Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

kıvanç tatlıtuğ twitlerini okuyorum gülmek için süper :kiki:

gökhan@twetimgeldi 4 sa.
bi kıza "kıvanç tatlıtuğ mu ben mi" diye sorduğumda "sen" dese, salak mısın sen ya nasıl ben derim. NET OLUN KIZLAR sdfgdhgshf

Atilla Taş@AtillaTasNet 3 sa.
Kızlar siz Kıvanç Tatlıtuğ'u seversiniz ama, düğün, nişan, müsamere gibi şeylerinize Atilla Taş gelir.

Fatiiii @TweetinFatihi 2 sa.
Sanırım Allah Kıvanç Tatlıtuğ'u yaratıktan sonra kalan hamurlar ziyan olmasın diye bizleri yaratmış gibi.

Con@uuubeybebeybee 2 sa.
Kıvanç Tatlıtuğ'u görüp sonra aynaya bakıp ''ben olmamışım'' demek için mükemmel bir gece.

Patrona Ali@DUNYANINPATRONU 47 dk.
kıvanç tatlıtuğ'u gördükçe aklıma meltem cumbul ile sevgili olduğu geliyo ve bu hayatta hala bi umudum olabileceğini düşünüp mutlu oluyorum.

İstiklal Akarsu@istiklalAkarsu 4 sa.
Kıvanç Tatlıtuğ'a laf sokmalı tivit yazacaktım ama allah adamı taş yapar diye yazmıyorum, saygılar Kıvanç kardeşim.

:F:F:F

Ahmet Şimşek@SmsekAhmet 4 sa.
Kıvanç Tatlıtuğ Olmak Da Zor. Ayrılmak İstediğin Hatuna "Sen Daha İyilerine Layıksın" Bile Diyemezsin.

Verilen emek çaba ortada balo sahnesinde yanılmıyorsam bi 300 kişi vardır.:) Yolu açık olsun ne diyeyim.
emek büyüktü inşallah karşılığını alırlar :) ancak başrollere çok özenilmiş diğerleri sönük kldı:(

kıvanç tatlıtuğ twitlerini okuyorum gülmek için süper :kiki:

gökhan@twetimgeldi 4 sa.
bi kıza "kıvanç tatlıtuğ mu ben mi" diye sorduğumda "sen" dese, salak mısın sen ya nasıl ben derim. NET OLUN KIZLAR sdfgdhgshf

Atilla Taş@AtillaTasNet 3 sa.
Kızlar siz Kıvanç Tatlıtuğ'u seversiniz ama, düğün, nişan, müsamere gibi şeylerinize Atilla Taş gelir.

Fatiiii @TweetinFatihi 2 sa.
Sanırım Allah Kıvanç Tatlıtuğ'u yaratıktan sonra kalan hamurlar ziyan olmasın diye bizleri yaratmış gibi.

Con@uuubeybebeybee 2 sa.
Kıvanç Tatlıtuğ'u görüp sonra aynaya bakıp ''ben olmamışım'' demek için mükemmel bir gece.

Patrona Ali@DUNYANINPATRONU 47 dk.
kıvanç tatlıtuğ'u gördükçe aklıma meltem cumbul ile sevgili olduğu geliyo ve bu hayatta hala bi umudum olabileceğini düşünüp mutlu oluyorum.

İstiklal Akarsu@istiklalAkarsu 4 sa.
Kıvanç Tatlıtuğ'a laf sokmalı tivit yazacaktım ama allah adamı taş yapar diye yazmıyorum, saygılar Kıvanç kardeşim.

:F:F:F

Ahmet Şimşek@SmsekAhmet 4 sa.
Kıvanç Tatlıtuğ Olmak Da Zor. Ayrılmak İstediğin Hatuna "Sen Daha İyilerine Layıksın" Bile Diyemezsin.
adamlar gerçekçi :F

Ferhat Şenel @ferhatsenel24 9 Şub
"Erkek değil misiniz hepiniz aynısınız" diyen kız beni ;brad pitt,tom cruise ve kıvanç tatlıtuğ ile bir tuttuğu için teşekkürler.

