Niye ne oldu birisi banada anlatsın.Yerin dibine girdim yine dagilin beyler
bir downton abbey değil 2.bölüm fragmanı hareketli gözüküyorKurt Seyid beklediğim gibi Ece'nin kalemi çok değimiş belli Produksiyon süper ama senaryo yok gibi 2.bölümün fragmanını izledim güzele benziyor. Salıların kalite abidesi çok yakında ABD'de hafta içi hergün PBS'de @xemrexxx
Niye ne oldu birisi banada anlatsın.
Şimdi gördüm hemde bana sormuşsun Ama ben mesajın Barones çatlak kısmını okumuşum,devamına hiç bakmamışım.Bizim Citlembik bu dizide mi diye sordum da megersem KPA'daymis
Şimdi gördüm hemde bana sormuşsun Ama ben mesajın Barones çatlak kısmını okumuşum,devamına hiç bakmamışım.
Biz arkadaşlar birbirimizin hatasını kollamıyoruz.Hatta kendimizle dalga geçecek özgüvene sahibiz.daha dün ben senin reyting tablonda 9.80'i 9.8 okumuştum.güldürdün abi..
Iyi ki okumamissin ne diyeyim
Biz arkadaşlar birbirimizin hatasını kollamıyoruz.Hatta kendimizle dalga geçecek özgüvene sahibiz.daha dün ben senin reyting tablonda 9.80'i 9.8 okumuştum.
güzelli kbakımından iyi olsalar iyi olurduMeryem Uzerli'nin şivesinden birkaç kişiyle tanışsak iyi olurdu.
bilmem jenerikte adını gördüm sadece unuttumElveda Rumeli sektöre çok isim kazandırdı Keşke birisi de bu dizide olsaydı Kim o rus olan??
bilmem ama güzel yazmış laz olabilir
Çanakkale şivesi galiba..Eyvah Eyvah filminde öyle konuşuluyor.bilmem ama güzel yazmış laz olabilir