- Reaksiyon puanı
- 39,953
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
72.bölümdeyim 30 bölüm neredeyse az değil, yani salma olayı yok
72.bölümdeyim 30 bölüm neredeyse az değil, yani salma olayı yok
@Tolstoyevski Babam gibi sağlam kişilik göstermiş pusuyu musuyu izlemem demiş ve izlemem diyip izleyenlerden değiller gerçekten sözünün arkasında duranlar
Tam hatırlamıyorum üzerinden çok zaman geçtiği için ama senaryo cidden baya bozulmuştu. Hele Kanal D bölümleri tam bir fiyaskoydu.Cahit bitirdi herşeyi@Maskeli Fedai
Dizinin getirisi belli değil ve çok pahalı bir yapım oandemi oldu bir sürü şey oldu hiçbir kanal o riske artık girmez ama bence gerekte yok artık@mrt-06
İlk 97 bölüm hep gündem olduGayette tutar Twiiterde kaç kere gündem oldu
Çakır'dan sonra tat kaçıyor ama değil mi itiraf et72.bölümdeyim 30 bölüm neredeyse az değil, yani salma olayı yok
Daha doğrusu Osman Sınav'dan sonra fena tat kaçıyor, ilk 55 bölüm efsaneler efsanesi amaİlk 97 bölüm hep gündem olduPusu'yu millet hiç iyi anmıyor
------
Çakır'dan sonra tat kaçıyor ama değil mi itiraf et
1-97'de kendi içinde ikiye ayrılır, ilk 55 ve 55-97 diyeDaha doğrusu Osman Sınav'dan sonra fena tat kaçıyor, ilk 55 bölüm efsaneler efsanesi amaÇakırlı bölümlerin tadı ise apayrı, bir daha öyle bir daha karakter gelmez...
Çok fazla unutulmaz karakter var tek tek sayılmayacak kadar çok ve her biri için apayrı diziler bile çekilebilirdi1-97'de kendi içinde ikiye ayrılır, ilk 55 ve 55-97 diyeDizinin teması bile karanlık oluyor
İlk 97 bölüm hep gündem olduPusu'yu millet hiç iyi anmıyor
------
Çakır'dan sonra tat kaçıyor ama değil mi itiraf et
İskender Büyük,Muro Başkan,Zaza Dayı, ,Kara,Ersoy Ulubey,Aron Feller,Cevat Akarsu,Fikret(demedim deme), bunların hepsi Pusu karakterleri ve hepsi çok başarılı bir performans gösterdiler ki ilk 4 hala bu performanlarla hatırlanıyor.İlk 97 bölüm hep gündem olduPusu'yu millet hiç iyi anmıyor
Pusu'nun son üç veya dört sezonu facia, çoğu kişi diziden soğudu hatta.300 bölüm yayınlandı daha ne olsun pusuda anılıyor bir kerem sen öyle san
Pusu konusunda sana katılıyorum. Ne olduysa 7.sezondan sonra oldu. Polat'ın ihtiyarlar başkanı olmasıyla dizi önlenemez bir düşüşe geçti. Hele son sezonu falan saymıyorum bile.İskender Büyük,Muro Başkan,Zaza Dayı, ,Kara,Ersoy Ulubey,Aron Feller,Cevat Akarsu,Fikret(demedim deme), bunların hepsi Pusu karakterleri ve hepsi çok başarılı bir performans gösterdiler ki ilk 4 hala bu performanlarla hatırlanıyor.
Pusunun ilk 94 bölümü ve 7 sezonu çoğu dizilerden çok daha iyi ve kaliteli sadece insanlar popülist gündem olduğu için Pusuyu kötülüyorlar
Yani öyle tabii de hala isteyen kişi çok onu söylüyorum bendePusu'nun son üç veya dört sezonu facia, çoğu kişi diziden soğudu hatta.
------
Pusu konusunda sana katılıyorum. Ne olduysa 7.sezondan sonra oldu. Polat'ın ihtiyarlar başkanı olmasıyla dizi önlenemez bir düşüşe geçti. Hele son sezonu falan saymıyorum bile.
Memati yok, Abdülhey yok tutmazYani öyle tabii de hala isteyen kişi çok onu söylüyorum bende
Memati yok, Abdülhey yok tutmaz
Cahitle devam eder dizi. Çok bir şey bekleme.Ah evet ne karakterlerdi ya onlar gbi iyi oyuncular olursa inşAllah
Cahitle devam eder dizi. Çok bir şey bekleme.
Necati ve Cahit yazıyordu diziyi. Ben EDHO'ya girecek diye biliyorum Necati'nin ama belli olmaz.En son senaryoyu Necati Şaşmaz yazıyor diye okumuştum Raci Şaşmaz süpriz bişi yapabiliriz demişti ben Cahiti beklemiyorum aklı varsa yazdırmaz ona ya
Kendi düşen ağlamaz.@sokak sanati için fikrim hep dediğim gibi bu şekildeydi @cehennet olarak kellesi gitti@Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @batuhankaralar @Maskeli Fedai
Aylarca bizi uyutmuş kellesini aldılar@sokak sanati için fikrim hep dediğim gibi bu şekildeydi @cehennet olarak kellesi gitti@Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @batuhankaralar @Maskeli Fedai
O haber her sene yapılıyor inanan oluyor diye gerçek dışı yineNecati ve Cahit yazıyordu diziyi. Ben EDHO'ya girecek diye biliyorum Necati'nin ama belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?