Kullanıcı Adı - Tavsiye & Tartışma Konusu

Zeynilo
Zey Zey
dilemma
Hangisi acaba :A
@Dosi hepsinden daha iyi ben ettim sen etme :A

Seçenekler arasında Dilemma ama o da Dilara ismini çağrıştırıyor biraz :A Zey Zey hiç olmaz, belki sadece Zey olabilir benim Tols olayı gibi ve Zey TV uygunluğu açısından ama yine de en iyi kullanıcı adı senelerdir seçilen @Dosi den vazgeçme bence derim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
O seçeneklerde yok ama :A
@Dosi hepsinden daha iyi ben ettim sen etme :A

Seçenekler arasında Dilemma ama o da Dilara ismini çağrıştırıyor biraz :A Zey Zey hiç olmaz, belki sadece Zey olabilir benim Tols olayı gibi ve Zey TV uygunluğu açısından ama yine de en iyi kullanıcı adı senelerdir seçilen @Dosi den vazgeçme bence derim :A
Eğer foruma üye oluşum planlı olsaydı ve kalıcı olma gözü ile baksaydım ilkin direk Dilemma olarak üye olurdum :A gel git zaman Dosi olduk :A
Honey Bee yapabilirz bak ama :A :A :A (Arı Maya)
Maya da iyi aynen :A

O seçeneklerde yok ama :A

Eğer foruma üye oluşum planlı olsaydı ve kalıcı olma gözü ile baksaydım ilkin direk Dilemma olarak üye olurdum :A gel git zaman Dosi olduk :A

Maya da iyi aynen :A
Maya diye bir kadın ismi var onu seçersen ismini değiştirmişsin gibi olur gibi ama evet Maya da minimal, az ama öz :A

4 harften vazgeçme diyorum yine de...

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Maya diye bir kadın ismi var onu seçersen ismini değiştirmişsin gibi olur gibi ama evet Maya da minimal, az ama öz :A

4 harften vazgeçme diyorum yine de...
Arı Maya olsun..Maya deyince aklıma Mayalar geliyor....Yoğurt geliyor...Göl geliyor...Nasreddin Hoca geliyor :F :F :F tam @eskici lik bir an oldu şuan. bunları onun yazması gerekiyordu :A:A:A @Dosi

Kimliğime ekleyebilirim o derece benimsedim. Para verseler değişmem 😎😎 (Not: Kutumdan çıkacak sıfırlara göre değişebilir elbet :F:F:F )
Yarışmaya katılacakmısın? :A kendi programıma özel konuk etmiştim :A kalıcı olmak istiyorsan hay hay :Z