sağol kardeşim bugün giremicez galiba yazdıklarımda geç geliyo size onaylanması gerekiyormuş kaydımın yarın girdiğimde inşallah onaylanırtakas post: 1439263' Alıntı:hoşgeldin yıldırım kardeş
sağol kardeşim bugün giremicez galiba yazdıklarımda geç geliyo size onaylanması gerekiyormuş kaydımın yarın girdiğimde inşallah onaylanırtakas post: 1439263' Alıntı:hoşgeldin yıldırım kardeş
yıldırım kesik post: 1439251' Alıntı:teşekkür ederim kardeşim sağol peki ne zaman onaylarlar bilgin varmı?
teşekkürler hepinize hayırlı akşamlar bu arada kim katılacak diziye bende merak ettim reyting getireceğe benziyordarksaal post: 1439273' Alıntı:Profiline yarın girebilirsin. Mesajların ise çok kısa bir süre daha onay beklemeye devam edecektir.![]()
her daimtakas post: 1439288' Alıntı:onaylanıyo kardeş 1-2 güne favori üye olursun aktif ol ama![]()
yıldırım kesik post: 1439272' Alıntı:sağol kardeşim bugün giremicez galiba yazdıklarımda geç geliyo size onaylanması gerekiyormuş kaydımın yarın girdiğimde inşallah onaylanır
yıldırım kesik post: 1439278' Alıntı:teşekkürler hepinize hayırlı akşamlar bu arada kim katılacak diziye bende merak ettim reyting getireceğe benziyor
yıldırım kesik post: 1439247' Alıntı:hoşbuldum sağol acaba neden 2 3 dk sonra yayınlanıyo yazdıklarım yada profilime giremiyorum
yıldırım kesik post: 1439272' Alıntı:sağol kardeşim bugün giremicez galiba yazdıklarımda geç geliyo size onaylanması gerekiyormuş kaydımın yarın girdiğimde inşallah onaylanır
yıldırım kesik post: 1439278' Alıntı:teşekkürler hepinize hayırlı akşamlar bu arada kim katılacak diziye bende merak ettim reyting getireceğe benziyor
takas post: 1439288' Alıntı:onaylanıyo kardeş 1-2 güne favori üye olursun aktif ol ama
- - - Ekleme - - -
tilki andrei veya doğu bey diye tahmin ediyoruz ama net bi bilgi yok![]()
Sen niye üstüne aldınki işi? Gören de Admin sanmasa bari
Dediğim gibi 50 mesaj yaz sonra bana söyle ben ayarlarım
Ömer Baba'nın dükkanına baskın olduğunda ölmüştü.
Aga Deli Hikmete ne olmuştu ? Hızlının dediği gibi o olmasın ?
tilkininde sesi karizma tilki gelirse çok büyük bi heycan yaratır ama doğu bey de bi başka yav![]()
AlemTo post: 1439424' Alıntı:İskender Büyük gelmesini istiyorum ama imkansız gibi birşey büyük ihtimal Tilki gelecek
Yakamoz-Asi post: 1439455' Alıntı:Eskilerden ölmemis kim kaldi ki?