Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

tarihsel dönemi iyi yansıttığı kesin ama bazı diyaloglarda sorun var gibi.. oraların düzelmesi lazım fazla bizleştirilmiş sahneler var:)

Allah razı olsun petrov :))

bu kısımda sana katılıyorum üzülerek :) orası olmamıştı ...
sende diziyi beğenmedin yoksa farah gazını alan destere cosardi))) zaten ben bu diziden umudu sen ısrarla bu dizi güzel olacak küçük ağayı sallayacak dediğinde kaybetmistim.)))
formül destere ne kadar çok merakla bir diziyi izliyor kaçın derim)))

İlk bölüm durgundu kabul ediyorum ama kendini izlettirecek kadar da sıcaktı. Tıpkı Medcezir gibi. Neyini o kadar beğenmediler anlamadım. Özellikle @EveN ?

Dizide ,Kıvanç Tatlıtuğ un Kuzey Güney de ki başarısını Kurt Seyid Şura dan alamadım:(

sende diziyi beğenmedin yoksa farah gazını alan destere cosardi))) zaten ben bu diziden umudu sen ısrarla bu dizi güzel olacak küçük ağayı sallayacak dediğinde kaybetmistim.)))
formül destere ne kadar çok merakla bir diziyi izliyor kaçın derim)))

diziyi beğendim.. ilk bölümde tüm diziler biraz sıkıcı olur karakterlere alışmak zor olur .. ama beklediğimden biraz daha fazla sıkıcı buldum, bazı yerler gereksiz uzatılmış gibiydi bazı yerlerde yeşilçam diyaloglarından kurtulamamıştı dizi .. onun haricinde dizi güzeldi özellikle farahın oyunculuğu mükemmeldi şaşırma anları heyecanlanma anları her sahnesinde hakkını vermişti rolün .. kıvançlı kısımlarda sorun vardı .. önümüzdeki bölümler eminim tempo arttıkça diziyi izlemek çok keyifli olacaktır :)

İlk bölüm durgundu kabul ediyorum ama kendini izlettirecek kadar da sıcaktı. Tıpkı Medcezir gibi. Neyini o kadar beğenmediler anlamadım. Özellikle @EveN ?
Medcezir kendine bağlıyor çünkü gençlere hitap ediyor. Üniversite falan olsun hiçbir şey olmasa bile partiler falan var. Sıcak bir dizi yani. İzlenebilirıiği var.

Ama Kurt Seyit ve Şura sıkıcı olduğu gibi bir dü çok soğuktu. İntikamın 2. Sezonundan farkı yoktu. :)

°°°mobil mesaj°°°

Medcezir kendine bağlıyor çünkü gençlere hitap ediyor. Üniversite falan olsun hiçbir şey olmasa bile partiler falan var. Sıcak bir dizi yani. İzlenebilirıiği var.

Ama Kurt Seyit ve Şura sıkıcı olduğu gibi bir dü çok soğuktu. İntikamın 2. Sezonundan farkı yoktu. :)

°°°mobil mesaj°°°
Bölümün tamamını izledin mi? Yada ne kadarını izledin? Sonlarına doğru güzel olmaya başlamıştı çünkü.

İntikam'ın 2. Sezonunu izlemedim. İlk sezonuyla zirvede bıraktım. Nasıl bir soğukluk olduğunu bilmiyorum. :)

Bu dizi hariç sanırım. Benide her dizisi sarmamıştır. Al Yazmalım , Son , Kuzey Güney falan pek güzel değildi :)
Saydığın dizilerin hiçbirini izlemedim. :)

Aşkı Memnu, Karadayı, Medcezir, Yaprak Dökümü bunlar hep sardı beni daha ilk bölümden. Belki saydıklarını izleseydim de sarmazdı beni. Belki de sarmayacağını bildiğim için izlememişimdir. :)

°°°mobil mesaj°°°

Harika bir is olmus, Kalite üst düzeyde Rusyada cekim yapan bir Türk dizisi. Klasiklemis Türk dizilerinden uzak cok farkli bir Proje olmus Ay Yapimi gercekten kutlamak gerek. Hem Tarihi bir dizi cekiyorsun hemde bunu Rusyada yapiyorsun oalganüstü bir is.

Kurt Seyite hemen isindim cokta basarili buldum Birkan Sokullu ise kötü Karakteri cevirecek galiba dizide, onu bu tür bir Karakteri canlandirirken görmekte farkli olacak. Ikinci bölümü merakla bekliyorum.

arkadaşlar diziye bakın senarist ece-melek ikilisinden biriyse yada ikisi ise hiç izlemeyin çünkü aşırı sıkıcı ve boş sahneler yazar bunlar
hele üstüne bir de hilal saarl varsa yönetmen koltuğunda kaçın :D

Dizinin tekrarını iki kez açıp izleyeyim dedim ; her açtığımda reklama girdi. Tekrarından pek bir şey beklemiyorum :(