Kurtlar Vadisi İle İlgili Bomba Tüyo(%100 Kesin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BesaleT post: 1439074' Alıntı:

Diziyi izlemiyorum ama o olmayacağını ben bile biliyorum. :D

Ne biliyim hacı belki gizli bir görev için bilerek öldürülmüş gibi gösterilmiştir. :D

ben eskiden küçüklük işte çakıra aşıktım o gözleri falan tavırları hep bende ayrı yeri oldu onun.Eger o gelse ki gelmicek ama gelse nefes almadan izlerim o kadar yani.

xdragxx post: 1439091' Alıntı:
Ne biliyim hacı belki gizli bir görev için bilerek öldürülmüş gibi gösterilmiştir. :D

ya naptın sen çizgi film mi bu :D

şuan iki seçenek var tilki andrei ve doğu bey

ikisi de inanılmaz karakterler ya offfffff :D

- - - Ekleme - - -

cemre03 post: 1439095' Alıntı:
ben eskiden küçüklük işte çakıra aşıktım o gözleri falan tavırları hep bende ayrı yeri oldu onun.Eger o gelse ki gelmicek ama gelse nefes almadan izlerim o kadar yani.

bende aşırı severdim öldüğü gün hıçkıra hıçkıra ağlamıştım anlatılmaz :D

çocuklarduymasın post: 1439086' Alıntı:
Doğu Bey olabilir Recep agamın tüyosunu hatırlayın )

ben başından belli söylüyorum aga tahminim o yönde bence doğubey gelicek o kitapta yazılan üyelerden biri bence o

Dogu bey de olabilir ihtiyarlar baskani diye :)

- - - Ekleme - - -

Ben sahsen en cok dogu bey in gelmesini istiyorum :)

legolas9900 post: 1439109' Alıntı:
Dogu bey de olabilir ihtiyarlar baskani diye :)

- - - Ekleme - - -

Ben sahsen en cok dogu bey in gelmesini istiyorum :)
bu doğu bey ölmedimiydi....halikopterden düşen kimdi..yanlışmı hatırlıyom gari..:T:5:

tilki andrei gelirse ortalık toz duman olur polat alemdarın öldüremediği sanırım tek düşmanı :D ne adamdı be müziği bile aklımdan çıkmıyo dev gibi bişeydi :D

doğu beyin ise inanılmaz bi karizması vardı adama rolünden dolayı gerçekte paşam diyolarmış düşünün :D

- - - Ekleme - - -

hızlı gonzales post: 1439114' Alıntı:
bu doğu bey ölmedimiydi....halikopterden düşen kimdi..yanlışmı hatırlıyom gari..:T:5:

aga ölümünü göstermediler gizemli bi şekilde gitti o
tilki ise ölmedi zaten ülkesine gitmişti en güçlü aday tilki andrei zaten o gittiğinden beri her yıl dönsün dönecek tarzı yorumlar yapılıyo en sonunda geliyo galiba tekrar

laaaaaaaa bomba gibi tilki geliyi deseniseeeeee o zaman..............bazukadan güçlü bu tilkkkkkkkkkkkkkiiiiii...:ok:

mustafa canpinar kim :D

yorumlarda takas okuyosan ses var yazmışsın okuyorum da sen kimsin :d

- - - Ekleme - - -

cemre03 post: 1439150' Alıntı:
Kim geliyoRsa beraberinde +56 reyting getirir inşallah.AMİN:)

inşallah kardeş zaten 14-15-16 alıyoruz 20 ye fırlarız he :D

ya tilki andrei ya doğu bey hangisi gelirse gelsin bomba :D

tilkinin dönüp dolaşacağı yer kurtlar vadisidirrrrrrr...tilki gelsinnnnnnnn bi heleeeeeeeeeeee...offffffffff bakın ondan sonra reytingeeeeeeeeeee...kuşçu dükkanında tilki niyetine toparız reytingleriiiiiiiiiiii..offfffffffff reytinge bak ondan sonraaaaaaaaaaaaa..:ok:

Bu sene fragman ve tanıtım anlamından fiyasko şu ana kadar yeni bölüme 8 gün kalmışken ortada daha ele avuca sığan bir fragman yok tanıtım desen çok kısa ve tek geçen sezon 3-4 çıkmıştı umarım yarın fragman çıkar ve herkesi heyecanlandırır..

WesTxCoasT post: 1439177' Alıntı:
Önce bir Polat dönsünde diğeri gelmese de olur. :D

aga polat döner öyle veya böyle tilki de gelsin yada doğu bey :D eskiler bi başka olur her zaman :D

- - - Ekleme - - -

WesTxCoasT post: 1439191' Alıntı:
Bu sene fragman ve tanıtım anlamından fiyasko şu ana kadar yeni bölüme 8 gün kalmışken ortada daha ele avuca sığan bir fragman yok tanıtım desen çok kısa ve tek geçen sezon 3-4 çıkmıştı umarım yarın fragman çıkar ve herkesi heyecanlandırır..
aga her sene böyle zaten bi tek geçen sene 10.yıl diye tanıtım falan yaptılar onun dışında normali bu ki set resimleri tüyolar falan havada uçuşuyo tatmin ediyo yani fragman biran önce çıksa bi de :D