15 ve üstü bekliyorum🙂
korkunun ecele faydası yok agabazılarının da ZORUnA GİDİYOR DAHA ŞİMDİDEN KORKmaya başladılar![]()
ne demek anlamadım biraz açar mısın maskeli beyfedi
Dün takas dedi Pana bombaları patlatacak falan dediğinden 20 dk sonra tanıtım çıktıne demek anlamadım biraz açar mısın maskeli beyfedi![]()
Nerde gördün ?ve flash bir haber yeni yönetmen 'serdar akar' hayırlı olsun.oh be çok mutlu oldum![]()
![]()
![]()
bir sayfada gördüm hacı aslında birçok yerdede bu söylentiler varNerde gördün ?
Fotoğrafları da var mıbir sayfada gördüm hacı aslında birçok yerdede bu söylentiler var
yalnız şunuda söyliyim raci ile necati şaşmaz ın arası fena cenazede bile birbirlerinden epeyce uzaklarda durdular
bakalım artık herkesde vadi nin önümüzdeki sezonu için epeyce bir beklentisi var inşallah boşa çıkmıyacak ve seneye de vadi nin show unu izleyecezAbdülhey eski Abdülhey değil zaten bu sezon karakteri iyice soğuttular ve sonunu hazırladılar ölmemesi çok saçma olur..
Yönetmenin değişecek olması ve Kanal D'ye geçmemiz beni iyice heyecanlandırdı ve tabiki Polatın sonunda sahalara dönecek olması hepsi bir arada müthiş bir sezon olur umarım.![]()
aga özelden link atsana bu haberlerle ilgili işe başladım artık gelişmeleri bikaç ay takipte zorlanıcambir sayfada gördüm hacı aslında birçok yerdede bu söylentiler var
yalnız şunuda söyliyim raci ile necati şaşmaz ın arası fena cenazede bile birbirlerinden epeyce uzaklarda durdular