BesaleT post: 1439074' Alıntı:
Diziyi izlemiyorum ama o olmayacağını ben bile biliyorum.![]()
Ne biliyim hacı belki gizli bir görev için bilerek öldürülmüş gibi gösterilmiştir.
BesaleT post: 1439074' Alıntı:
Diziyi izlemiyorum ama o olmayacağını ben bile biliyorum.![]()
xdragxx post: 1439091' Alıntı:Ne biliyim hacı belki gizli bir görev için bilerek öldürülmüş gibi gösterilmiştir.![]()
cemre03 post: 1439095' Alıntı:ben eskiden küçüklük işte çakıra aşıktım o gözleri falan tavırları hep bende ayrı yeri oldu onun.Eger o gelse ki gelmicek ama gelse nefes almadan izlerim o kadar yani.
çocuklarduymasın post: 1439086' Alıntı:Doğu Bey olabilir Recep agamın tüyosunu hatırlayın )
bu doğu bey ölmedimiydi....halikopterden düşen kimdi..yanlışmı hatırlıyom gari..legolas9900 post: 1439109' Alıntı:Dogu bey de olabilir ihtiyarlar baskani diye
- - - Ekleme - - -
Ben sahsen en cok dogu bey in gelmesini istiyorum![]()
hızlı gonzales post: 1439114' Alıntı:bu doğu bey ölmedimiydi....halikopterden düşen kimdi..yanlışmı hatırlıyom gari..5:
cemre03 post: 1439150' Alıntı:Kim geliyoRsa beraberinde +56 reyting getirir inşallah.AMİN![]()
WesTxCoasT post: 1439177' Alıntı:Önce bir Polat dönsünde diğeri gelmese de olur.![]()
aga her sene böyle zaten bi tek geçen sene 10.yıl diye tanıtım falan yaptılar onun dışında normali bu ki set resimleri tüyolar falan havada uçuşuyo tatmin ediyo yani fragman biran önce çıksa bi deWesTxCoasT post: 1439191' Alıntı:Bu sene fragman ve tanıtım anlamından fiyasko şu ana kadar yeni bölüme 8 gün kalmışken ortada daha ele avuca sığan bir fragman yok tanıtım desen çok kısa ve tek geçen sezon 3-4 çıkmıştı umarım yarın fragman çıkar ve herkesi heyecanlandırır..