Klaus benim adamım ya off şimdi bekle the originalsın 15 bölümünümeraktan öldüm elijah klausu hançerledi acaba neler olacak
Klaus benim adamım ya off şimdi bekle the originalsın 15 bölümünümeraktan öldüm elijah klausu hançerledi acaba neler olacak
Black Sails'in ilk dört bölümü sıkıntıdan ölecektim,5 ve 6'ıncı bölümde tempo arttı bu dizide de artacaktır.Hemen nereye?
aman gelmesin totosunun altında biriktirdiği yorumları ortaya çıkarır
barones süpermiş @sürgünüm
petro diye birinin adı yazdı sadeceRus dediğin adam galiba Şura'nın babası @xemrexxx ad
bak direkt teklif ediyor barones bir şansını denebarones yine kötü rolde serraya iyi olacak demişlerdi yine fitne fucur her kötülük çıkacakmış gibi
petro diye birinin adı yazdı sadece
bak direkt teklif ediyor barones bir şansını dene
insan kendi ederinin farkında olmalı kıvanç varken totoşa kim bakarfarahın olduğu yerde ona dönüp bakanın bakan yerleri kopsun
diyologları kötü bence ama kadar kötü dğilDiziyi izlemeye korkuyorum yahu çok mu kötü?
2.bir 20 Dakika vakası olmaz inşallah. Öyle olursa Kıvanç ve Farah adına çok üzülürüm..diyologları kötü bence ama kadar kötü dğil
aman gelmesin totosunun altında biriktirdiği yorumları ortaya çıkarır
herkesin kalite algısı farklıarkadaşların yorumlarına bakıyorumda hanı bu diziyi beğenmeyip bir breaking bad yada true detective e koşsalar söyleyecek sözüm olmaz .. bunu beğenmeyip tıfıla koşup sarılmaları muhteşem bir kalite arayışı )
20 dk de oaly belliydi yani senaryo adına bişi yapılmazdı bunda karakter bol istediği yöne çekebilirler2.bir 20 Dakika vakası olmaz inşallah. Öyle olursa Kıvanç ve Farah adına çok üzülürüm..
İzleyelim bakalım bir yorum yaparız. Ama çok bir şey beklemiyorum ben diziden. Küçük Ağa'nın yarısı kadar anca alacak gibi duruyor.herkesin kalite algısı farklı
20 dk de oaly belliydi yani senaryo adına bişi yapılmazdı bunda karakter bol istediği yöne çekebilirler
reytingle kalite mi ölçiliyiİzleyelim bakalım bir yorum yaparız. Ama çok bir şey beklemiyorum ben diziden. Küçük Ağa'nın yarısı kadar anca alacak gibi duruyor.
Tns'nin neyi ölçtüğünü bir anlayabilsek..reytingle kalite mi ölçiliyi
Dizi tarihsel dönemi gayet iyi yansıtıyor bu yanıyla cezbediyor zaten beni. oyunculuklar başarılı. en kötü şey ise hikayenin ağır ilerlemesi.
Önümüzde birkaç bölümde hikayenin iyice gelişip açılmasını bekliyorum. umarım hayal kırıklığına uğramam.
Kurt seid @destere yüzünden böyle dandik))) ben bu kadar iyi kadroya bu kadar kötü dizi görmedim sıkıntıdan patliyacagim domra müziği olmazsa çekilmez dizi)))
bi de nedir ya Allah razı olsun petrov)))) bu diyaloğu kim yazmış ya. tns denekleri dindar diye böyle saklabanlik olur mu)))