aynen öyle ben beğendim bölümü çok güzeldi benceDizi ve filmden anlamayan, sadece somut olaylara bakan insanlara göre gayet kötü bir bölüm tabiiki. Yok Aynura sahnesi fln... ^^
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
aynen öyle ben beğendim bölümü çok güzeldi benceDizi ve filmden anlamayan, sadece somut olaylara bakan insanlara göre gayet kötü bir bölüm tabiiki. Yok Aynura sahnesi fln... ^^
aga bunlar ne bekliyor bilmiyorum 1.5 saatlik dizide 2-3 dk lık sahneye takılı kalmış diyorum boş konuşuyor boşDizi ve filmden anlamayan, sadece somut olaylara bakan insanlara göre gayet kötü bir bölüm tabiiki. Yok Aynura sahnesi fln... ^^
ölmedi ayoll ölmedi nasıl izliyorsunuz leylayı öldüren zaten andreitilkinin ölümü aynura kavgasının altında mı kaldı 3 dakka be 3 yazıklar olsun böyle seyirci istemiyoruz takıntılı
malesef aga gün yüzü yok ustamızapolat'a da kadın dayanmıyor savcıda havaya uçtu.![]()
patlamayan bi hatun bulmak lazım.malesef aga gün yüzü yok ustamıza![]()
ben o reklamdan sonra 5 dakka geciktim polatın yaktığı kısma yetiştim birazdan o kısmı tekrar izlicem ama ölmüştür büyük ihtimalölmedi ayoll ölmedi nasıl izliyorsunuz leylayı öldüren zaten andrei![]()
elif patlamamıştı kaza yapmıştıpatlamayan bi hatun bulmak lazım.![]()
Burada beni en iyi sen tanıyosun.Ben çok şey söylemek istiyorum aslında. Sustuğuma bakma. ^^aga bunlar ne bekliyor bilmiyorum 1.5 saatlik dizide 2-3 dk lık sahneye takılı kalmış diyorum boş konuşuyor boş
ki o sahnede süperdi çok beğendim baya çalışmışlar belli ki
benim teorim andrei suyun altında kaldığı sürece yanamaz polat kendiside söyledi yanıcaksın yada suyun altında boğulucaksın dedi yanı suyun altında nefesini tuttuğu sürece yanmaz polat 1 dakıka sonra gidiyor diğer adamlarda 2-3 dakıka sonra giderler eski vadide polat 5 dakıka nefesini tutuyordu andrei 5 dakıka nefesini tutsa oradan yanmış şekilde olsada çıkar cahit 2 eli nabzını durduruyorsa buda olur hem bu daha mantıklı birşey leylayı öldürende andreidir ama reklamdan sınra görünürmü bilmiyorum ama inş gösterirler andreiyi 😵😵😵ben o reklamdan sonra 5 dakka geciktim polatın yaktığı kısma yetiştim birazdan o kısmı tekrar izlicem ama ölmüştür büyük ihtimal
aga tabi söylenecek şeyler vardır eksikler vardır ama beni tatmin etti. ne yönden mi o fragmanlardan sonra açıkçası hiç beklentisiz izledim o yüzden çok hoşuma gittiBurada beni en iyi sen tanıyosun.Ben çok şey söylemek istiyorum aslında. Sustuğuma bakma. ^^
Hep senin kıskançlığın yüzünden nazara geldi.
aga bende sana eleştiri getirmek istiyorum kızmak yokAçık söylemek gerekirse b*oktan daha kötü bir tabir olmadığı için maalesef bu terimi kullanacağım böyle b*oktan bir bölüm görmedim anladık diğer bölümler kötü olunca idare ediyorduk da koskoca sezon finalini böyle rezalet yapmak nedir be ey pana yazım ekibi ve senaristleri. Açın sıradan bir dizinin sezon finalinde bile bundan daha çok merak var, dizi adına aklımda tek bir soru bırakmayan sezon finali mı olur bu seyirciye büyük saygısızlıktır bundan başka açıklaması olamaz.
Pana bölümleri erken yayınlayınca marifet yaptığını sanıyor sizin marifetinizi yiyim. Bir sezon finali ancak bu kasar sıradan bitirilenilinirdi helal olsun pana bu konuda çok ama çok yeteneklisiniz kimse elinize şu dökemez.