Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

Black Sails'in ilk dört bölümü sıkıntıdan ölecektim,5 ve 6'ıncı bölümde tempo arttı bu dizide de artacaktır.Hemen nereye?:)

ilk bölüm karakterleri tanıyana kadar konuya alışana kadar bir süre tnınmalı her diziye eminim ikinci bölümünde tempo yükselecektir tek korkum senaristlerin deneklere yaranmak için konuyu cıvıtması...

Olabilir.

@destere ilk sayfalardaki yorumu okuyor,bi türlü gelemedi.:)

diziyi bitirdim yeni foruma uğradım ilk bölüm biraz ağırdı önümüzdeki bölümler açılacaktır tempo artacaktır buna eminim

ilk bölümün yıldızı açık ara farah zeynepti her sahnesi harikaydı kendisi gibi ..

Diziyi izlemeye korkuyorum yahu çok mu kötü? :D

İlk bölüm itibarıyla cidden beğendim. Öncelikle, teknik anlamda çok sağlam iş çıkarmışlar. Masraftan kaçınılmadığı belli. Bu da tabii ki gerçekçilik duygusunun çok daha iyi verilmesini sağlamış. Mekanlar ve atmosfer gayet güzel.

Senaryo anlamında ise bir şey söylemek için erken; yalnız hikaye kurgusu ilk bölüm için iyiydi. Ufak sürprizleri oldukça beğendim. Hikaye beni içine çekmeyi başardı. 1,5 saat nasıl geçti anlamadım.

Sonuç olarak, dizi beni kazanmayı bildi; kısmetse takip edeceğim.Bence ilk bölüme bir şans verilmeli. Olağanüstü bir şey olmasa da, son derece eli-yüzü düzgün bir dizi olduğu izlenimi verdi.

@Forumdash @destere @Yakamoz-Asi @xemrexxx

aman gelmesin totosunun altında biriktirdiği yorumları ortaya çıkarır :F

arkadaşların yorumlarına bakıyorumda hanı bu diziyi beğenmeyip bir breaking bad yada true detective e koşsalar söyleyecek sözüm olmaz .. bunu beğenmeyip tıfıla koşup sarılmaları muhteşem bir kalite arayışı :))

arkadaşların yorumlarına bakıyorumda hanı bu diziyi beğenmeyip bir breaking bad yada true detective e koşsalar söyleyecek sözüm olmaz .. bunu beğenmeyip tıfıla koşup sarılmaları muhteşem bir kalite arayışı :))
herkesin kalite algısı farklı :A

2.bir 20 Dakika vakası olmaz inşallah. Öyle olursa Kıvanç ve Farah adına çok üzülürüm..
20 dk de oaly belliydi yani senaryo adına bişi yapılmazdı bunda karakter bol istediği yöne çekebilirler

herkesin kalite algısı farklı :A

20 dk de oaly belliydi yani senaryo adına bişi yapılmazdı bunda karakter bol istediği yöne çekebilirler
İzleyelim bakalım bir yorum yaparız. :) Ama çok bir şey beklemiyorum ben diziden. Küçük Ağa'nın yarısı kadar anca alacak gibi duruyor.

Dizi tarihsel dönemi gayet iyi yansıtıyor bu yanıyla cezbediyor zaten beni. oyunculuklar başarılı. en kötü şey ise hikayenin ağır ilerlemesi.
Önümüzde birkaç bölümde hikayenin iyice gelişip açılmasını bekliyorum. umarım hayal kırıklığına uğramam.:)

tarihsel dönemi iyi yansıttığı kesin ama bazı diyaloglarda sorun var gibi.. oraların düzelmesi lazım fazla bizleştirilmiş sahneler var:)

Kurt seid @destere yüzünden böyle dandik))) ben bu kadar iyi kadroya bu kadar kötü dizi görmedim sıkıntıdan patliyacagim domra müziği olmazsa çekilmez dizi)))

bi de nedir ya Allah razı olsun petrov)))) bu diyaloğu kim yazmış ya. tns denekleri dindar diye böyle saklabanlik olur mu)))

Allah razı olsun petrov :))

bu kısımda sana katılıyorum üzülerek :) orası olmamıştı ...

bu hafta totalde tıfıl birinci olur AB grubunda shura birinciliği alır

önümüzdeki haftalar her iki grupta shura birincilikte olacaktır ilk bölümü büyük bir başarıyla atlattı bence asıl bundan sonra konuda akıcılık ve tempo artacaktır ..

Son düzenleme: