Trt de kesinlikle olmasın ama trt diyanette olsun nedir ya trt diyanet ermeni kanalı mı o da devletin kanalı konuşmak için konuşuyosunuz burası şehitlerin kanıyla sulanmış yüz yıllar boyunca müslümanlara bayraktarlık yapmış bi coğrafya atalarımızın kemikleri sızlıyordur şu hale bakın şu yorumlara bakın Allah ın yüce kelamı okunduğu için rahatsız oluyolar yazık çok yazıkO değilde ayniseyleri ben yazınca @vadikızı bana disslike atmış sen yazınca liKe.
Sevap adı altında dini kullanıyorlar malesef. Sırf gerçekleri öğrenmesinler diye Arapça okumanın sevap olduğunu söylediklerini düşünüyorum. Din hep böyle zaten. Devamlı bi şeyler vaat edilmiş bi şeyleri bastırmak için.
Atatürk'ü bu çalışmaları için bile taktir edilmeli. Dini din adamlarından daha iyi anlatmaya çalışmış.
TRT'nin kesinlikle bir dini olmamalı. TRT Diyanette yayınlansın ama burada ne işi var. Keşke tarafsız olsalar. Laik bir ülkede TRT'nin din propagandası yaptığını göremeyiz. Keşke Laik kalabilsek.
Kuran i arapça okumaktan çok türkçe okuyup anlamını öğrenmek konusunda haklısın anlamını bilmeyip sadece arapça okumak yerine hem arapça hem türkçe okuyup anlayıp uygulamak aslolandir