Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Dilemma ne kadar güzel orijinal bir nick :bhr::bhr: anlamı neymiş acaba merak ettim şimdi Dosi o ne demek bu arada ya :A
dilemma - ikilem galiba en uygun Türkçe anlamı Birşeylerde kararsız kalmak, arada kalmak vs. Çocukluğumun bir ingilizce şarkısında kazındı hafızama :A
isveççe olan bir banka gerecine (bankdosa) bakınırken türetmiştim dosimosi diye :A sonra mosiyi sildim :A

dilemma - ikilem galiba en uygun Türkçe. Birşeylerde kararsız kalmak, arada kalmak vs. Çocukluğumun bir ingilizce şarkısında kazındı hafızama :A
isveççe olan bir banka gerecine (bankdosa) bakınırken türetmiştim dosimosi diye :A sonra mosiyi sildim :A
Dosimosi deyince çağrışım yaptı zaten demek ilk nickin oydu😇evet dilemma anlamını biliyor musum aslında ya sen söyleyince hatırladım ikisi de güzel :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
dilemma - ikilem galiba en uygun Türkçe anlamı Birşeylerde kararsız kalmak, arada kalmak vs. Çocukluğumun bir ingilizce şarkısında kazındı hafızama :A

Cok ikilem de kaliyorsan bilemem, degistirebilirsin. Ama Dosi daha sirin. Benden söylemesi. :D
Dosi = banka, yani para. Dosi'cim, sende para vardir, ödünc verebilirsin. :A :A :A

• Güldürdün
Cok ikilem de kaliyorsan bilemem, degistirebilirsin. Ama Dosi daha sirin. Benden söylemesi. :D
Dosi = banka, yani para. Dosi'cim, sende para vardir, ödünc verebilirsin. :A :A :A
Yok ya, o ilk zamanlar olurdu :A Tw'de hevesimi alıyorum :A
Para bende çok burdaki kişilere göre :A ama hayır borç vermem. Sonra kavga oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
@xdragxx'e kullanıcı adı önerim: Drag :A

Gerçi Drag ilginç bir anlama geliyor. :A

Kullanıcı adını yazdığımızda @xdragxx'in şöyle bir şey de çıkıyor:

1631098067492.png

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
O bir goygoydu aslında. En son en iyi kullanıcı adı seçilmiş olan kıymetli Dosi'ye kıyamam :A

Star TV fanı olmayı çağrıştırıyor :A @Mircan Saye
Aynen mesela ben olsam belki yapardım diyorum(ama yeter artık kaç milyon kez değiştirdim bu kalsın 😃😄😁😁😆😆) Forumun rekoru sanırım bende😁😆

• Güldürdün
Şakasına zaten. Ben memnunum artık değiştirmek istemiyorum. 😁😆😆
yine değiştireceğim şuan araştırma konusundayım.... @seyfullXh den sıkıldım valla
------

Açıkçası kendime rakip tanımıyorum.
Starcık
Starcı
Ygslysci
STARAN
Staran
Stran
Mircan Saye
Hatırladıklarım bunlar😄😁😁😆😆😆😁
  1. syfllhx
  2. MrSequencer