Türk Kızı@BenTurkKizi 9 Şub
Kıvanç Tatlıtuğ'a asker üniforması giydirmek diğer erkeklere büyük haksızlık. Rekabet etmeleri imkansız ^.^

YiğiT@YigiTaskn04 7 Şub
Kıvanç Tatlıtuğ tipsiz desem 33 kız karşı çıkar 14'ü polemiğe girse 5 ile knka olurum 3'üyle buluşsam 1'iriyle anlaşırız teşekkürler kıvanç.

ulan süper ya gece gece gülüyorum :kiki:

Adamın Biri@adaminbirri 7 Şub
Karanlıkta aynı Kıvanç Tatlıtuğ'a benziyorum, zifiri karanlık olcak ama

:F:F

şimdi son durumda değerlendirmek gerekirse kadroya pek özenilmemiş :) seyitin ailesi iyi seçilmiş ancak diğerlerininkinde aynı özen yok malesef seda güven dışında :)
birkan sokullu ve farah zeynep abdullah en iyi isimlerdi kıvanç hala kuzey modunda dönemin moduna girememiş. ushan çakır da başarılıydı diyebiliriz
özellikle eda dedova(b) beni hayal kırıklığına uğrattı
daha önce söylediğim gibi o bölgeden oyuncular olmaması da eksi puan yarattı umarım rusyada çok kalmaz dizi
dizinin müziklleri çok iyiydi bence dönemi yansıtıyordu
senaryosu ilk bölümden kendini ele vermedi fragmanlardaki sahneler ilk 6 bölüme dağıldı büyük ihtimal bekleyip görmeli

şimdi son durumda değerlendirmek gerekirse kadroya pek özenilmemiş :) seyitin ailesi iyi seçilmiş ancak diğerlerininkinde aynı özen yok malesef seda güven dışında :)
birkan sokullu ve farah zeynep abdullah en iyi isimlerdi kıvanç hala kuzey modunda dönemin moduna girememiş. ushan çakır da başarılıydı diyebiliriz
özellikle eda dedova(b) beni hayal kırıklığına uğrattı
daha önce söylediğim gibi o bölgeden oyuncular olmaması da eksi puan yarattı umarım rusyada çok kalmaz dizi
dizinin müziklleri çok iyiydi bence dönemi yansıtıyordu
senaryosu ilk bölümden kendini ele vermedi fragmanlardaki sahneler ilk 6 bölüme dağıldı büyük ihtimal bekleyip görmeli

farah zeynep klas oyuncu olduğunu dün akşam bir kez daha ispatladı onun olduğu sahneler diziye kalite geldi ..

kıvançlı sahnelerde kabahat senaristte diyaloğlar fazla türk işi olmuş gibi :))

onca yıllık birarada bulunan arkadaş grubunun muhabbeti daha içten daha samimi ekrana yansıtılmalıydı öyle laflar giriyorduki araya yenilir yutulur cinsten değil .. ben yönetmenin değişmesi taraftarıyım hilal saral bu işi yapamayacak gibi...

İlk yayın gününde sosyal medyada zirveye oturan, bu sezon başlayan diziler arasında ilk bölümüyle AB grubunda en iyi başlangıcı yapan dizi Kurt Seyit ve Şura'nın 2.Bölüm Fragmanı çıktı!
KURT SEYİT VE ŞURA YENİ BÖLÜMLERİYLE HER SALI STAR'DA!
Fragman:

Son düzenleme:
çok güzel bir 2.bölüm fragmanı."Şura'ya karşı bambaşka şeyler hissediyorum.":)

Startv.com'da 1. bölüm 22 saatte 535 bin kişi tarafından izlendi. Yayın hakları TVyo'da olduğu için YouTube'a yüklenmedi :(