Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu-1.Bölüm

Yokk yaa hastanede o an birisi geliyordu sen onla çene çalmaya başlamissin :F Zaten ben komadayım bi sıkımlık canım kalmiş :F Seruma sen onuruncada ben hık diye gitmişim:F:F
senarist totodan bacaklı olunca böyle pis sonlara imza atıyor gidişin bile çok eziyetli olmuş :)

yok gitmedin orada en son yaşıyodun :F

başrolde kadın oalrak primavera ile almila vardı :F
@Almila noldu artık forumda yokmu isimmi değiştirdi nerelerde onu göremiyoruz ?
@primavera da artık ciddi takılıyormuş espriler rahatsız ediyormuş :)

başrolde boşluk var orayı doldurmak lazım :))

senarist totodan bacaklı olunca böyle pis sonlara imza atıyor gidişin bile çok eziyetli olmuş :)

Bi yuzum gülmedi:( AB'likten bahseder sırası gelince.Yazdiği senaryo bile çok totoşça:F

Bi yuzum gülmedi:( AB'likten bahseder sırası gelince.Yazdiği senaryo bile çok totoşça:F
onun glu glu dizisinden sonra anladım totoşluğun dibine vurduğunu :)) öyle bir dizi izliyorki beni bağlasalar ekran karşısında yine kendi küçüğümle meşgul olurumda ekrana bakmam :))))

dizinin başrolleri @destere ve polat bu diziye meryem+bergüzarı getirsem de dizi totoş dizisi olur başroldeki erkekler tooşun dibi :F

onun glu glu dizisinden sonra anladım totoşluğun dibine vurduğunu :)) öyle bir dizi izliyorki beni bağlasalar ekran karşısında yine kendi küçüğümle meşgul olurumda ekrana bakmam :))))
onu forumdash da izliyi :A

dizinin başrolleri @destere ve polat bu diziye meryem+bergüzarı getirsem de dizi totoş dizisi olur başroldeki erkekler tooşun dibi :F

onu forumdash da izliyi :A
Ben izliyorum ama sen yokken AB'nin dibiydi sen gelince nasıl bi totoşluksa dizinin sonunu getirdin s.finali bile The Originals'tan sonra listeye girmişti😱 Öyle totoşssun işte:F

Ben izliyorum ama sen yokken AB'nin dibiydi sen gelince nasıl bi totoşluksa dizinin sonunu getirdin s.finali bile The Originals'tan sonra listeye girmişti😱 Öyle totoşssun işte:F
ne alakası var .ss spartacus ü 1-1.5 milyon kişi izliyidi abd de :) borgias en fazla 1 milyonu bile göremedi tudors da aynı şekilde :) onlar totoş muydu .ss

ne alakası var .ss spartacus ü 1-1.5 milyon kişi izliyidi abd de :) borgias en fazla 1 milyonu bile göremedi tudors da aynı şekilde :) onlar totoş muydu .ss
Saydıgın diziler paralı kanaldaydı :F Spartacus'ü de yarım yamalak izlemişssin öyle diyordun:T: Hatta oyle diyince sana kızmiştim. Starz'ın uye sayısı belli Showtime desen en çok izlenen dizisi Dexter bile en fazla 3milyon izlenmişti(öyle hatırlıyorum)

Sen bedava kanaldaki dizinin reytinigi çürüttün:F Kabul et şunu:F

Saydıgın diziler paralı kanaldaydı :F Spartacus'ü de yarım yamalak izlemişssin öyle diyordun:T: Hatta oyle diyince sana kızmiştim. Starz'ın uye sayısı belli Showtime desen en çok izlenen dizisi Dexter bile en fazla 3milyon izlenmişti(öyle hatırlıyorum)

Sen bedava kanaldaki dizinin reytinigi çürüttün:F Kabul et şunu:F
de get .ss ben değil unique ve marley yaptı :(

uzun zamandır ilk defa bana bişey söyledin nasılda mutlu oldum :D tamam haksızdım özür dilerimmm

en son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeye :) çiğdem in jensen ı bile sırada :F
hahahah bir emrenin senaryosunda @destere yle uğraştığım kalmamıştı oda olucak demek :F
heryerde karşıma bu çıkıyor başka partner yokmu :F