İyiydi bence, eskiye dönüş yapsa da olur.
Yapsınlar, sorun değil. Herkes bana "bey" derdi bir dönem.
Bu bir talep olarak karsilanabilir mi? @Dosi @Tolstoyevski
İyiydi bence, eskiye dönüş yapsa da olur.
Yapsınlar, sorun değil. Herkes bana "bey" derdi bir dönem.
Konuda en eski kullanıcı adımı yazmasam, kim bilecek Young Boy olduğumu? Bir kere forumdaki yaşınız yetmiyor.
Kendim de değiştirebilirim istersem ama böyle iyi.Bu bir talep olarak karsilanabilir mi? @Dosi @Tolstoyevski
@Araf seni buraya alalım. Talebini atBu bir talep olarak karsilanabilir mi? @Dosi @Tolstoyevski
Yoo kendin yapamazsın, anca talep edersinKonuda en eski kullanıcı adımı yazmasam, kim bilecek Young Boy olduğumu? Bir kere forumdaki yaşınız yetmiyor.
------
Kendim de değiştirebilirim istersem ama böyle iyi.
Ama yazdın bir kere ve @Dosi biliyor iş işten geçti yaniKonuda en eski kullanıcı adımı yazmasam, kim bilecek Young Boy olduğumu? Bir kere forumdaki yaşınız yetmiyor.
------
Kendim de değiştirebilirim istersem ama böyle iyi.
Tamam işte, talep etmek de yapmak gibidir.@Araf seni buraya alalım. Talebini at
Ya da Araf Bey yap
Ekli dosyayı görüntüle 106694
------
Yoo kendin yapamazsın, anca talep edersin
Bilmiyor olduğunu düşünelim, sonuç olarak söylemesem bilinemezdi.Ama yazdın bir kere ve @Dosi biliyor iş işten geçti yani
Bu ikili çok güçlü ne ya. Kulağa da hiç uyumlu gelmiyor... O yüzden bu üçlü çok güçlü @MEnes i at gitsin bu üçlü yeter
Ben olmadan neyi başarabilirdiniz ki... Sizi gidi hainler... Ben birleştirici güç ve yüksek akıl olarak her daim en değerli ve olması gereken Hain'im...@MEnes olsa ne olmasa ne Biz bize yeteriz yoldaşlarım..
Mikasa mı yapsam acaba kullanıcı adımı? Bu ara çok sık bu isimle seslenmeye başladılar :/ @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi
Benim fikrimi sormamışsın ama ben Dosi olarak alıştım sana ama yine de son karar seninMikasa mı yapsam acaba kullanıcı adımı? Bu ara çok sık bu isimle seslenmeye başladılar :/ @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi
Yoo dosimosi ile gelmiştimDosi ile geldin, Dosi ile devam. Elbet birgün Mikasa'lik tarafin sona erecek.
Onlar ikisi bana öyle deyip duruyor ondan etiket ettim.Benim fikrimi sormamışsın ama ben Dosi olarak alıştım sana ama yine de son karar senin
Yoo dosimosi ile gelmiştim
Ya ben Dosi yazdım klavye düzeltmiş pardon ya 😊Onlar ikisi bana öyle deyip duruyor ondan etiket ettim.
Dosi demek istedin
Dosi de aslında birşeylerin adıymış ama neyseBunu yazacagini tahmin etmistim.
Dosi daha sirin duruyor bence. Mikasa diye spor ürünleri satan bir sirket var, ek olarak burada mobilya satan "micasa" magazasi var. Yani sen en iyisi Dosi'de kal, bize daha fazla koz verme.
Dosi de aslında birşeylerin adıymış ama neyse
Forumda kalıcı olacağımı bilseydim dilemma olarak üye olurdum. O aralar bir çok yerde kullanırdım
Dilemma ne kadar güzel orijinal bir nick anlamı neymiş acaba merak ettim şimdi Dosi o ne demek bu arada yaDosi de aslında birşeylerin adıymış ama neyse
Forumda kalıcı olacağımı bilseydim dilemma olarak üye olurdum. O aralar bir çok yerde kullanırdım