Kurtlar Vadisi Destere Operasyonu-1.Bölüm

yok totoşluk açısından destereden sonra 2.dir deniz :F

takas da destereyi örnek laıp kendini banlatmıştı :F çok severler birbirlerini :F
bunun en son kaçıncı bölümü yayınlanmıştı batırmıştın diziyi :) şişme bihter yine iyiydide polat kolat işi bozdu :))

en son bıraktığımda @Forumdash komadaydı onu atıp @Çiğdem- i alıp diziye devam mı etsem hem senin totonun ününü duyan geliyor krem sürmeye :) çiğdem in jensen ı bile sırada :F
Canı sıkılan adam konuyu hortlatmiş :F:F Evet ben de öyle hatırlıyorum beni gezi olaylarında dozer mi ezmişti/çarpmişti ne ??? :F

sendemi göndermelere başladın dizide :)) @pompy millete kötü örnek oluyor :)
pompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih :F

Canı sıkılan adam konuyu hortlatmiş :F:F Evet ben de öyle hatırlıyorum beni gezi olaylarında dozer mi ezmişti/çarpmişti ne ??? :F
kafana kaldırım taşı gelmişti :F sonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzünden :F

pompy beni örnek aldı esas ben bunları yazdığımda mayıs 2013 tü tarih :F

kafana kaldırım taşı gelmişti :F sonra komadaykene @destere şoparı serumunun üstüne oturmuştu neredeyse geberiyordun desterenin totosu yüzünden :F
ne senaryo yaw :) çok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırar :)

Tamam beni öldür fazla bile kalmişim :F:F
ölmemişsin ama? hala bir umut var serumun üstünden kalktığım an tekrar kalp atışların normale dönecektir :)) gül ağa diziye dahil ettiyse kurtuluş yok artık :) :)

ne senaryo yaw :) çok orjinal duruyor, bunu tv lere sipariş etsen reyting rekoru kırar :)

ölmemişsin ama? hala bir umut var serumun üstünden kalktığım an tekrar kalp atışların normale dönecektir :)) gül ağa diziye dahil ettiyse kurtuluş yok artık :) :)
Yokk yaa hastanede o an birisi geliyordu sen onla çene çalmaya başlamissin :F Zaten ben komadayım bi sıkımlık canım kalmiş :F Seruma sen onuruncada ben hık diye gitmişim:F:F