Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu-1.Bölüm

Güzel olmuş @xemrexxx :D

destere:ben bayılıyorum galiba başımda beren melekleri dönmeye başladı şimdi aralardan tubalar geliyor
aha o da ne bülent çıktı aradan hepsini eziyor geçiyor anneciğim korkuyorum(bayılır)

:F

@primavera darbe hazırliklarına başla @BesaleT konuk alıriz seni dizinın yarısını desterenin totosu kapliyi zaten

almila:aa yaklaş yaklaş aşkımın kafasına vurdular gösteririm ben onlara bu camlar otomatik mi?
haluk:evet
almila:açsana çabuk (almila topuklu ayakkabılarını çıkarır.birini alır ve polatların arabaya fırlatır alemto'ya gelir ayakkabı)
alemto:ah kafam
destere:oh olsun benim kafama vuruken iyidi.
leyla:sakın almeto sakin ol
polat:ne sakini be sık şu rabanın lastiklerine alemto
destere:ha şöyle abicim tavrını koy yengeye ezdirme kendini
polat:hatırlat şuna da ben sıkıcam sonra
destere:aman abi ne yaptım ben?(almila topuklu ayakkabının öteki eşini atar destere'nin kafasına gelir)
alemto:hele şükür
destere:ben bayılıyorum galiba başımda beren melekleri dönmeye başladı şimdi aralardan tubalar geliyor
aha o da ne bülent çıktı aradan hepsini eziyor geçiyor anneciğim korkuyorum(bayılır)
alemto:abi bu altına işedi
leyla:hay ben sizin işinizin!

Burası süper olmuş:ok:

destere - polat birlikteliğinden böyle bi konu çıktıysa eğer ...yeryüzündeki tüm melezler aşkına bi daha çayla şekeri bile bir arada tutmayacağım......😕

Aşk-ı Muhteşemi beklerken bu dizi nerden çıktı be. :bağır:Neyse buda fena değilmiş. :X

billy o dizi martta dewam edecek. forumdash polatla yakınlaşinca döner dest

- - - Ekleme - - -

billy o dizi martta dewam edecek. forumdash polatla yakınlaşinca döner dest