Kurtlar Vadisi 13.Sezon Finali (263.Bölüm) Yorumları

Dizi ve filmden anlamayan, sadece somut olaylara bakan insanlara göre gayet kötü bir bölüm tabiiki. Yok Aynura sahnesi fln... ^^

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
aga bunlar ne bekliyor bilmiyorum 1.5 saatlik dizide 2-3 dk lık sahneye takılı kalmış diyorum boş konuşuyor boş
ki o sahnede süperdi çok beğendim baya çalışmışlar belli ki

Ben begendim ama bekledigim gibi degildi izlenirligi vardinama senaristler sunu anlamiyor biz boyle ask sahnesi istemiyoruz ya su evlenme olayini 5 dakika da bitir bolumu doldur aksiyonla gizemle heyecanla ardindan son sahneyi oyle yerde bitirsin ki insanlar meraktan catlasin ama bu bolum burada biterse onu goremedik maalesef en azindan son sahneye gizemli bir sey koysunlar

[HASHTAG]#KurtlarVadisiSezonFinali[/HASHTAG]

Bolum burada bitmemistir Insallah bari son sahneye bir sey koyun be

@-KADİR- aga tapinakcilarla ilgili bir tuyon vardi

[HASHTAG]#KurtlarVadisiSezonFinali[/HASHTAG]​
Tuyo vermedim aga sadece tilki olmeyecek diye tuyi verdim

aga bunlar ne bekliyor bilmiyorum 1.5 saatlik dizide 2-3 dk lık sahneye takılı kalmış diyorum boş konuşuyor boş
ki o sahnede süperdi çok beğendim baya çalışmışlar belli ki
Burada beni en iyi sen tanıyosun.Ben çok şey söylemek istiyorum aslında. Sustuğuma bakma. ^^

ben o reklamdan sonra 5 dakka geciktim polatın yaktığı kısma yetiştim birazdan o kısmı tekrar izlicem ama ölmüştür büyük ihtimal
benim teorim andrei suyun altında kaldığı sürece yanamaz polat kendiside söyledi yanıcaksın yada suyun altında boğulucaksın dedi yanı suyun altında nefesini tuttuğu sürece yanmaz polat 1 dakıka sonra gidiyor diğer adamlarda 2-3 dakıka sonra giderler eski vadide polat 5 dakıka nefesini tutuyordu andrei 5 dakıka nefesini tutsa oradan yanmış şekilde olsada çıkar cahit 2 eli nabzını durduruyorsa buda olur hem bu daha mantıklı birşey leylayı öldürende andreidir ama reklamdan sınra görünürmü bilmiyorum ama inş gösterirler andreiyi 😵😵😵

Benim cidden moralim bozuldu abdulhey oldugunde bu kadar uzulmemistim olacak is degil be ustayla cok iyi yakisiyorlardi

Açık söylemek gerekirse b*oktan daha kötü bir tabir olmadığı için maalesef bu terimi kullanacağım böyle b*oktan bir bölüm görmedim anladık diğer bölümler kötü olunca idare ediyorduk da koskoca sezon finalini böyle rezalet yapmak nedir be ey pana yazım ekibi ve senaristleri. Açın sıradan bir dizinin sezon finalinde bile bundan daha çok merak var, dizi adına aklımda tek bir soru bırakmayan sezon finali mı olur bu seyirciye büyük saygısızlıktır bundan başka açıklaması olamaz.

Pana bölümleri erken yayınlayınca marifet yaptığını sanıyor sizin marifetinizi yiyim. Bir sezon finali ancak bu kasar sıradan bitirilenilinirdi helal olsun pana bu konuda çok ama çok yeteneklisiniz kimse elinize şu dökemez.

Burada beni en iyi sen tanıyosun.Ben çok şey söylemek istiyorum aslında. Sustuğuma bakma. ^^
aga tabi söylenecek şeyler vardır eksikler vardır ama beni tatmin etti. ne yönden mi o fragmanlardan sonra açıkçası hiç beklentisiz izledim o yüzden çok hoşuma gitti
ve geçen seneki o rezaletten sonra bi nebze final havası verdi. hatırlasana geçen sene ki sezon finalinden sonra konuştuklarımızı neredeyse küfür ediyorduk
susuyorsam asaletimdendir diyorsun yani :D

ayoll hadi kötü bir sezon yada kötü bir sezon finali ama en azından son sahne ters köseli gizemli birşey olsaydı leylayla polatın evlenip leylanın son sahnede ölüceğini herkes tahmin ediyordu gizemli bir son sahne olsaydı gelecek sezona umudumuz kalsaydı yanı ama leylanın ölümüyle biten bir sezon finali bana birşey vermedi ayy kimse kusura bakmasın
🙂🙂🙂

Açık söylemek gerekirse b*oktan daha kötü bir tabir olmadığı için maalesef bu terimi kullanacağım böyle b*oktan bir bölüm görmedim anladık diğer bölümler kötü olunca idare ediyorduk da koskoca sezon finalini böyle rezalet yapmak nedir be ey pana yazım ekibi ve senaristleri. Açın sıradan bir dizinin sezon finalinde bile bundan daha çok merak var, dizi adına aklımda tek bir soru bırakmayan sezon finali mı olur bu seyirciye büyük saygısızlıktır bundan başka açıklaması olamaz.

Pana bölümleri erken yayınlayınca marifet yaptığını sanıyor sizin marifetinizi yiyim. Bir sezon finali ancak bu kasar sıradan bitirilenilinirdi helal olsun pana bu konuda çok ama çok yeteneklisiniz kimse elinize şu dökemez.
aga bende sana eleştiri getirmek istiyorum kızmak yok
şefkat tepe ekip 1 arka sokaklar gibi berbat ötesi senaryosu olan çocuklar yazsa daha gerçekçi olan dizilere müthiş bölümdü falan diyorsun vadinin bu bölümüne bu eleştirileri yapıyorsun tek diyeceğim şey ayıp o kadar da değil.

Forum İstatistikleri

Konular
176,289
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp