hahahaha ayoll kendi kendini şikayet etmiş banlanmıs birde küsmüş töbeee töbeee hahahişte kendini bankatıp yönetime küsüyordu şopar
hahahaha ayoll kendi kendini şikayet etmiş banlanmıs birde küsmüş töbeee töbeee hahahişte kendini bankatıp yönetime küsüyordu şopar
işte hep totoşluktanhahahaha ayoll kendi kendini şikayet etmiş banlanmıs birde küsmüş töbeee töbeee hahah
deniz demi kendini şikayet ediyor nasıl biğr ruh halıdır buu
yok totoşluk açısından destereden sonra 2.dir denizdeniz demi kendini şikayet ediyor nasıl biğr ruh halıdır buu
bunun en son kaçıncı bölümü yayınlanmıştı batırmıştın diziyiyok totoşluk açısından destereden sonra 2.dir deniz
takas da destereyi örnek laıp kendini banlatmıştıçok severler birbirlerini
polat krem sürüyordu totona haha yıkıldım gülmekten hahahabunun en son kaçıncı bölümü yayınlanmıştı batırmıştın diziyişişme bihter yine iyiydide polat kolat işi bozdu)
sürsün o gül ağalardandır hadımdır yani ondan zarar gelmezpolat krem sürüyordu totona haha yıkıldım gülmekten hahaha
en son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeyesürsün o gül ağalardandır hadımdır yani ondan zarar gelmez) ha o sürmüş ha gül ağa sürmüş
@Forumdash diziye dahil olmuşmuydu ondan haberim yoken son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeyeçiğdem in jensen ı bile sırada
totoş faruk (forumdash) gezi parkı olayları sırasında yanlışlıkla bindiği dozeri eylemcilerin üstüne sürünce kafasına gelen kaldırım taşı ile komaya girmişti@Forumdash diziye dahil olmuşmuydu ondan haberim yok)
Canı sıkılan adam konuyu hortlatmişen son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeyeçiğdem in jensen ı bile sırada
sendemi göndermelere başladın dizidetotoş faruk (forumdash) gezi parkı olayları sırasında yanlışlıkla bindiği dozeri eylemcilerin üstüne sürünce kafasına gelen kaldırım taşı ile komaya girmişti
pompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih
kafana kaldırım taşı gelmiştiCanı sıkılan adam konuyu hortlatmişEvet ben de öyle hatırlıyorum beni gezi olaylarında dozer mi ezmişti/çarpmişti ne ???
Tamam beni öldür fazla bile kalmişimpompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih
kafana kaldırım taşı gelmiştisonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzünden
zaten dizinin kalitesini düşürüyonTamam beni öldür fazla bile kalmişim
ne senaryo yawpompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih
kafana kaldırım taşı gelmiştisonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzünden
ölmemişsin ama? hala bir umut var serumun üstünden kalktığım an tekrar kalp atışların normale dönecektirTamam beni öldür fazla bile kalmişim
düşünüyorum aslında da senin rolünü oynayacak kimse yokne senaryo yawçok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırar
Yokk yaa hastanede o an birisi geliyordu sen onla çene çalmaya başlamissinne senaryo yawçok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırar
ölmemişsin ama? hala bir umut var serumun üstünden kalktığım an tekrar kalp atışların normale dönecektir) gül ağa diziye dahil ettiyse kurtuluş yok artık
kendim oynarım yeterki başrolde bana eşlik edecek beren meryem nurbanu kalitesinde biri olsundüşünüyorum aslında da senin rolünü oynayacak kimse yokkimse totosuna sürdürmek istemiyor
yok gitmedin orada en son yaşıyodunYokk yaa hastanede o an birisi geliyordu sen onla çene çalmaya başlamissinZaten ben komadayım bi sıkımlık canım kalmişSeruma sen onuruncada ben hık diye gitmişim
başrolde kadın oalrak primavera ile almila vardıkendim oynarım yeterki başrolde bana eşlik edecek beren meryem nurbanu kalitesinde biri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?