Kurtlar Vadisi İle İlgili Bomba Tüyo(%100 Kesin)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
takas post: 1439263' Alıntı:
hoşgeldin yıldırım kardeş
sağol kardeşim bugün giremicez galiba yazdıklarımda geç geliyo size onaylanması gerekiyormuş kaydımın yarın girdiğimde inşallah onaylanır

yıldırım kesik post: 1439251' Alıntı:
teşekkür ederim kardeşim sağol peki ne zaman onaylarlar bilgin varmı?

Profiline yarın girebilirsin. Mesajların ise çok kısa bir süre daha onay beklemeye devam edecektir. :)

darksaal post: 1439273' Alıntı:
Profiline yarın girebilirsin. Mesajların ise çok kısa bir süre daha onay beklemeye devam edecektir. :)
teşekkürler hepinize hayırlı akşamlar bu arada kim katılacak diziye bende merak ettim reyting getireceğe benziyor

yıldırım kesik post: 1439272' Alıntı:
sağol kardeşim bugün giremicez galiba yazdıklarımda geç geliyo size onaylanması gerekiyormuş kaydımın yarın girdiğimde inşallah onaylanır

onaylanıyo kardeş 1-2 güne favori üye olursun aktif ol ama :d

- - - Ekleme - - -

yıldırım kesik post: 1439278' Alıntı:
teşekkürler hepinize hayırlı akşamlar bu arada kim katılacak diziye bende merak ettim reyting getireceğe benziyor

tilki andrei veya doğu bey diye tahmin ediyoruz ama net bi bilgi yok :d

yıldırım kesik post: 1439272' Alıntı:

yıldırım kesik post: 1439278' Alıntı:

Bu süre içerisinde de mesaj yazabilirsin şimdi olduğu gibi yöneticiler en kısa zamanda mesajlarını onaylayacaktır. :)

deli hikmet öldü öyle bi ihtimal yok

Doğu Eşrefoğlu gelsin ya.Zamanın da Aslan Amca'nın yokluğunda az akıl hocalığı yapmadı Polat'a. :)

Sesi falan da karizma zaten,umarım o gelir. :)

tilkininde sesi karizma tilki gelirse çok büyük bi heycan yaratır ama doğu bey de bi başka yav :d

tilkininde sesi karizma tilki gelirse çok büyük bi heycan yaratır ama doğu bey de bi başka yav :d

Aksiyon için kesinlikle Tilki gelmeli. :D O adam acayip yaa.Konuşması tarzı falan süper. :D

Ama ben Doğu Bey'i daha başka severim yine de 2'si de iyidir ya bakalım... :D

inşallah bu ikiliden biridir gerçi başka kim olacak ki :D

- - - Ekleme - - -

fragman kesin olarak perşembe günü çıkacak

İskender Büyük gelmesini istiyorum ama imkansız gibi birşey büyük ihtimal Tilki gelecek

Tilki Andre gelsin süper krakterdi acayip rol kesiyodu adam zaten söylüyodum geri dönse diye