hahahaha ayoll kendi kendini şikayet etmiş banlanmıs birde küsmüş töbeee töbeee hahahişte kendini bankatıp yönetime küsüyordu şopar
hahahaha ayoll kendi kendini şikayet etmiş banlanmıs birde küsmüş töbeee töbeee hahahişte kendini bankatıp yönetime küsüyordu şopar
işte hep totoşluktan 1.destere 2. @denizz19 bu konudahahahaha ayoll kendi kendini şikayet etmiş banlanmıs birde küsmüş töbeee töbeee hahah
deniz demi kendini şikayet ediyor nasıl biğr ruh halıdır buuişte hep totoşluktan 1.destere 2. @denizz19 bu konuda
yok totoşluk açısından destereden sonra 2.dir denizdeniz demi kendini şikayet ediyor nasıl biğr ruh halıdır buu
bunun en son kaçıncı bölümü yayınlanmıştı batırmıştın diziyi şişme bihter yine iyiydide polat kolat işi bozdu )yok totoşluk açısından destereden sonra 2.dir deniz
takas da destereyi örnek laıp kendini banlatmıştı çok severler birbirlerini
polat krem sürüyordu totona haha yıkıldım gülmekten hahahabunun en son kaçıncı bölümü yayınlanmıştı batırmıştın diziyi şişme bihter yine iyiydide polat kolat işi bozdu )
sürsün o gül ağalardandır hadımdır yani ondan zarar gelmez) ha o sürmüş ha gül ağa sürmüşpolat krem sürüyordu totona haha yıkıldım gülmekten hahaha
en son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeye çiğdem in jensen ı bile sıradasürsün o gül ağalardandır hadımdır yani ondan zarar gelmez) ha o sürmüş ha gül ağa sürmüş
@Forumdash diziye dahil olmuşmuydu ondan haberim yok )en son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeye çiğdem in jensen ı bile sırada
totoş faruk (forumdash) gezi parkı olayları sırasında yanlışlıkla bindiği dozeri eylemcilerin üstüne sürünce kafasına gelen kaldırım taşı ile komaya girmişti@Forumdash diziye dahil olmuşmuydu ondan haberim yok )
Canı sıkılan adam konuyu hortlatmiş Evet ben de öyle hatırlıyorum beni gezi olaylarında dozer mi ezmişti/çarpmişti ne ???en son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeye çiğdem in jensen ı bile sırada
sendemi göndermelere başladın dizide ) @pompy millete kötü örnek oluyortotoş faruk (forumdash) gezi parkı olayları sırasında yanlışlıkla bindiği dozeri eylemcilerin üstüne sürünce kafasına gelen kaldırım taşı ile komaya girmişti
pompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarihsendemi göndermelere başladın dizide ) @pompy millete kötü örnek oluyor
kafana kaldırım taşı gelmişti sonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzündenCanı sıkılan adam konuyu hortlatmiş Evet ben de öyle hatırlıyorum beni gezi olaylarında dozer mi ezmişti/çarpmişti ne ???
Tamam beni öldür fazla bile kalmişimpompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih
kafana kaldırım taşı gelmişti sonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzünden
zaten dizinin kalitesini düşürüyonTamam beni öldür fazla bile kalmişim
ne senaryo yaw çok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırarpompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih
kafana kaldırım taşı gelmişti sonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzünden
ölmemişsin ama? hala bir umut var serumun üstünden kalktığım an tekrar kalp atışların normale dönecektir ) gül ağa diziye dahil ettiyse kurtuluş yok artıkTamam beni öldür fazla bile kalmişim
düşünüyorum aslında da senin rolünü oynayacak kimse yok kimse totosuna sürdürmek istemiyorne senaryo yaw çok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırar
Yokk yaa hastanede o an birisi geliyordu sen onla çene çalmaya başlamissin Zaten ben komadayım bi sıkımlık canım kalmiş Seruma sen onuruncada ben hık diye gitmişimne senaryo yaw çok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırar
ölmemişsin ama? hala bir umut var serumun üstünden kalktığım an tekrar kalp atışların normale dönecektir ) gül ağa diziye dahil ettiyse kurtuluş yok artık
kendim oynarım yeterki başrolde bana eşlik edecek beren meryem nurbanu kalitesinde biri olsundüşünüyorum aslında da senin rolünü oynayacak kimse yok kimse totosuna sürdürmek istemiyor
yok gitmedin orada en son yaşıyodunYokk yaa hastanede o an birisi geliyordu sen onla çene çalmaya başlamissin Zaten ben komadayım bi sıkımlık canım kalmiş Seruma sen onuruncada ben hık diye gitmişim
başrolde kadın oalrak primavera ile almila vardıkendim oynarım yeterki başrolde bana eşlik edecek beren meryem nurbanu kalitesinde biri olsun