Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
destere:ben bayılıyorum galiba başımda beren melekleri dönmeye başladı şimdi aralardan tubalar geliyor
aha o da ne bülent çıktı aradan hepsini eziyor geçiyor anneciğim korkuyorum(bayılır)
almila:aa yaklaş yaklaş aşkımın kafasına vurdular gösteririm ben onlara bu camlar otomatik mi? haluk:evet almila:açsana çabuk (almila topuklu ayakkabılarını çıkarır.birini alır ve polatların arabaya fırlatır alemto'ya gelir ayakkabı) alemto:ah kafam destere:oh olsun benim kafama vuruken iyidi. leyla:sakın almeto sakin ol polat:ne sakini be sık şu rabanın lastiklerine alemto destere:ha şöyle abicim tavrını koy yengeye ezdirme kendini polat:hatırlat şuna da ben sıkıcam sonra destere:aman abi ne yaptım ben?(almila topuklu ayakkabının öteki eşini atar destere'nin kafasına gelir) alemto:hele şükür destere:ben bayılıyorum galiba başımda beren melekleri dönmeye başladı şimdi aralardan tubalar geliyor aha o da ne bülent çıktı aradan hepsini eziyor geçiyor anneciğim korkuyorum(bayılır) alemto:abi bu altına işedi leyla:hay ben sizin işinizin!
destere - polat birlikteliğinden böyle bi konu çıktıysa eğer ...yeryüzündeki tüm melezler aşkına bi daha çayla şekeri bile bir arada tutmayacağım......😕
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.