Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Yok yok ondan gelecek hayır Allah'tan gelsin, o nicki de yapmam :A

Bu da olabilir ama bekletebilirim sizi, hem de az buz değil :A
"Akrep" gibi bir şey de olabilir türevleri ama sana en uygununu yine sen belirlersin sonuçta, bekleyelim bakalım :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
"Akrep" gibi bir şey de olabilir türevleri ama sana en uygununu yine sen belirlersin sonuçta, bekleyelim bakalım :A
Aman aman Akrep benden uzak olsun, Ferda Emgen yapsam kadın zannederler ve hoş durmaz şimdi bir de kimseye kendimi anlatamam :A Ama güzel bir şey bulabilirim :A

FerdanınOglu? :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Aman aman Akrep benden uzak olsun, Ferda Emgen yapsam kadın zannederler ve hoş durmaz şimdi bir de kimseye kendimi anlatamam :A Ama güzel bir şey bulabilirim :A

FerdanınOglu? :A
Yok olmamış bence, @GunesinOglu vardı o da diziden dolayı seçmişti sanırım ve bu da benzer olacağı için güzel durmuyor gibi :A

Tek kelimelik bir şey olmalı ya da benim kullanıcı adı ya da cennet-cehennem karışımı gibi birleşik bir şey de olabilir :A :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Yok olmamış bence, @GunesinOglu vardı o da diziden dolayı seçmişti sanırım ve bu da benzer olacağı için güzel durmuyor gibi :A

Tek kelimelik bir şey olmalı ya da benim kullanıcı adı ya da cennet-cehennem karışımı gibi birleşik bir şey de olabilir :A :A
Ondan çarptım zaten de dalga benimkisi :A Güneş ve Ferda'yı da Evrim Alasya oynadı da :bhr:

Garip bir şeyler düşüneceğim :A Karıştırsam mükemmel :Z

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and slhttnmtl
  • Güldürdün
  • Harika
Reactions: Dosi and xdragxx