Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Iyi kalpli misin yoksa acimasiz mi bilemedim simdi. :A :A

Eminim yönetim odasinda herkesi eziyordur. :A
İşin gerçeği yeni mavi olunca test edip bildirim nasıl olunuyor görmemi istedi ama sistem anında onay verince komik bir durum oldu :A O günden sonra biri de talep etmedi daha o tecrübeyi edinemedim :T:
Kendisi başka bir üyenin bildirimini görmüş ama bu konuda en tecrübesiz ben kaldım:T:

İşin gerçeği yeni mavi olunca test edip bildirim nasıl olunuyor görmemi istedi ama sistem anında onay verince komik bir durum oldu :A O günden sonra biri de talep etmedi daha o tecrübeyi edinemedim :T:
Kendisi başka bir üyenin bildirimini görmüş ama bu konuda en tecrübesiz ben kaldım:T:

Bir üye, nick ismini degistirmek icin talep mi göndermek zorunda? Nasil oluyor o? Bir yasima daha girdim simdi. :A :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Bir üye, nick ismini degistirmek icin talep mi göndermek zorunda? Nasil oluyor o? Bir yasima daha girdim simdi. :A :A
Evet :A artık o seçenek var :A
IMG_20210803_104738.jpg

• Harika
Reactions: Yakamoz-Asi
Ne sandın :A detaycılık ve araştırma ruhu bizden sorulur 😎
@Tolstoyevski 'yi yardımcım yaparak biz ne olaylar çözdük :A
Hem de ne olaylar :A Evet diken üstündeyiz belki, her an kılıç sopa vb. başımıza inebilir ilk yanlışımızda ama üzüm de üzüme baka baka kararıyor az çok pişiyoruz yanında bu tür eğitim konularında vb. :A @Yakamoz-Asi

Bu ikili çok güçlü :bhr: :A @MEnes ve @MasacRE bizim dostluğumuzu görüp kıskansınlar :A

Ahahahaha. :A Sayın Gs’li dostum o iki hain sürekli bir iç savaş çıkartma peşinde zaten, kıskansınlar kendilerine gelirler belki. :A @MEnes @MasacRE
Bak bak iki tüyler ürpertici insan birbirlerini sıvayıp durmuş, bir de pamuk gibi falan olmuş... Siz iki hainin bunu yapmaya hakkı yoktur, pis tost makineleri sizi... :A

Hem de ne olaylar :A Evet diken üstündeyiz belki, her an kılıç sopa vb. başımıza inebilir ilk yanlışımızda ama üzüm de üzüme baka baka kararıyor az çok pişiyoruz yanında bu tür eğitim konularında vb. :A @Yakamoz-Asi

Güzel. :D böyle devam. :A
Yalnız sen ayrılırken benim halim başkaydı biliyorsun :A
Nerden nereye oldu :A
Şimdi dönsen varya ortam harika :bhr: :Z
Biliyorum biliyorum. :A
Ortamin harika oldugundan eminim ama dönmem. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler